Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 31
    Bebi i Kelas ! Maska e LediAA
    Anėtarėsuar
    02-10-2002
    Postime
    139

Kur ishim te vegjel, na mernin per dore.........

dhe nje here nga fillimi

Kur ishim te vegjel, na mernin perdore, na blinin cokollata, na blinin akullore... etj etj

Ohhh femijeria..... !!!
    Pa he i here hiqni ēelsin kujtimeve te bukura ose ndoshta dhe te hidhura te femijerise suaj dhe hapjuni shoqerise forumore
    Wawww... :p

Sinqeritet.Korektesi.
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Dikur kur im vella kujtonte ngjarjet e femijenise mua me vinte inat pse mua nuk me kujtoheshin,por na qe erdhi momenti qe shume ngjarje te femijenise tani me kujtohen dhe mua.

Ateher,ate qe nuk kam haruar ishte kur theva doren ne moshen shtat vjec,ma vune ne jaki te nje mjek popullor,por fatkeqesisht nuk u ngjit mire u ngjit shtrember,dhe u detyruam te shkojme ne Shijak te Ceni i famshem.Mbaj mend udhetimin se si shkuam por ate qe nuk mbaj mende eshte momenti qe Ceni me theu doren perseri,me ate qe me tha im at nuk nxora ze vetem se zbeha dhe me binin djerse te ftota.
    kurse me e bukura,prandaj e lash per ne fund,se i theva doren
    vura nje traste ne koke dhe duke ecur rashe ne nje kanal dy metra keshtu qe theva doren,do thoni po pse e vura trasten ne koke, kete se mbaj mend
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2002
    Postime
    126
    ar

shume e lezecme kjo historia, po sa te ndjekin dhe ty zullumet mor......

Bebi i Kelas ! Maska e LediAA
    Anėtarėsuar
    02-10-2002
    Postime
    139
    LoooLLL Arushi lepulushi

Po tregoj dhe una budallikun me te madh qe kam be ne jeten time

Qe thoni ju une jam nga Saranda ime e mrekullushme dhe ne vere kur vinin njerez ke kampi une dhe nje shoku ime Anin shkonin dhe luanim aty se zinim shok nga rrethet
    Ju e dini si jane plazhet tona te dashura ose me mire si jemi ne njerezit qe hedhim ē'do gje pa pike respekti, nejse po vazhdoj storyn dhe po luanim ne

Une si ters qe jam pashe nje gryk kavanozi gogozhareje te thyer dhe i them Anit: "shif Anu si me lekundet kemba" dhe duke then keshtu puf me futet xhami ne kembe dhe me can kemben doli gjak bubu me mami....

Me vrap Ani lajmeron babin tim me cojne ne spital. Ai xhaxhi doktori ishte shume i mire me mua me dha dhe nje karamele Zana, por kur i tha babit mbaja koken sa tja qepim plagen vajzes mu sesi mu drodh mishi dhe nje tu ngrit nga shtrati dhe vrap ke Ani, u fsheva aty ke bodrumi i tij dhe prisja una deri ne ore 23.30 kur "Ani spiuni" i tregon babit ku isha se kishte frike nga xhaxhi pulici

E pra me gjeten me ne fund por kemben nuk ma qepen...
    Tani kur e mendoj them do ishte me mire ta kisha qep se s'do kisha nje shenje ke kemba qe eshte i vetmi difekt qe kam
    Wawww... :p

Sinqeritet.Korektesi.
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    eeeee kam te tjera,po jo me dhimje sic ishte e para
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

maniac AMORPHIS fan Maska e Jeans-boy
    Anėtarėsuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    239
    O Ari
    Ke qene edhe ti te Ceni ore?
    Ca po thote Ledi me lart "na kapnin per dore, na blinin ...."
    Ashtu ma beri edhe Ceni mua.Me dha nje molle,me kapi per dore(te djathten) dhe me dha nje krrrraaak ne te majten saqe mu kthye veshtrimi pas nje minute.
    Po ishte shume njeri i mire ,rahmet paste!Dy heret e tjera qe i kam thyer duart jam meruar andej -ketej neper spitale
    ...niente che amassi di piu'...

alvi
    i/e ftuar
    Ceni sikur nuk ka qen en Shijak, se ke Ceninkena kalu te gjithe ne.
    I shoku i lagjes time, Lok palla, e ka pas urrejt se ja kishte njit keq doren.
    Une s'kam pas shume probleme, megjithese ma ka njit icik keq kycin e majte, po sa te sherohet kyci i kesaj dore, ky tjetri do marre hak. (lol)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    BOSTON
    Postime
    166
    ahahaha alvi
    Edhe une kom plot historira ne budalliqe qe kom bo kur kom qen e vogel por po them 1 iher......

