Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    po te vlersohet ky forum sipas moderatoreve (frikesohem nga gripi) do e kisha vizituar njejt si nje muze te lasht dhe te pavlerė
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,965
    Postimet nė Bllog
    22
    Citim Postuar mė parė nga adidu
    "Sic u regjistrove lirshem ne forum ashtu edhe po nuk te pelqen forumi dhe moderatoret e tij "oligarke" mund te largohesh prej tij e te kerkosh nje tjeter forum shqiptar qe ti mendon ofron me shume liri se ky." - mjafton menyra se si e ke shprehur kete fraze Albo.
    Edhe sikur te drejte absolute te kesh, mundohu te jesh me fisnik me ata qe te "kane zene" deren ne "shtepine" tende me emrin forumi shqiptar. Nuk i tregohet dera tjetrit me kaq harbuteri dhe fodullek, vetem e vetem pse (qofte edhe nga padija) bera disa verejtje. Jam shume i zhgenjyer me kete fraze dhe sinqerisht po e mendoj te mos hy me ne kete forum, te cilin e bejne aq te bukur antaret dhe jo ti me moderatoret e tu o zoti Albo.
    U preke ne seder? Mendo si ndihen ata 40 "oligarket" e forumit kur lexojne fjalet e tua qe ke me pak se 2 muaj i regjistruar ne forum.

Albo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2007
    Postime
    202
    Citim Postuar mė parė nga Albo
    U preke ne seder? Mendo si ndihen ata 40 "oligarket" e forumit kur lexojne fjalet e tua qe ke me pak se 2 muaj i regjistruar ne forum.

Albo

Jam aq fisnik sa te mos fyej askend dhe nuk kam fyer asnje nga te 40 moderatoret. Ne rast se ti nuk di te ndash verejtjet (te drejta apo te padrejta) me fyerjen atehere paske komplekse te medha. Ndersa ti te fyen. Tregoja deren atyre qe fyejne dhe nuk kane respekt per veten, ndersa mua mos me fut ne nje thes me ta. Ne rast se fyesh nga percaktimi "oligarke", duhet ta dish se edhe Perikliu i madh e shume te tjere figura te Greqise se vjeter i perkisnin oligarkise. Mbec me shendet. Uroj qe te pemblidhesh dhe te fisnikerosh gjuhen dhe shpirtin te pakten me ata antare me vlera qe ka ne forum.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2007
    Postime
    202
    Se harrova dicka te fundit per te te thene.Nuk maten antaret me sa dite, jave, muaj apo vite(pasi ti nuk je zoti qe i krijoi) por sa vlera shpalosin qofte edhe me nje shkrim.

Me sa di per forumet, eshte e veshtire te jeshe moderator, sepse gjithmone ke disa nenforume qe duhet te pastrosh edhe disa nenforume qe duhet te mbash nen kontroll per mbarvajtjen e forumit.

Mendoj se ne kete forum jan regjistruar mijra antare, edhe sigurisht te jeshe moderator eshte pune e veshtire, sepse smund te kontrollohen postimet e mijra antareve edhe te vesh nje rregull preciz ne forum.. kurre smund te jeshe i sakte ne gjerat qe ben, sepse vjen nje ore edhe lodhesh duke fshire mijra postime, edhe pastaj i kap ne seri.. por nuk eshte nje gje qe duhet te nevrikosesh, mundesisht duhet ti thuash faleminderit atij moderatori qe fshin disa postime qe skan lidhje me temat.. (mos harro se moderatoret nuk marrin asnje rroge neper forume)

Ndaj lind pyetja: cfar i shtyn kta njerez qe te moderojne forumin non stop, qe ti edhe un te kemi vend ku te shkruajm edhe te kalojme ca momente te bukura te shtyjme oret qe jemi ne pune!!????

Ndoshta dashuria per kte forum ( mund te jete pergjigja ime ) sepse sinqerisht te jeshe moderator edhe te humbesh gjith ato ore duke moderuar postime te pavlera, me te vertete qe eshte acaruese, edhe pa piken e kuptimin sepse je duke humb kohe qe ne vend te flasesh me dike qe njeh, duhet te rri e te moderoj postimin tend apo te dikuj tjeter (perfshire edhe timin).

Mendoj qe eshte e gabuar tu kundervihesh moderatoreve sepse te fshin nje postim, te ndryshuan nje titull teme, apo te ulen numrin e shkronjave ne postim ( sepse ka edhe nga ata qe e bejn postimin me shkronja te medha sa nje pallat, si mendon ti qe duhet ti lene ashtu ato postime)?

Nejse sipas meje duhet ti kushtohet me shume vemendje punes se nje moderatori, se cfar ben ai, sa kohe humbet duke fshire postime edhe duke ndryshuar tituj temash, se sa ti kushtosh kohe nje postimi kaq te gjate, kur ne fund thua qe me kan fshire postimin, ose sme lene te shkruaj te portali forumit.

Sma merr mendja qe te ishe ti moderator do te dukej kaq pune e lehte, te moderosh temat, edhe te degjosh ankesat e antareve perdite.. sme duket aspak zbavitese, madje them bravo ju qofte ktyre cunave edhe gocave qe moderojne ktu, se un me te vertete skam aspak nerva qe te fshij edhe je postim, lere te moderoj te gjitha postimet e gabura qe behen neper tema ( te cilet jan me qindra)

Gjith te mirat, edhe shpresoj qe moderatoret mos ta ven shum ujin ne zjarr per kte pune, sepse po lodhen perdite qe te bejn te mundur mbarvajtjen e ktij forumi.

Edhe me falni per shkrimin e gjate.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,965
    Postimet nė Bllog
    22
    Citim Postuar mė parė nga adidu
    Jam aq fisnik sa te mos fyej askend dhe nuk kam fyer asnje nga te 40 moderatoret.
    "Oligarket" e koheve moderne njihen mafiozet e Rusise qe pasurohen ne kurriz te milionave njerezve, vrasin e presin sipas qejfit pasi kane nen kontroll si pushtetin politik edhe ate ekonomik. Ti mbase ke nje perkufizim tjeter per "oligark", por kur me drejtohesh mua, ky eshte perkufizimi im. Dhe je duke iu drejtuar nje personi qe ka degjuar mijera ofeza/sharrje/shpifje ne vite, por asnjehere nuk e kisha degjuar kete lloj sharrje. Kjo ishte risi nga nje anetar i forumit te cilit i kam treguar respekt mbase me shume se te tjereve edhe pse anetar i ri ne forum.

Me behet qejfi qe je njeri fisnik, pasi ashtu perpiqem qe te jem edhe une. Bile aq fisnik sa qe denjoj qe te te jap pergjigje dhe ndihmoj te kuptoje edhe nje anetari te ri qe te vret ne fillim e te pyet me pas. Zakonisht une as e marr mundimin tu jap pergjigje anetareve qe mendojne se forumi shqiptar eshte diktature e tirani pasi forumi shqiptar eshte aq transparent, sa kushdo ose e vlereson ose e urren ate qe gjen ketu.

Kush e vlereson ate qe gjen regjistrohet e merr pjese ne te, bile ndihmon vullnetarisht edhe ne moderimin e tij. Kurse ata qe nuk u pelqen, ose largohen nga forumi ose perjashtohen prej tij pasi shkelin me te dyja kembet rregullat e forumit. Dhe kjo eshte sa natyrale edhe normale.

Nese une te "tregova deren" nuk e bera nje gje te tille per te te larguar nga forumi, por e bera qe te kuptoje se forumi ka nje mision, disa rregulla te thjeshta dhe nje staf qe i ve ne vend ato rregulla. Ne nuk mund ti perthyejme rregullat e misionin e forumit per ti ardhur sipas qejfit anetareve te forumit. Nese une vizitoj nje forum si forumi shqiptar dhe nuk me pelqen misioni, rregullorja, sjellja e anetareve, ankohem per kete tek stafi. Po nuk mora nje pergjigje ose po nuk me pelqeu pergjigjia qe mora, shikoj per nje forum tjeter. Dhe ka plot forume te tjera shqiptare qe ofrojne me shume "liri" apo nuk kane nje rregullore fare e nuk moderojne asnje shkrim te anetareve.

Vete fakti qe more nje pergjigje te detajuar nga mua per te gjitha verejtjet e tua reflekton respekt, eshte tjeter gje qe ti nuk arrin ta shikosh.

Albo
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 12-07-2007 mė 12:36

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2007
    Postime
    202
    Citim Postuar mė parė nga Albo
    "Oligarket" e koheve moderne njihen mafiozet e Rusise qe pasurohen ne kurriz te milionave njerezve, vrasin e presin sipas qejfit pasi kane nen kontroll si pushtetin politik edhe ate ekonomik. Ti mbase ke nje perkufizim tjeter per "oligark", por kur me drejtohesh mua, ky eshte perkufizimi im. Dhe je duke iu drejtuar nje personi qe ka degjuar mijera ofeza/sharrje/shpifje ne vite, por asnjehere nuk e kisha degjuar kete lloj sharrje. Kjo ishte risi nga nje anetar i forumit te cilit i kam treguar respekt mbase me shume se te tjereve edhe pse anetar i ri ne forum.

Me behet qejfi qe je njeri fisnik, pasi ashtu perpiqem qe te jem edhe une. Bile aq fisnik sa qe denjoj qe te te jap pergjigje dhe ndihmoj te kuptoje edhe nje anetari te ri qe te vret ne fillim e te pyet me pas. Zakonisht une as e marr mundimin tu jap pergjigje anetareve qe mendojne se forumi shqiptar eshte diktature e tirani pasi forumi shqiptar eshte aq transparent, sa kushdo ose e vlereson ose e urren ate qe gjen ketu.

Kush e vlereson ate qe gjen regjistrohet e merr pjese ne te, bile ndihmon vullnetarisht edhe ne moderimin e tij. Kurse ata qe nuk u pelqen, ose largohen nga forumi ose perjashtohen prej tij pasi shkelin me te dyja kembet rregullat e forumit. Dhe kjo eshte sa natyrale edhe normale.

Nese une te "tregova deren" nuk e bera nje gje te tille per te te larguar nga forumi, por e bera qe te kuptoje se forumi ka nje mision, disa rregulla te thjeshta dhe nje staf qe i ve ne vend ato rregulla. Ne nuk mund ti perthyejme rregullat e misionin e forumit per ti ardhur sipas qejfit anetareve te forumit. Nese une vizitoj nje forum si forumi shqiptar dhe nuk me pelqen misioni, rregullorja, sjellja e anetareve, ankohem per kete tek stafi. Po nuk mora nje pergjigje ose po nuk me pelqeu pergjigjia qe mora, shikoj per nje forum tjeter. Dhe ka plot forume te tjera shqiptare qe ofrojne me shume "liri" apo nuk kane nje rregullore fare e nuk moderojne asnje shkrim te anetareve.

Vete fakti qe more nje pergjigje te detajuar nga mua per te gjitha verejtjet e tua reflekton respekt, eshte tjeter gje qe ti nuk arrin ta shikosh.

Albo
    Po te jap nje pergjigje meqe kjo eshte dita e fundit qe aktivizohem per te dhene mendime. I tere ky hartim qe ke hartuar, as me shume dhe as me pak tregon se ti na shef ne antareve nga shume lart. Ti ndjehesh ne majen e Olimpit dhe pi nektarin e zotave, ndersa ne jemi ata qe duhet te "ndjehemi" shume te lumtur kur ti merr mundimin(dhe gjen kohen) te na pergjigjesh. Natyrisht qe ti do te me pergjigjesh per problemet qe une ngre dhe te mos permendesh me cinizem vulgar centin qe do te te bente te pasur, ne rast se do ta merrje, dhe jo te ma permendesh si vlere e vecante qe e ben per mua.(vazhdon)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2007
    Postime
    202
    "Faleminderit per keshillen. Sikur te kisha marre 1 cent sa here qe kisha degjuar apo lexuar kete keshille ne 10 vjet qe forumi ka ne linje, do te isha milioner sot." - shprehesh ti zoti Albo.
    A e ke pyetur ndonjehere veten se ne te tjeret, pra masa e antaresise, se sa dollare leme nje cast, vetem nga nevoja qe kemi per te qene bashke ketu ne nje sofer virtuale shqiptare? Ndersa ti gjen menyren me vulgare dhe harbute per te treguar qe e ben kete pune pa fituar asnje cent?Ne rast se nuk dalin dy administratore, behuni 5 apo dhjete dhe ne rast se nuk dalin 40 moderatore beini 100. C'faj kemi ne qe shtohemi perdite ne kete forum kur ndjejme nevojen te shkembejme mendime dhe ti te "ulerasesh" qe nuk na perballon dot? Mos te duket vetja si babai yne shpirteror qe po te mundojme aq shume sa nuk ke kohe te na pergjigjesh, por gjen kohe te na inponohesh?(vazhdon)

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    I nderuar...adidu !e len vazhdimin per njeheretjeter... je i hidheruar.....dhe ajo e centit eshte vetem nje shprehje per nje gje te ndegjuar shpesh...dhe ..ky shkrimi im do vazhdoje ta postoj qe mos vazhdoni hidherimin se sic thone fjala e dale nga gjuha nuk kethehet..dhe postimet adidu/Albo sjane postime te thjeshta forumi.....dhe kur eshte ne raportet adidu - Albo..nuk eshte .dhe nje muhabet virtual...por nje njohje reale dhe pse jo e perjetshme..ka kritika dhe maturi gjithashtu... dhe ... le te perfundoje ketu mos mundoheni kush te thote fjalen e fundit..........

Me nderime bili99
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 12-07-2007 mė 17:08

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2007
    Postime
    202
    Citim Postuar mė parė nga bili99
    I nderuar...adidu !e len vazhdimin per njeheretjeter... je i hidheruar.....dhe ajo e centit eshte vetem nje shprehje per nje gje te ndegjuar shpesh...dhe ..ky shkrimi im do vazhdoje ta postoj qe mos vazhdoni hidherimin se sic thone fjala e dale nga gjuha nuk kethehet..dhe postimet adidu/Albo sjane postime te thjeshta forumi.....dhe kur eshte ne raportet adidu - Albo..nuk eshte .dhe nje muhabet virtual...por nje njohje reale dhe pse jo e perjetshme..ka kritika dhe maturi gjithashtu... dhe ... le te perfundoje ketu mos mundoheni kush te thote fjalen e fundit..........

Me nderime bili99
    Kam respekt per ty aq sa ta le ketu. Ke te drejte.flm

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 28-09-2021, 01:20
  2. Komunizmi Dhe Demokracia
    Nga biligoa nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-06-2009, 16:41
  3. Kush e di ē'do tė thotė: 'Demokraci'?
    Nga RSHP nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 07-12-2006, 19:56
  4. Cila ėshtė Rregullorja e Forumit Shqiptar?
    Nga Albo nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Postimi i Fundit: 28-07-2006, 12:03
  5. Publikohet portali i forumit
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Postimi i Fundit: 11-06-2003, 12:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •