Postuar mė parė nga Albela ti mos kopjo se ngel ne klas e din apo jo e ke gabim se nuk kopjova shif oren jemi pergjigjur njesoj
Bot Intrigash
Postuar mė parė nga Albela pupupupu ēfar katili mor zot mjer kush renka ne dor tende jam cik jam po me thuaj e gjeta pergjigjen apo jo :P
Postuar mė parė nga Albela 1 burre ka 1 grua te verber , esht i varfer dhe ska femij. 1 engjell i thot me thuaj 1 deshir te vetme dhe do ta plotsoj . 9far i kerkon burri ? Po te jete idiot mund ti kerkoje qe ta beje edhe ate vete te verber e te mos shohe me hallet e tij. Po te jete i zgjuar i kerkon nje dashnore me pare
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga 2043 Po te jete idiot mund ti kerkoje qe ta beje edhe ate vete te verber e te mos shohe me hallet e tij. Po te jete i zgjuar i kerkon nje dashnore me pare jo perkundrazi esht shum i squt dhe di ēkerkon me dal nga ajo situat po normalisht jo "Dashnore"
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu sur tout quand elle a le Diable au corps... ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Postuar mė parė nga Albela 1 burre ka 1 grua te verber , esht i varfer dhe ska femij. 1 engjell i thot me thuaj 1 deshir te vetme dhe do ta plotsoj . 9far i kerkon burri ? dua qe gruaja ime te shohi femijen tone te kete shume leke (ose ta shohi femijen te fitoje nje llotari)??????
Postuar mė parė nga Albela cila eshte ngjashmeria midis burrit dhe avionit ngjashmeri e tyre eshte se avioni kur ngrihet lart zvogelohet kurse vegla e burrit kur ngrihet zmadhohet
Postuar mė parė nga Albela 1 burre ka 1 grua te verber , esht i varfer dhe ska femij. 1 engjell i thot me thuaj 1 deshir te vetme dhe do ta plotsoj . 9far i kerkon burri ? T'i jape nje xhind qe ploteson deshirat....
Postuar mė parė nga il_colpevole ngjashmeri e tyre eshte se avioni kur ngrihet lart zvogelohet kurse vegla e burrit kur ngrihet zmadhohet Po kjo qe the ti nuk eshte ngjashmeria mes tyre por ndryshimi.
U come 2 love not by finding the perfect person, but by seeing an imperfect person perfectly.
Postuar mė parė nga gesti_7 dua qe gruaja ime te shohi femijen tone te kete shume leke (ose ta shohi femijen te fitoje nje llotari)?????? Bravo ideja ajo esht burri i pergjigjet "dua qe gruaja ime te shohi femijet tan te han ne pjat floriri"
Postuar mė parė nga il_colpevole ngjashmeri e tyre eshte se avioni kur ngrihet lart zvogelohet kurse vegla e burrit kur ngrihet zmadhohet looooool e kemi dhen 1 her pergjigjen e ksaj si avioni dhe burri te dy drejtohen nga bishti
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt