Internazionale e simpatizoj
Milan
Juventus
Inter
Roma
Lazio
Fiorentina
Internazionale e simpatizoj
fabi..
Sa qef i kam keta te Interit se te shkretet nuk e njifnin se kush ishte Interi si klub vetem kur erdhi RONALDO dhe u ben te gjith me Interin por ne FUND te shkretet u zgjenjyen dhe hyn prap ne kohat e erresires deri sa erdhi ndihma nga FIGC qe u dha dicka te ngrejn ne qiell (kupe) mbas 13 viteve edhe pse e fituan me nje steme kartoni![]()
As mos te shkojn ne Champios League fare se akoma eshte barabart me Nottingham Forest FC me trofe![]()
Per me shume info shifeni vet dhe mesoni se kush eshte Intermerdazionale per ju qe kuptoni Italisht:
http://www.youtube.com/watch?v=ihqN0PXNCdU
Nejse renditja e vertet eshte:
Milan
Juventus
Roma/Lazio
Inter
Il Club Più Titolato Al Mondo
Postuar më parë nga Oni_11111
bravo, ashtu kujtova dhe un mos flitej per femra....
un s'jam me asnjeren tani.
njeher e me nje koh isha me juventus se me pelqente buffon,
tani s'jam me asnje se Figo me duket eshte i zen![]()
Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
Xkè lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Pulcina e kuptova unepo nuk pati naj bukurosh ne skuader as qe behet llaf fare qe ti te besh tifozllik
![]()
L'AMORE, L'UNICA COSA PER CUI VALE LA PENA SOFFRIRE !!!
po as kush nuk e din këtë gjë se ??? Juventusi dhe Interi janë sipas mendimit timë favorit
1.Arsenal
20.Tottenham
[QUOTE=niku-nyc]Sa qef i kam keta te Interit se te shkretet nuk e njifnin se kush ishte Interi si klub vetem kur erdhi RONALDO dhe u ben te gjith me Interin por ne FUND te shkretet u zgjenjyen dhe hyn prap ne kohat e erresires deri sa erdhi ndihma nga FIGC qe u dha dicka te ngrejn ne qiell (kupe) mbas 13 viteve edhe pse e fituan me nje steme kartoni![]()
As mos te shkojn ne Champios League fare se akoma eshte barabart me Nottingham Forest FC me trofe![]()
Per me shume info shifeni vet dhe mesoni se kush eshte Intermerdazionale per ju qe kuptoni Italisht:
http://www.youtube.com/watch?v=ihqN0PXNCdU
Ty te rujt zoti or cun...Ronaldo ishte ai qe mori emer nga Interi....tani qe doli ne pension shkoi e zuri vend ne azilin e quajtur Milan...mos harro se Interi ka mbajtur ne gjirin e vet legjenda si Jurgen Klinsman e te tjere...dhe ti vete me flet mua per bebusha qe u plaken para kohe si puna e Ronaldos...
E shikoni Milan i pari si gjithmone. Dihet ajo te medhenjte jane te medhenj dhe gjithmone te paret do ngelen.
Imperator
Albanian Perandory
Postuar më parë nga bayern
te dilte perpara shqiptareve kjo do harrohej futbolli.
Per temen.
Mendoj se Milani parapelqehet me shume nga shqiptaret dhe sidomos nga vajzat.Gjithsesi Juve ngelet Zonje e mbajtur
FORZA JUVE
Inter , Adriano![]()
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
Krijoni Kontakt