Kur isha me pushime ne Greqi ,Volos. Ene tani per dite hidheshim nga varka, mirepo aty ne fakt esht me shkembinj gura posht ujit. E nejse si e mencur une hidhem por ne vend te hidhesha me kok, hidhem me kembe....nejse u ngjita prap ne vark te hidhesha u hodha prap me kembe...dmth kshu pingul. Hypa prap ne vark mirepo po ndjeja qe po me digjte kemba e djatht. Nejse prap hidhem.....kur hypi heren tjeter ne vark e shikoj gjith varken me gjak. Edhe hic mendja po bertas.......ejjjjjjj po ky gjak nga erdhi.......nderkohe qe kemba po me percellonte.....e ngri te shof.......komplet posht e care llokem. Me moren me cun ne spital, edhe 2 jave e shkreta une nuk kom leviz nga krevati me kom te qepur e te lidhur......e maja lart...hmmmm boo ca kujtimesh.

ok her tjeter nji histori tjeter :P
    What da hell?

alvi
    i/e ftuar
    Kush e ma men kur u shkote ke lodrat me lujt ping pong?
    Ka i here shkoshim ke Pallati Ali Kelmendi.
    Ndersa un me nje shkun tim, Ervinin (rafmet paste) shkoshim nga Fan NOli aty mrap 11 JAnarit, ke stadiumi Dinamo, se lujshim pingpong ose gjushim me ate pushken e shtremet me fishek me pupla qe kishin ata, Se harroj si sot, ajo pushka anote nga e majta.
    Ose ato varkat ke lodrat ke pazari vjeter, aty ku osh gropa e Sejdise, bo car store.
    Ose kur shkoshim ke lodrat e Elbasonit, me ate trenin e poshte dhe gerthitshim ne tunel, ose ui hypshim pa bilete kur dilte nga tuneli> (lol)
    Kush e ma men kur mlidhshim mimoza per 7 MArs?
    Po ditlindjet me klasen, qe gjithmon eblihej nje liber, corape dhe paste dhomesh.
    PO pakot e vitit te ri kush i ma men?
    Un ngaqe e kisha baben oficer, merrsha vetem i pako, ke puna nones. I here me ka ra i top 250 kom qen robi mo i lumtur ne bote.
    Dhe i here ka qen presor Liti ke Emin DUraku, dhe ai me kishte dhen nje top basketbolli, dhe ne po lushim futboll(!?) para lapidarit me porta te vogla ose "hungareze" dhe na ra topi ke rruga dhe e cau makina. Si kam qa athere dhe sot e maj men, nuk merrsha dot frym.
    Ose kur bite topi ke Xhaviti, ose ke ai komshiu tjeter qe s'ja maj men emrin, ca krimineli, e merrte topin dhe na e cate me dhomn e qenit para kalamojve, nuk na e jepte qelbaniku.
    PO ke trari ekulibrit ke Pallati pionerve keni lujt naihere?
    Ne ke Fan Noli kishim traun tone ku u karamojshim, as nuk e maj men sa here kam ra prej atij trau, dhe pastaj lujshim paralelesh.
    Leje me ca na hapni kshu temash se na bote me qa na bote, se me fillu me fol per kur u lute luftash me lagje, sidomos masi doli ai filmi "Nje gjeneral kapet rob" ate pune kishim.
    ncncncncncncncncnc

Duke shperndare TRAKTE Maska e DEBATIKU
    Anėtarėsuar
    12-08-2002
    Vendndodhja
    po ju ku jetoni?
    Postime
    221
    Mbaj mend kur me dergonin per te qethur me jepnin 15lek dhe une qethesha tullac qe ishte 10lek qe te haja kulacka me kusurin.
    Po kur loznim me symbyllka dhe binte nata dhe haroheshom deri ne oren 10 (se me vone hemmm)dhe dilnin ne ballkon e na thrrisnin tikuuuuuuuuuuu tikuuuuuuuuuuuu ajde larte te thashe se te erdha poshte lol
    po po alvi ke te drejte te mbushen syte ika se sduroj dot me .
    You can waste a whole lifetime
    trying to be
    what you thing is expected of you
    but you'll never be free.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sa tė vegjėl jemi nė Univers
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 173
    Postimi i Fundit: 16-05-2018, 11:17
  2. Kur ishim tė vegjėl...
    Nga ChuChu nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 191
    Postimi i Fundit: 30-03-2014, 15:31
  3. Kur ishim te vegjel... (kimi)
    Nga Aragorn I nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 20-11-2007, 21:09
  4. Kur ishin tė vegjėl
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 20-04-2007, 16:08
  5. A mendoni se ne per prinderit mbetemi gjithmone te vegjel?
    Nga INDRITI nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 04:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •