Close
Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 86
    Happy to be a woman Maska e Egla-tina
    Anëtarësuar
    06-06-2003
    Postime
    244

A ekziston një shoqëri e sinqert mes një djali e vajze?...

Te dashur anetare ne mendime e siper vendosa te hap nje teme te per te mare opinione te ndryshme.
    Si thoni a egziston shoqeri e ngushte dhe e sinqert midis nje vajze dhe djali?Mendoni se eshte e veshtire?

feel free to answer any question the way you think ..
    i will be waiting to here from you ...with respect ........bye

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Pershendetje Egla
    Besoj se egziston. Neqoftese djali eshte pederas . joking
    Pse mos te egzistoj nje shoqeri e ngushte dhe e sinqert midis nje vajze dhe nje djali. S'para kam pasur vete shoqeri te ngushte me nje djale, ose s'kam pare shume vet qe te ken shoqeri with their opposite sex, por besoj that it can happen.
    (me fal per anglishten )
    me respekt,
    ana
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 03-04-2004 më 22:16
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Happy to be a woman Maska e Egla-tina
    Anëtarësuar
    06-06-2003
    Postime
    244

A egziston

e dashur Rexhina faleminderit per pergjigjen.
    cdo gje eshte e mundur nekohet e sotme .po eshte e vertet qe egziston shoqeri e ngushte midis nje djali dhe nje vajze . por me shume garanti ka kur shoku eshte gay kurse nese shoku eshte straight oooo that is 50%50 chance.
    wosh you all the best .

jeto i lire ose vdis Maska e shahisti
    Anëtarësuar
    28-09-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    122

Smile

Citim Postuar më parë nga Egla-tina
    Te dashur anetare ne mendime e siper vendosa te hap nje teme te per te mare opinione te ndryshme.
    Si thoni a egziston shoqeri e ngushte dhe e sinqert midis nje vajze dhe djali?Mendoni se eshte e veshtire?

feel free to answer any question the way you think ..
    i will be waiting to here from you ...with respect ........bye

qe te keshe nje shoqeri te ngushte me nje djal sic thua ti eshte pak e veshtire.Nuk me thua ty te ka ndollur nje gje e tille,dhe ne qoftese te ka ndollur kjo gje, sa kohe po ben ti me kete shokun qe e quan shoqeri te ngushte apo te sinqerte?Dhe c'far interesi ka ai shoku jot qe mban kete shoqeri te ngushte apo te sinqerte,a i ke bere vetes kete pyetje me pare?Sepse shoqeria e ngushte apo e sinqerte duhet te kete baza te forta dhe nuk besoj se kjo shoqeri midis teje dhe atije qofte e sinqerte sic thua ti mund te vazhdoj gjate,nuk dua ta para gjykoje kete gje por eshte e natyrshme.Mendoj se kjo shoqeri mund te ruhet per sa kohe qe ti je ne shkolle me te,mbas andej c'do gje ndahet.Por keshilla ime qe do te jepja do ishte vere ne prove ate person qe ti thua eshte shok i sinqerte,qe te shikoshe eshte vertet pa shenjtallek i sinqert apo e ka shejtanin brenda ne barkut,kujdes nga thengjilli i mbuluar se ky te djeg me shume
    Nuk ka me qorre nga ai qe nuk do te shohi me syte e tija[/FONT][/COLOR]

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430
    Deri diku .......
    Pastaj shnderrohet ne "dashuri" ose "urretje" ose mund te ngelen miq te mire duke mos arritur kufirin e dashurise dhe urretjes por kjo vetem kur te nderpritet rruga nga shkaqe qe sjane ne doren tone.

Jeta eshte 1 Enderr...... Maska e stalion
    Anëtarësuar
    10-03-2004
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    74
    Une mendoj se egsiston.

kam 1 shoqe qe njoh prej kohesh qe kur isha student ne tirane,kalonim po te ja thuash te gjithe kohen bashke.
    sa disa shoke nuk mund ta besonin 1 gje te till, ate e respektoja si motren time dhe vazdoj ta respektoj.

tani ajo eshte martuar, une jam fejuar,dhe ne kemi mardhenje mjaft te mira mes njeri-tjetrit, edhe pse jemi shume larg ne flasim ne telfon cdo fundjave.

pershendetje

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Sinqerisht te themi?

Sinqerisht do thoja qe edhe po ekziston por edhe jo per shume arsye.

Nesa do kishin distanca paksa te largeta, jo shume te aferta atehere do ishte e mundur, dhe nese njeri nga te dy te kishte nje te dashur, se per ndrysho mos them 100% por 99% mashkullit do i shkonte mendja per dicka me tutje qe si rezultat mund te prishte nje shoqeri te mire.

Nga eksperienca qe kam pasur dikur kam humbur shoqerine e nje shoqeje vetem ngaqe une nuk dhe pse pas shume shume kohesh me shkonte ne mendje si do ishte nese ne te dy ishim bashke nuk i thash gje sepse s`doja qe gjerat te merreshin nje hap me larte, por ajo filloi po ma shprehte vete rreth e qarke, duke me thene qe kam rene ne dashuri me njerin nga shoket e tu.

