O fisiniku-student.Mund te dukem injorant po pa te keq do te te bej nje pyetje:
Mos studion gje per hoxhe ti?
O fisiniku-student.Mund te dukem injorant po pa te keq do te te bej nje pyetje:
Mos studion gje per hoxhe ti?
jo kjo pyetje nuk eshte ofendim ,por pyetje me vend nese do ishte ky bashkebisedim privat...Postuar mė parė nga Kristiano
mirpo po te jap pergjigje...
Jo Hoxh nuk jam por jam besimtarė thjesht besoj ne Zot ...mirpo me profesion jam Jurist ...
dhe si jurist qe jam me takon te perpiqem qe ta tregoj fytyren reale te alkoolit...
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Flmn per pergjigjen,dhe me behet qejfi qe u pergjigje me respekt dhe se more per keq.
Te uroj suksese ne juridik.
rrespekte per ju dhe te gjithė te mirat ...Postuar mė parė nga Kristiano
Fisniku C'fra ke dashur te thuash me kete gje :-)?
Kristian jam shum e sigurt se per ate gje studion se ndryshe s'ka mundesi te jete.
Sa per temen: O njeri e kupton ti qe c'far flas une? Nuk thash se ai mjek ka then te konsumosh alkohol 24h ne dite apo te dehesh thijesht nje got raki te vogel ne mengjes kur zgjohe nga gjumi per pastrimin e organeve. Kaq dhe te lutem mos me cito me se nuk e kam ndermend te merrem me keto gjera pa vler.
Hajt shnet!
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
":-)" kjo i gjason me shumė kesaj ":-()" keshtu qe kjo kuptohet ndryshe...
per ta kuptuar me mire ,shikoje ne menyre figurative se qfar domethenje ka...
mos me keqkupto...
Ndersa sa i perket nderhyrjes suaj ne kete temė dhe diskutimi i juaj ne kete temė,thejsht eshte i panevojshem ...
Dhe mos u merr shum me supozime ne lidhej me profesionin tim se a jam hoxh apo jurist...kjo ty nuk te hyn fare ne punė ...kupton...
Hahahahaahahaah faleminderit qe me bere me humor sot vertete je shum qesharak me "batutat" e tua. Sa per informacion tend kjo shenja :-) eshte smile (dmth buzqeshje) ua sme besohet se aq nuk e kupton nje "jurist"
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
e po te paralajmrova qe ajo shenje mund te haset ne keqkuptim nga te tjeret...
smile kuptohet vetem ateher kur paraqitet figura animuese duke buzeqeshur...shkronjat paraqesin tjeter kuptim...
Fisnik miku im Gezuar!
Respektoj punen qe keni bere ne drejtim te informacionit mbi demet e alkoolit ne brendesi te organizmit te njeriut.
Po ngre nje Raki (virtualisht) per shendetin tend.
A mundesh te me shpjegosh kush jane keta "disa"
Meqenese ra fjala vera nuk eshte edhe aq e demshme apo jo.Kuptohet per njerezit e seres* jo per cdoke qe ngjan me njeri kompetent prdorues i alkoolit.DISA POHOJNĖ SE ALKOOLI E AKTIVIZON MENDJEN DHE I MUNDĖSON NJERIUT QĖ TĖ PUNOJĖ DHE TĖ JETĖ I QĖNDRUESHĖM NĖ PUNĖ.
Gezuar me nje juice ti dhe une me Raki rrushi!
__________________________________________________ _________
* e zgjuar,e pasur(jo vetem ekonomikisht),e zgjedhur...
Arben miku edhe nga unė Gezuar me nje Qaj Rusi!!!Arben Kote]
Fisnik miku im Gezuar!
Respektoj punen qe keni bere ne drejtim te informacionit mbi demet e alkoolit ne brendesi te organizmit te njeriut.
Po ngre nje Raki (virtualisht) per shendetin tend.
A mundesh te me shpjegosh kush jane keta "disa"
Shendeti dhe alkooli nuk mund te qendrojn se bashku ne harmoni...keshtu qe...
te uroj shendet te mire ,mirpo kushtimisht pa alkool
Ndersa kjo "Disa" ,fjala eshte per popullin te cilet pohojn gjera te tilla se kinse alkooli ka dobi te tilla...
Te gjitha pijet alkoolike te cilat dehin dhe nderlikojn mendjen dhe vetedijen jan dhe me nje emer quhen Verė mirpo tash bota bashkoohore ka zbuluar terma te llojlojshme si: birra,vodka,skenderbeg,tekila etj...mirpo me nje emer te njejt jan te gjitha "VERA"Meqenese ra fjala vera nuk eshte edhe aq e demshme apo jo.Kuptohet per njerezit e seres* jo per cdoke qe ngjan me njeri kompetent prdorues i alkoolit.
Gezuar me nje juice ti dhe une me Raki rrushi!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 27-08-2007 mė 16:34
Krijoni Kontakt