Close
Faqja 16 prej 24 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 240
    fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga limi87 Lexo Postimin
    pershendetje degjova ma nalt se bibla edhe kurani jan te satanit po nuk ja bon ti vetit pytje se si ka mundur te qet vet pra armikt te njerzimit se si ka mundur te qet veten si i mallkuar dhe si i poshtruar ne ditet e gjykimit pra si ka mundur qe nese jan libra te satanit si ka mundur te poshtroj edhe te madhkoj veten? 2 perse behen ne jeten ton qka e thot zoti pra shembull une e lshoj shiun qe ta ngjalli boten pra prej shiut a nuk e ki buken edhe ujin qe pa ktu nuk mundet as te jetoj njeriu une bena henen edhe diellin dielli qe te nxhet token ndersa hena qe te ket drit pra a nuk e vereni se Pėrendis pi dalin fjalet e thena per njeriun edhe ndegjova ketu se besimtaret e ndjekin rrugen e satanit ne bibel edhe kuran po asht e vertet se ai e mashtroj adamin edhe even edhe prandaj e ka leshu fjalen e shejt qe ne te kuptojm te vertet edhe te na tregoj se ai asht nje genjeshtar edhe nje mashtrus qe shum njerz do ti mashtroj pra si mundet mu kon si kurani apo bibla libra te satanit ku aty asht se si te largohemi nga satani edhe ti ku mundesh moma bazu se asht liber i satanit ne cilin varg si te bibles apo te kuranit se nese jan libra te ti ather ka lon ai diqka ndonje premtim apo ndonje siguri per njerz a po ni premtim asht feri po nuk asht se satani e jep kit premti po asht krijusi i satani pra zoti oki te pershendes

O limo meso te shkruash me pika, me presje dhe me shkronja te medha ne fillim te fjalise daku, se kete postim tatin nuk ka burre none te kete nerva ta lexoj.
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga JestersWorld Lexo Postimin
    O limo meso te shkruash me pika, me presje dhe me shkronja te medha ne fillim te fjalise daku, se kete postim tatin nuk ka burre none te kete nerva ta lexoj.
    i thashe dhe une , me miresjellje po ai nuk e konsideroi keshillen time.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-10-2007
    Postime
    63
    Jo une mendoj kėshtu.
    Jo vetem satani por edhe gjith ata njerzė qe pasojn rrugen satanit jan si rezultat i te keqes ne kit botė. Sepse kurgjė nuk asht i rrezikshėm satani qka jan mė tė rrėzikshem ata qe pasojn rrugen satanit per njerzit ne kėtė jetė oki ju pershendes.

Inxhinier Maska e albani1
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    si beni dhe ju aman
    dy te kundertat gjithmon shkojn bashk
    Zoti dhe xhaxhi Tani (satani) jan shok pra bashk i kan shkruajtur.

vampiro po ti i ke pire lilacet sot te keqen teta?
    Fryme genjeshtre dil jashte ne emrin e JEZUSIT .sepse bibla thot se i gjithe shkrimi i shenjte eshte frymezuar nga Perendia .djalli eshte i mposhtur ,Perendia eshte i lartesuar sepse Jezus Krishti eshte Zot.
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga albani1 Lexo Postimin
    Fryme genjeshtre dil jashte ne emrin e JEZUSIT .sepse bibla thot se i gjithe shkrimi i shenjte eshte frymezuar nga Perendia .djalli eshte i mposhtur ,Perendia eshte i lartesuar sepse Jezus Krishti eshte Zot.
    kesaj i them une eksorcizem online.
    une te urdheroj, dil jashte fryme e djallit ....

