Ore djea nje gje dua tju pyes une per kete Tacin. Ofroi me shume para se te tjeter, e fitoi tenderin, me dokumenta ne rregull, po pagoi paret, ta gezoj do thoja une. Vetem nje problem kam me te. Taci oil zoteron Armon dhe tani qe bleu dhe Albpetrolin, a nuk krijohet nje monopol i naftes ne shqiperi. A ka ligje qe nuk lejojne monopolin ne Shqiperi apo jo. Llogjikisht Taci oil nuk duhet ti lejohet te bleje albpetrolin se krijon nje monopol dhe nuk lejon konkurrencen ne treg. Ne bote ka ligje qe nuk lejojne monopolin. Cfare e pengon Tacin tani te rrisi cmimin e naftes ne shqiperi? Asgje. Lum si Taci; do i kete rrenjet e thella them une.
Moderator, e di vet ti...
Urime Tacit. Eshte njeriu i ekstremeve
Beri blerjen me te madhe te kohes se vete me blerjen e ARMO
Beri Gramozin (qe mezi pa kategorine e pare) te luante me Real Madridin
Mbajti Tatimet per dite me radhe tek dera e kompanise pa i lejuar te hyjne brenda
Aktualisht po kryen privatizimin me te madh ne historine e Shqiperise,
Ben te mudur zgjatjen e pushtetit aktual me 4 vjet
Sot per sot me privatizimin e Albpetrol krijon monopolin me te madh te mundshem energjetik duke zene pozicionin e prodhuesit e gazit-naftes, duke marre ekskluzivitetin e transmetimit te gaz-naftes, duke marre monopolin e perpunimit te naftes (ARMO) si dhe duke u kthyer ne distributorin kryesor ne Shqiperi.
"Urime Tac!"
Meqė paske cituar njė pjesė tė postimit tim, po e them edhe njė tė fundit:
Ne gjithė sa jemi kėtu, flasim kot, dmth e kemi pėr sport sepse, tė flasėsh drejt lidhur me kėtė, duhet sė paku tė kesh dijeni lidhur me tregun e hidrokarbureve dhe vetė shoqėrive aksionere qė zotėrojnė tashmė kėtė kapital dhe zhvillojnė aktivitetet e tyre, marrur nė tėrėsi edhe me kompanitė e tjera qė ushtrojnė aktivitetin e tyre nė tregun e hidrokarbureve dhe importojnė nga jashtė.
Ajo qė na josh tė gjithėve nė diskutim, ėshtė idea sesi njė njeri arriti deri kėtu dhe, fillojnė hamendėsimet nga mė fantaziose tė tipit : jo me vjedhje, pandershmėri, tutelė e Berishės etj etj etj!
S'e di pse kam bindjen qė fakti se kompanitė dhe ortakėritė e Taēit arritėn ta merrnin Albpetrolin, ėshtė pozitive.
E kėshtu... secili tė mbajė mendimin e tij.
P.S:
JO! Tė gjithėve ashtu mund tė na ngjajė nė pamje tė parė (pėrfshi mua, ty, tjetrin etj etj), por nė tė vėrtetė s'ėshtė tėrėsisht kėshtu.Taci oil zoteron Armon dhe tani qe bleu dhe Albpetrolin, a nuk krijohet nje monopol i naftes ne shqiperi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 05-10-2012 mė 17:42
Ta gezoj berloskoni se taci oil eshte kukull.
aha prandaj e shiti berluska nje vilen e tij 475 miljon euro para ca ditesh.
Po e dhe taci nuk dek keq, kockat qe i japin e kane bere miljoner
Nuk ka rendesi kush e bleu,rendesi ka qe per Saliun e kan blere amerikanet,e shitja eshte bere me trasparenc.
ate thuaj o sero
e pse kur jane thene ndonjehere te vertetat sheshit....ktu doli ne kamer tjetri tu bo pazare dhe ce gjeti......te ben dhe per budalla
ku ka ze s'eshte pa gje..thote populli...dhe i ka rene pikes.
nuk shkruajta qe te te ndroj mendim,por kjo eshte nje kafshate e madhe qe s'besoj dot(jo se s'dua) qe s'ka pushtetare pas Tacit.(dhe mbase jo vetem tanet)
nejse...se sdua te bej eksperten...
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Ore e kuptoni,qe Thaēi o Saliu, ne kete rast,bleu gjithe naften e tokes e nentokes qe ka Shqiperia !
Ai vend duhet ripopulluar.
Krijoni Kontakt