Kush nga juve e di numrin e sakte te accounts bankare dhe pasurive te tjera te tundshme dhe te patundshme si dhe vleren e tyre, kudo neper bote, qe kane keta pseudo-politikanet/hajdutet shqiptare, te ngreje doren, perndryshe shikoni krundet tuaja.
Sali Berisha
Edi Rama
Alfer Mojsiu
Fatos Nano
Ilir Meta
Politikan tjeter
Kush nga juve e di numrin e sakte te accounts bankare dhe pasurive te tjera te tundshme dhe te patundshme si dhe vleren e tyre, kudo neper bote, qe kane keta pseudo-politikanet/hajdutet shqiptare, te ngreje doren, perndryshe shikoni krundet tuaja.
Ta them une ca pasurie ka.
E ke parasysh Malin e Tomorrit? Ai mal ka nje lloj pllake qe perdoret per zbukurimin e lokaleve nga pamja e jashtme perdoret per shtrimin e tortuareve dhe ky iliri eshte pronar. E para kjo. E dyta eshte nje vend ne Skrapar qe quhet Devri dhe ne ate vend nxirret mermer. Prap ky iliri me greket po e bejn fush ate vend. Te gjitha keto jan lek te pastra per ato te pistat se kam idene dhe pse mendoj se jan me shume.
Plus kesaj duhet te dini nje gje qe Partia LSI te gjitha godinat qe ka i ka pron te sajat jo si keto te tjerat qe i kan me qera shumicat.
Une jam krenar per ate qe perfaqesoj vet smerrem me politikane.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
sala .......
ka 20 vjet qe ha nga populli shqiptar ( eshte bo berluska jone)
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Krejt ne rregull, por Alfredin kush e votoi?
Po çrëndësi ka kush është më i pasur.Rëndësi ka që të gjithë janë më të pasur se ne të gjithë bashkë këtu.Ça rëndësie ka kush e kush.Tema e lagu,nuk e lagu.A thua se këta e dinë tamam sa pasuri kanë ata.Ata s dinë vet ku kanë lekët.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Hallall ja boft zoti, kane fitu llotarine me votat e popullit. Thoni po te doni qe s'jane asoj same.
Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
kot e keni ven salen ne kete sondazh te gjith e din qe ai jeton akoma te pallati i kohes se xhaxhit, ca lek ka ky i shkreti morrat i kan ngel ketij,,,, shyqye qe i beri vajza dhurat nje hyrje tjeter,,,,, ky hyn te zondazhi kush eshte me i varferi,, ka rezik ta shikojme nje dite te omonia me lopat ne dore
jeshét prèmè ne aliarèm
jeshèm more jeshèm
po drita skeshèm
keni harruar deputetet e ps-s tom doshi, fidel ylli...
ne fakt aq sa para kane te gjithe politikanet shqiptar se bashku, aq para i ka vetem nje nenpunes i klases se mesme ne amerike.
Pse ske pyt cili asht hajni maj madhi.
Krijoni Kontakt