Shum bukur e ke then F.I
Zotit nuk mund ti ndodhe asnje e mire e as e keqe .
Por nese kerkon ndihme te Zotit me sinqeritet ateher punet rregullohen , por vet Zoti thot qe qdokush sprovohet ne besimin e tij , pra sprovimi ndodhe me ndoj fatkeqsi pra me nje te "keqe" . Por eshte edhe e keqja tjeter qe nuk vie nga Zoti ,por nga mendja e njeriut dhe bemat e tij .
Pse nuk me tregove qe ne fillim qe je ai, e te mos lodhem te argumentoj per ekzistencen tende. Diskuto pak me ateistet dhe tregoju qe vertete ekziston, sepse nuk po arijme dot t'i bindim qe ti po ua mbylle syte.
Kshtu menyrat e ndryshme t'fejes si te dojn e shprehin Satanin, por eshte nje fjal e Urt qe thuhet: NUK ESHTE GJITHMON SIKUR NE LIBRA. Eshte interesant fakti se Satani ka qen gjithmon nje prures i drites dhe prej koheve te lashtesis eshte quajt ne menyra te ndryshme pra ne MItologjin e lashte te Greqis qe ka qet BOTA E HIJEVE ka qen nje ZOT Persofani dhe prej saj kuptojm paka a shum se ka qen vete Luciferi. Pastaj ne Egjiptin e lashte ka qen nje Zot kundershtar i Amen-Ra qe eshte quajt Ahriman dhe ky eshte si ne ditet e sotme me besimet e reja Krishterimin, Islamin etj. Ne Egjipt ka qen edhe Annubisi por ky nuk thuhet qe ka qen kundershtari Amen-Ra por vetem e ka pas pushtetin e nentokes. Pastaj ka qen edhe disa Zotra te te Kelteve Skocez qe u qujt Cernunnos (perendi Pagane me brir) ne ditet e sotme kan t'bejn me Biblen Satanike nga Autori Anton Lavey, mos t'harroj edhe Krishna Zoti i Diellit hindu ka t'bej me me lidhjen Satanike.
S'e di a ju ka ra rasti me i lexu disa libra te Masonve nga Jim Marris dhe Texe Marris besoj se gjeni shum sekrete per Misteret e lashta dhe per misteret Satanike t'cilat s'jan te perhapura kto mashum jan si te fsheshta qysh thuhet edhe ne Bibel dhe Kuran se Satanai mshefet dhe behet si Engjull si ndonje gje e bukur qe te mashtroj njeriun. Pra edhe neper Ritualet Satanike jan te fshehura por ka gjithkah ne bote qe bejne Rituale por jan te fshehta.
Baphotemi eshte nje Figur SImbolike ose Objekt Adhurimi te cilt Tempullaret e kane perdor gjate riteve te tyre Misterioze, Perendia e madhe Luciferiane e Bricjapit (sepse Baphometi ka fytyr si te Bricjapit) dhe shum te tjere te perfshir ne rrjetin e mendjedriturve eshte simbol i perfaqesimit te Djallit vet.
Baphometi e ka nje perfytyrim te atij Femeror dhe Mashkullor i Tipareve Seksuale Organike pra qe i kontrollon te dy gjinit.
Eshte interesant se qysh ka ardh deri te Bibla Satanike kjo gje, se Laveyi ka perfitu shum prej librave filozofike te filozofeve te ndryshem si: Aleister Kroulli, Fridrih Nice, Zhan Pol-Sartri edhe nga shum filozof te tjere. I cili me keto e ka krijuar Kishen e Djallit dhe ne ditet e sotme eshte e hapur shum Satanizmi por kurr nuk e tregojn perqindjen e rritjes te Satanisteve. E mekete po du me thane se si ne ate kohe qysh kan perfitu Feja Krishtere dhe Islame prej librave me te hershem edhe Lavey ka perfitu shum prej librave me te hershem t'cilet e ka formu dhe e ka be nje baze t'fort dhe e ka kriju nje Filozofi tejet t'madhe qe te cilen njerzit me te fort te kesaj bote jane Satanistet nuk po ja filloj ti permendi shum, por ne Sektin Mason mundeni me gjet se kush e Sundon boten dhe kush o nje Zot Suprem t'cilt njerzit e bejne t'fort absolutisht jo vet Satanise ose Zoti, se une tek asnjeri nuk besoj por une besoj te FUQIA E NJERIUT t'cilet cka jan n'gjendje me ba dhe si ta krijojn nje ZOT.
Une me lart i pash disa prej postimeve cdo gje kur mungon nje gje permisohet me nje gje tjeter shum mir e thanen disa me lart por mbasi nje gje mungon dhe tjera futet mbrenda aty dhe nuk mbetet e zbrazet si pra mundet te jete Zoti per te gjithe kur vet nje gje po futet ne ate zbrazeti dhe po e zevendon nje gje tjeter? Kjo eshte logjika qe e kuptojn disa mir dhe me kete kuptojn qe asgje s'mbetet e zbrazet dhe gjithckah e ka gjejen e vet ne vendin e vet dhe jo Zoti qe e jep po Natyra e persos ate qe e ka bere.
Satan duhet me thane Zot i Ferrit dhe qe e ka te gjith pushtetin ne dore qe t'cilen deshiron ta shendrroj Ferrin ne Toke dhe Token ne Ferr.
Lucifer Zot i plotfuqishem dhe Prures i Drites se Vertet Yll i mengjesit qe na shendrit nga Dielli, Lucifer duhet me thane edhe Dite pra Dite t'cilen e marrim nga Dielli.
Belial eshte Zot i 80 Legjioneve ne Ferr t'cilt i permban.
Leviathan Zot i shpirtit t'cilt i dergon drejt e ne Luginat e Ferrit.
Kurse me Emrin Jahbulun dhe Baal kuptojm Zot i plotfuqishem dhe me drite te padukshme por qe eshte mbrenda Shpirtit Tone.
Mir eshte me lexu disa sene per Satanizem eshte mjaft interesant per me dit, dhe per mendimin tem shum ma interesant e luan Rolin Satani se sa Zotiper ate une jetoj me keto Ide Fantastiko por ti Besuar larg ketyre jam
Edhe dicka kesh tu harru Sheytan ose Satan absolutisht s'duhet me thane I keq, I Lige siq e pershkruajn Fet por Sheytan duhet me thane KUNDERSHTAR, KUNDERSHTAR I ZOTIT, dhe jo I lige ose dicka tjeter siq mendojn njerzit qe te ken frike ndaj ti, sepse edhe Satani ishte me nje kohe Kryengjull plus ishte Engjulli me i dashur i Zotit, dhe Zoti ka dasht t'ja len te gjithe pushtetin ne Toke Satanit, por Satani ka kundershtu dhe me me Krijim e Adamit i vetmi Luciferi nuk ju ka perkul Zotit t'cilin e ka debu nga Parajsa. Por para se me Debu Satani i ka thane Zotit: ME MIRE MBRET NE FERR, SE SA SLLAV NE PARAJS. Dhe Satani me kete u debu si Krenar nga Parajsa dhe gjithmon i ka kundershtu cdo gje te Zotit dhe te gjitha planet Zotit deshiron t'ja shkaterroj Satani.
Ave Satan!
السلام عليكم xhamia
Ju duhet te pastroni ngadale rradhet nga ata qe nuk kuptojne, nga ata qe keqkuptojne e keqinterpretojne. Ose te pakten korrigjojini kur mundohen ti veshin Zotit atribute njerezore. Kam frike se jane disa nga keta qe ju prishin imazhin.
Paqja qofte me ty...
Uvejsa, lexo me mire postimin, se e ke keqkuptuar. Une fola nepermjet te mendimit te biseduesit Volsiv per te treguar se - sic mendoj une - eshte gabim. S'thashe une se ato shembujt jane veper e Zotit..
*
Ok Chino, me fal, mendova qe thua qe ato jane veprime te Zotit, andaj dhe u perpoqa te te bej nje shpjegim.
Mmmmm duhet te mendoj gjate, a te te fale apo jo...
Hajt se po.
S'ka lidhje, secilit i ndodhe.
*
hehe flm, e dija qe do me flaje, andaj edhe te kerkova flaje.
Krijoni Kontakt