Inxhinier Maska e albani1
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    kesaj i them une eksorcizem online.
    une te urdheroj, dil jashte fryme e djallit ....
    djalli eshte i mposhtur Perendia eshte i lartesuar sepse JEZUS KRISHTI eshte ZOT
    Une kam frymen e Zotit qe thot se bibla eshte fjala e Perendise e pagabueshme. Ndersa ai qe thot se nuk eshte ka nevoje per clirim dhe dashurine e Perendise por ajo doktrine e keqe qe thot se nuk eshte nuk vjen nga njeriu por nga djalli prandaj meqe lufta ime frymerore eshte kunder frymrave dhe jo kunder njerezve une tashme e kam debuar ate fryme te keqe ne emrin e Jezusit Krishtit qe eshte perendia .Shpall shpetim dhe gezim falje dhe clirim per ty dhe shpirtin tend.
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Citim Postuar mė parė nga albani1 Lexo Postimin
    djalli eshte i mposhtur Perendia eshte i lartesuar sepse JEZUS KRISHTI eshte ZOT
    Une kam frymen e Zotit qe thot se bibla eshte fjala e Perendise e pagabueshme. Ndersa ai qe thot se nuk eshte ka nevoje per clirim dhe dashurine e Perendise por ajo doktrine e keqe qe thot se nuk eshte nuk vjen nga njeriu por nga djalli prandaj meqe lufta ime frymerore eshte kunder frymrave dhe jo kunder njerezve une tashme e kam debuar ate fryme te keqe ne emrin e Jezusit Krishtit qe eshte perendia .Shpall shpetim dhe gezim falje dhe clirim per ty dhe shpirtin tend.
    Ju fetaret keni pjerdh me kohe... ty daje te duhet me shkuar te mjeku psikiatrik urgjentisht
    Creative artwork requires creative thinking from a creative mind

Burrels Forever. Maska e Doc_ERI
    Anėtarėsuar
    22-06-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    249

Ky Esht Kulmi!!!

Citim Postuar mė parė nga vampiro Lexo Postimin
    Ne i degjojme fetaret te derdellasin andej kendej per librat e tyre te shenjta, cardo qe dmth i shenjte, po nejse.

Ok fetaret thone se kto libra jane fjala e zotit bla bla. Puna eshte se nga e dine fetaret qe kto jane fjala e Zotit? Kto mund te jene fare mire fjala Satanit qe hiqet sikur eshte zoti

Kjo Tem Qe Ke Hapur Ti I Nderuar Esht Totalisht Budallallik Sepse Asnje Njeri Smund Ta Pranoje Dicka Te Tille Qe Bibla Dhe Kurani Qe Jan Dy Librat Me Te Shenjte Te Jen Krijuar Nga Satanai.
    If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Doc_ERI Lexo Postimin
    Kjo Tem Qe Ke Hapur Ti I Nderuar Esht Totalisht Budallallik Sepse Asnje Njeri Smund Ta Pranoje Dicka Te Tille Qe Bibla Dhe Kurani Qe Jan Dy Librat Me Te Shenjte Te Jen Krijuar Nga Satanai.
    po ta lexosh temen do gjesh shume qe bashkohen me kete mendim.
    me mendimin se eshte me e llogjikshme te jene nga satanai se sa nga zoti.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    po ta lexosh temen do gjesh shume qe bashkohen me kete mendim.
    me mendimin se eshte me e llogjikshme te jene nga satanai se sa nga zoti.
    cme jep ca pergjigjje dhe ti,tben me kap koken me dor......po ai sdin kush e ka bere abetaren lere ne kuranin e biblen
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Faqja 16 prej 24 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfarė ju mėsoi shpirti i shenjtė?
    Nga buja_20 nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 16:43
  2. Kontributi i shkenctarėve islam nė shkencė
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  3. Cili eshte qendrimi i muslimaneve ndaj apostasise (blasfemis)!
    Nga Gostivari_usa nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 09-02-2009, 08:38
  4. Qellimi i perjetshem i Zotit per njeriun
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 31-05-2005, 07:17
  5. Vargjet e hequra nga Kurani
    Nga Seminarist nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 04-02-2004, 11:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •