Shpirt , iku dhe nje dite , si shume te tjera . Por sikur jane zgajtur pak ditet dhe jane me te rendesishme megjithese ikin dhe skthehen me . Me ka mare malli zemer , cdo dite qe po ikne kohet e fundit sikur edhe nje minute te jete me e gjate dita e kuptoj me shume , e ndjej me shume qe te dua . Kuptoj qe kohet e fundit po ndodh dicka ne jeten time , jeta ime sado me halle dhe mall per familjen prap ka ngjyra tjera , ngjyra me te qeshura me te bukura me te embla , jeta me duket ka mare ngjyren e syve te tu , kjo edhe me ben njeriun me te lumtur ne bote por edhe me tremb paksa , me tremb arsyet i di edhe ti sepse boll qe te te them nje gje te vogel qe te kuptosh : psh dite e shtune , 6 maj , mbasdite , pranvere , dite e gjate , peme te gjitha jeshile , gjalleri kudo dhe imagine sikur per arsyet qe dihen sjam afer teje ne keto momente ........eeeeeeeeeeee qe tani me bie te fiket .
Shpirt , ka kohe qe je bere pjese e pandashme e imja qe te mbaj me fanatizem kudo , ka kohe qe e adhuroj naten , sepse pas nje dite te gjate , me pune , me sh njerez ne pune , me budallalliqet e perditshme vjen momenti magjik ku ndjehem zot i situates , mbyll syte dhe nese gjumi nuk eshte shume afer meje e kerkoj une ate por nderkohe fluturoj gjithandej , ne cdo cep te cdo dite qe nga dita qe te kam njohur . Nata me duket si nje teater me te njejtin aktor , aktor qe leviz ne skene por qe nuk aktron por thjesht kujton me mall cdo dite qe iken , cdo takim tonin , cdo shaka , cdo gricje , cdo gje ..................gozhda ngec ke syckat me te bukura ne bote , kacurrelat ( per te qene i sinqerte edhe ke bycat ) , dhe nuk ndodh si ne gjitha skenat ku aktoret mundohen qe me lojen e tyre te kenaqin publikun , jo ne kete teater "aktroj" per qefin tim , per inatin e gjithe atyre perfshi dhe ne dy qe bejne te pamundur qe te te shijoj ne cdo moment , me duket sikur shfryj inatin duke ju then : skeni cme beni endrrat dhe kujtimet smi prekni dot sepse i kam te shenjta dhe jane te mijat . Jane pjese e botes time , qe me te thene te drejten muajt e fundit futem shpesh ne skutat e botes time dhe harroj te dal ndonjeher .
Shpirt , kur ta lexosh kete email mundohu te kuptos edhe nje seconde te vetme se : te dua shume , te adhuroj , te ndjej , te dashuroj dhe te kam gjithcka !
Deri sa te shihemi te puc shume shume shume dhe te kam kotelen time qe se perkedhel dot , qe sja perkedhel bishtin po ska gje se ajo vete e ka nje cike te perkedhelur bishtin .
Krijoni Kontakt