mo u dhjas o stas..
mundet prapa xartit te jete ruci yt..
te shohim..
mo u dhjas o stas..
mundet prapa xartit te jete ruci yt..
te shohim..
Ky taci oil sikur i sekuestroj banka pasurit para 1 muaj se nuk po paguante kredit. Punetoret thone qe ka 7 muaj qe nuk i paguan tani doli 51% aksioner i albpetrol????
http://www.peqini.com/sekuestrohet-p...-rezart-tacit/
station pak me shume details pls. jam vertet kurioze si u be nje individ kaq i fuqishem ne shqiperi????
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 05-10-2012 mė 14:04
I LOVE GOD
j&g
S'ma ha mendja, janė thjesht thashetheme gazetarucėsh dhe kafenesh. Ky duket shtet mė vete pėrballė Berishės dhe Ramės.
Meqė ra fjala, thoshte ndonjė gjė feminuēa Mero Baze se s'e kam lexuar, ngaqė aty ka tė forta shumė, sidomos disa komente qė bėjnė disa gjasme janė punėtorė tė Taēit dhe e dekonspirojnė me komente tek Tema :P
Lexo artikullin me siper. sa per qe nuk paguan punetoret eshte fakt jo genjeshter pyet njerez qe punojne per ate nese nuk me beson. Cdo biznesmen i fuqishem ka nje fillim nga 0 jam kurioze te di historin e aktivitet te tij. Ky sikur u ngrit ne qiell edhe u pasurua brenda nje kohe teper te shkurter????
I LOVE GOD
j&g
Sa pėr artikullin qė mė kėshillon ta lexoj, jo vetėm qė e kam lexuar por e kam argumentuar me disa komente tė njėpasnjėshme nė kėtė forum, sepse ēdo veprim ligjor qė ėshtė ndėrmarrė ndaj tij me kėtė rast ka qenė tėrėsish jashtė ēdo rregulli ligjor. Nėse ke durim ta lexosh, ja ku e ke tė argumentuar edhe vendimin e gjykatės, se ēfarė vendimi prej palaēosh kanė marrė ndaj Taēit:
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=144694
Si ka shkuar kjo ēėshtje mė vonė, s'jam nė dijeni sepse s'ėshtė diēka qė mė pėrfshin.
Sa pėr pagat e puntorėve, s'njoh asnjė punėtor tė Taēit qė t'i pyes, por di qė janė thjesht thashetheme si shumė tė tjera nė vendin tonė, pėrveē kėsaj sot pėr sot sa i pėrket dokumentacionit, shlyerjeve tatimore ndaj shtetit dhe ēdo gjė, ėshtė i vetmi nga biznesmenėt shqiptarė qė ėshtė nė rregull. Madje pikėrisht tek linku qė tė dhashė, njė anėtar pėrhapi thashethemnajėn se Taēi nuk e paska as AMRA Oil tė tijėn, ndėrkohė qė ia paraqita dokumentacionin, dhe e mbylli pastaj.
Sesi ai ka arritur deri aty, punė pėr tė, dhe i lumtė sepse pėrderisa ka arritur do thotė qė ėshtė i zoti, sepse mundet dhe, pėrderisa ėshtė nė rregull me ēdo proēedurė, unė si qytetare s'kam pse fus hundėt nė gjėrat qė s'kam dijeni dhe s'mė pėrkasin.
Mua thjesht nuk mė pėlqejnė thashethemet qė shpikin tė tjerėt pėr tė baltosur dikė, sepse keqinformojnė edhe njerėzit e tjerė... Kėtė kuptohet nuk e kam personale me ty, por me ata qė pėrhapin tymnajė.
Po ne qe kemi punuar ne nafte, do na japin ndonje gje apo te dalim ne grev urie?
[QUOTE=Fleur Blanche;3501336]Sa pėr artikullin qė mė kėshillon ta lexoj, jo vetėm qė e kam lexuar por e kam argumentuar me disa komente tė njėpasnjėshme nė kėtė forum, sepse ēdo veprim ligjor qė ėshtė ndėrmarrė ndaj tij me kėtė rast ka qenė tėrėsish jashtė ēdo rregulli ligjor. Nėse ke durim ta lexosh, ja ku e ke tė argumentuar edhe vendimin e gjykatės, se ēfarė vendimi prej palaēosh kanė marrė ndaj Taēit:
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=144694
Si ka shkuar kjo ēėshtje mė vonė, s'jam nė dijeni sepse s'ėshtė diēka qė mė pėrfshin.
Sa pėr pagat e puntorėve, s'njoh asnjė punėtor tė Taēit qė t'i pyes, por di qė janė thjesht thashetheme si shumė tė tjera nė vendin tonė, pėrveē kėsaj sot pėr sot sa i pėrket dokumentacionit, shlyerjeve tatimore ndaj shtetit dhe ēdo gjė, ėshtė i vetmi nga biznesmenėt shqiptarė qė ėshtė nė rregull. Madje pikėrisht tek linku qė tė dhashė, njė anėtar pėrhapi thashethemnajėn se Taēi nuk e paska as AMRA Oil tė tijėn, ndėrkohė qė ia paraqita dokumentacionin, dhe e mbylli pastaj.
wow dmth banka shkoj kot per qef edhe i sekuestroj pasurin??? Nese po a e hodhi ky ne gjyq banken??? Se si e filloj aktivitetin pune per te???? Nuk eshte pune per ate nese ka bere biliona ne kurriz te popullit shqiptar. Ateher eshte teper e qarte qe ky eshte nje tjeter koco kokedhima qe e perkrahin qeveritaret ose si eshte ai rusi qe pas tij fshihet putini.
Nejse sa per pagesat pse nuk i pushon ky keta punetore qe po hapin qe kane 7 muaj pa pagese???? Nga ata qe njof thone qe familjaret e tyre kane 7 muaj pa pagese. Jam kurioze te dij nga ndonjeri ketu ne forum qe punon atje nese eshte e vertet kjo apo jo.
I LOVE GOD
j&g
Opsioni i dyte eshte me i mundeshmi, gjithmone.![]()
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Krijoni Kontakt