Kur e konfrontova me shaka : Kush eshte me? Filani? Jo tha ajo kur i thash mos ishte nje tjeter jo prap. Nuk e kam idene se kush mund te jete. Ma pershkruaj pak atehere, me tha qe je ti.

S`ka pas pozite me te madhe ne ate kohe.

Pra te dashur antar mos njeri tjeteri do e shprehi te rralla jane ato raste, mendoj une personalisht, qe te ekzistoj nje shoqeri teper e ngusht.
    Jam JETUS jo TREGUS!.

"innocent child" Maska e strawberrygirl_
    Anëtarësuar
    09-10-2003
    Vendndodhja
    in my dreams
    Postime
    128
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~*
    Pershendetje Egla
    Besoj se egziston. Neqoftese djali eshte pederas . joking
    Pse mos te egzistoj nje shoqeri e ngushte dhe e sinqert midis nje vajze dhe nje djali. S'para kam pasur vete shoqeri te ngushte me nje djale, ose s'kam pare shume vet qe te ken shoqeri with their opposite sex, por besoj that it can happen.
    (me fal per anglishten )
    me respekt,
    ana

Teme e bukur Egla.

Lol Rexhina, dhe une te njejtit mendim jam, if he isn't gay sorry can't be. ( Will and Grace) joking
    Ok seriozisht tani, po dhe jo. Une kam pasur nje shok te ngushte vetem se nuk shkoj shume gjate sepse ai u tregua pak i padrejte me mua, por une perseri besoj se mund te ndodhe, vetem se duhet te mbajne distancen aty ku duhet sepse ajo shoqeri mund te shnderrohet ne dicka tjeter per njerin dhe jo per tjetrin.
    Nejse besoj se mund te ndodhe neqofte ekziston sinqeriteti dhe respekti!
    Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
    ....makes the impossible possible
    ....rules without rules.

"innocent child" Maska e strawberrygirl_
    Anëtarësuar
    09-10-2003
    Vendndodhja
    in my dreams
    Postime
    128
    Citim Postuar më parë nga Pyes_Lotin
    Sinqerisht te themi?

Sinqerisht do thoja qe edhe po ekziston por edhe jo per shume arsye.

Nesa do kishin distanca paksa te largeta, jo shume te aferta atehere do ishte e mundur, dhe nese njeri nga te dy te kishte nje te dashur, se per ndrysho mos them 100% por 99% mashkullit do i shkonte mendja per dicka me tutje qe si rezultat mund te prishte nje shoqeri te mire.

Nga eksperienca qe kam pasur dikur kam humbur shoqerine e nje shoqeje vetem ngaqe une nuk dhe pse pas shume shume kohesh me shkonte ne mendje si do ishte nese ne te dy ishim bashke nuk i thash gje sepse s`doja qe gjerat te merreshin nje hap me larte, por ajo filloi po ma shprehte vete rreth e qarke, duke me thene qe kam rene ne dashuri me njerin nga shoket e tu.

Kur e konfrontova me shaka : Kush eshte me? Filani? Jo tha ajo kur i thash mos ishte nje tjeter jo prap. Nuk e kam idene se kush mund te jete. Ma pershkruaj pak atehere, me tha qe je ti.

S`ka pas pozite me te madhe ne ate kohe.

Pra te dashur antar mos njeri tjeteri do e shprehi te rralla jane ato raste, mendoj une personalisht, qe te ekzistoj nje shoqeri teper e ngusht.

Vetem do te thoja qe me pelqen qe je pak a shume i drejte ( ose i sinqerte) dhe per gjinine tende sepse shume cuna nuk do i pranonin disa gjera

This is my favorite : ...100% por 99% mashkullit do i shkonte mendja per dicka me tutje ....
    Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
    ....makes the impossible possible
    ....rules without rules.

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anëtarësuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Në botën e çudirave
    Postime
    755
    Eshte shume e veshtire.

Perse????
    Sepse ashtu sic mashkulli por dhe femra duhet te ruajne limitet,te cilat karakterizojne nje shoqeri,por duhet kujdes sepse qe te dy duhet te dine shume mire se cfare duan nga njohja e tyre.

Personalisht ja kaloj shume mire me shoqerine femerore,sigurisht duke ruajtur limitet.

Tjeter gje eshte shoqeria e vertete,dhe tjeter gje shoqeria e thjeshte mes mashkullit e femres.

Nga shoqeria e thjeshte eshte shume e lehte te lecosh ndonje puthje e me shume.................... pa dashje sigurisht
    .........................

Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A ekziston mashkulli ideal ?!
    Nga Gimi3 në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 27-03-2007, 08:44
  2. A ekziston lufta kundër Islamit?
    Nga Kryeplaku në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 26-08-2006, 15:13
  3. Barazi midis mashkullit dhe femres
    Nga skerdi në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 27-06-2004, 08:22
  4. Nese Perendia ekziston... perse sundon e keqia..
    Nga ABIGAIL në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 09-09-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •