Close

Rezultati i Sondazhit: Skuadra Italiane me e preferuar nga Shqiptaret

Votues
74. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Milan

28 37.84%
  • Juventus

16 21.62%
  • Inter

22 29.73%
  • Roma

3 4.05%
  • Lazio

2 2.70%
  • Fiorentina

3 4.05%
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 64
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Sondazhi eshte keqinterpretuar pak me duket: Une shembull duke pa titullin e temes qe thote: "Italianja" më e preferuar nga shqiptarët? - votova AC Milanin, duke ditur se ne fakt AC Milani eshte me te vertete klubi me popullor nder shqiptare si ne Shqiperi, Maqedoni, Kosove e me gjere. Por, ka dicka ketu, sepse ekipi im i zemres ne Itali eshte LAZIO dhe une nuk votova per Lazion sepse e dij qe ai nuk eshte klubi i zemres se shqiptarit, prandaj ju mos votoni klubin tuaj, por votoni realitetin, e ai kete rast eshte MILANI.

ps:
    hajde marketing milanez hajde...
    My silence doesn't mean I am gone!

ThE KinG Maska e Imperator
    Anëtarësuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    Davius, duken ata qe e kuptojne futbollin dhe jo ata qe ja kepusin kot.

PS: Davius, me duket se "Drejtim Marketingu" paske mare note te mire ti. Diferencimin e tregut e ke mesuar shume mire me duket.

Imperator
    Albanian Perandory

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga Imperator
    Davius, duken ata qe e kuptojne futbollin dhe jo ata qe ja kepusin kot.

PS: Davius, me duket se "Drejtim Marketingu" paske mare note te mire ti. Diferencimin e tregut e ke mesuar shume mire me duket.

Imperator
    Kam kryer Business Administration - Marketing Management dhe kete "DREJTIM MARKETINGU" ne e kemi pasur si lende te quajtur: "SJELLJA E KONSUMATORIT". Eshte lende interesante qe te hyn ne pune shume edhe ne perditshmeri. Eshte e logjikshme te segmentosh tregun, vetem duhet te shohesh cka ka ne treg. Oferta dhe kerkesa, linden tregun. Ndersa ne kete rast oferta eshte MILANI dhe kerkesa TIFOZET SHQIPTARE. Konkluza eshte e logjikshme apo jo perandor?

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anëtarësuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Vetem un qekam lazial knej.Duken shqiptaret qe s'marrin vesh nga futbolli
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Është e kotë të lodheni.

Në këtë Forum ka vite që kryeson Milani.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

TR1920A Maska e Oni_11111
    Anëtarësuar
    12-11-2006
    Vendndodhja
    Toscana
    Postime
    143
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Sondazhi eshte keqinterpretuar pak me duket: Une shembull duke pa titullin e temes qe thote: "Italianja" më e preferuar nga shqiptarët? - votova AC Milanin, duke ditur se ne fakt AC Milani eshte me te vertete klubi me popullor nder shqiptare si ne Shqiperi, Maqedoni, Kosove e me gjere. Por, ka dicka ketu, sepse ekipi im i zemres ne Itali eshte LAZIO dhe une nuk votova per Lazion sepse e dij qe ai nuk eshte klubi i zemres se shqiptarit, prandaj ju mos votoni klubin tuaj, por votoni realitetin, e ai kete rast eshte MILANI.

ps:
    hajde marketing milanez hajde...

Davius mua nuk me duket i keqinterpretuar. Une perdora fjalen "preference" ne menyre qe mund te votojne te gjithe, sepse jo te gjithe jane tifoze me skuadrat italjane ka dhe shume qe thjesht i simpatizojne. Po te kisha shkruajtur "tifoze" shumica nuk do kishte votuar sepse e perseris jo te gjithe jane tifoze. persa i perket fjalise "italianja me e preferuar nga Shqiptaret" e kisha fjalen per mua, per ty, per tjetrin e tjetrin.... pra nqs ti je tifoz me Lazion duhet te kishe votuar Lazion sepse ti personalisht "preferon" Lazion.

Nuk e di nese u shpjegova mire
    L'AMORE, L'UNICA COSA PER CUI VALE LA PENA SOFFRIRE !!!

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    Citim Postuar më parë nga Oni_11111
    "Italianja" më e preferuar nga shqiptarët? [/b]
    Bari lol

Mendoj se Inter

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga Oni_11111
    Nuk e di nese u shpjegova mire
    Une do te votoja ekipin tim te zemres nese titulli i temes do te ishte i formuluar keshtu: "Cilin ekip italian e preferoni"? Pra, kjo ka te bej me tifozllek. Por pyetja e parashtruar nga ty ishte: "Italianja" më e preferuar nga shqiptarët? - pra, logjikisht mua ma merr mendja se cili ekip preferohet me shume nga shqiptaret. Kuptohet se une nuk do te votoj Lazion, sepse Lazio defakto nuk preferohet edhe aq shume nga shqiptaret, por votova AC Milanin, duke dashur te jem sa me transparent ne pyetjen tuaj, dhe duke folur te verteten, e jo te shkruaj/votoj per simpatine time italiane. Eshte qarte?

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Une do te votoja ekipin tim te zemres nese titulli i temes do te ishte i formuluar keshtu: "Cilin ekip italian e preferoni"? Pra, kjo ka te bej me tifozllek. Por pyetja e parashtruar nga ty ishte: "Italianja" më e preferuar nga shqiptarët? - pra, logjikisht mua ma merr mendja se cili ekip preferohet me shume nga shqiptaret. Kuptohet se une nuk do te votoj Lazion, sepse Lazio defakto nuk preferohet edhe aq shume nga shqiptaret, por votova AC Milanin, duke dashur te jem sa me transparent ne pyetjen tuaj, dhe duke folur te verteten, e jo te shkruaj/votoj per simpatine time italiane. Eshte qarte?

Me duket se ke votu per simpati se ne cdo postim tendin kur eshte bere fjal per Kampionatin Italian ti ke qen gjithmon ne anen e Millanit dhe une nuk e besoj se ti ke shkuar ne pergjigje te pyetjes haha ok prap se prap vota jote ka shkuar,une ketu ku jetoj shoh shum drese te Interit dmth krejt Shqiptar jan dhe shumica jane me Interin e verteta eshte kjo jo se jam Interist foli kendej nga ana ime si eshte per te tjerat do te vazhdoni ju te tregoni,ai po edhe nje harova me shtu se edhe me shum jane shtu prej kur Millani me Juven treguan ftyrat e verteta se kush jane
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Ximi_Te

Ka dallim mes simpatise dhe dashurise! Une simpatizoj Milanin, per historine qe ka, per organizimin si klub apo per lojtaret e mire qe ka ne ekip. Por, une dashuroj SS Lazion qe nga viti 99, kur Lazio ishte atekohe ishte ne forme te marre, shkelte gjithcka cka gjente perpara. Dashuria ime ndaj Lazios nuk eshte shuar, por me mungesen e saj ne garat evropiane, u detyrova te kem nje simpati tjeter, dhe fati e deshti qe te bej nje tifozllek te vockel per Milanin. Nje krahasim: Gruaja te shkon tek nena e vet, ty duhet te dalesh me shfalerken. Edhe une ashtu, Lazio rrinte shtepi tek nena Itali, une me shfalerken time Milanin endesha neper Evrope.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si lindi harmonia fetare në Shqipëri?
    Nga Albo në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 127
    Postimi i Fundit: 27-10-2010, 08:41
  2. Çka i ndanë dhe çka i bashkon shqiptarët?
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 18:33
  3. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •