Hahah DAVIUS nuk shtoj kurgje me teper,po vetem te kisha then mos u jep shum krah ketyre Millanistave se mandej hmmm shum fryhen hahahha ok shaka njerez,secili mendimin e vet e jep.
Milan
Juventus
Inter
Roma
Lazio
Fiorentina
Hahah DAVIUS nuk shtoj kurgje me teper,po vetem te kisha then mos u jep shum krah ketyre Millanistave se mandej hmmm shum fryhen hahahha ok shaka njerez,secili mendimin e vet e jep.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Duhet te behet sondazh publik kjo keshtu ska hije....
Juve is the best, f..........
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Postuar më parë nga Juventus
e si bohet sondazhi publik se une s'ja kom haberin se sapo jom rregjistru.
L'AMORE, L'UNICA COSA PER CUI VALE LA PENA SOFFRIRE !!!
Juventusi eshte nr.1
forza JUVENTUS
jo une se pelqej asnje ekip italian po per vote ja dhash fiorentines se eshte klubi me i drejte ne Itali kurse keta klubet e e tjera italiane jan krejt Mafia prej Juves,milanit dhe interit e keshtu vazhdon etjj....
We Are Simply The Best REAL MADRID
[QUOTE=100% MERENGUES]jo une se pelqej asnje ekip italian po per vote ja dhash fiorentines se eshte klubi me i drejte ne Itali kurse keta klubet e e tjera italiane jan krejt Mafia prej Juves,milanit e keshtu vazhdon etjj....[/QUOTE
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
o sa me mire me qene me milanin !!! forza milannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nn
milanisti foreverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
hmmm voten e japa gabim tu e votue interin ja japa juves , sme pelqen naj skuader ketu ne itali , Fiorentina me ka met pak ngjak me kohen e BatiGolit ( batistutes )
po dihet skuadra me e preferuar eshte juventusi,po leri ça derdellisin kot ca te tjere forza juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
po dihet skuadra me e preferuar eshte juventusi,po leri ça derdellisin kot ca te tjere forza juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Krijoni Kontakt