Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684

Kritike miqesore.

Albo me vika shume keq qe perseri paske gzjedhur rrugen e shkruter te shuarjes se temave dhe postimeve, se sa ate te pergjigjeve ndaj pyetjeve qe te shtrohen.

Pyetjet jane te thjeshta:
    1) Pse u fshi Sondazhi qe kisha hapur?
    2) Ndaj kujt regulli te ketij forumi kishte ndeshur?

Shpresoj qe mos te jesh shume gjate on-line pasi ky eproriteti i forumit mbase te jep idene se mund te besh te hesht kedo.

Shpresoj qe te ndjekesh keshillen tende e ti pergjigjesh pyetjeve te bera. Te na sqarosh ne menyre argumentative se pse Albo, ky partizan i demokracise, te drejtave themelore te njeriut, mendimit te lire dhe mbi te gjitha debatit argumentativ, zgjedh rrugen e shuarjes se postimeve dhe temave.
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    Kur nje anetar nuk kupton as shqip, ose ka nje nivel kulturur qe le per te deshiruar, une nuk e lodh shqipen as qe ti jap nje pergjigje dhe as per ta bere qe ai tė kuptoje. Po te kish kapacitetin qe te kuptonte, nuk do te hapte nje teme te tille. Apo jo?!

Sondazhe si: "A duhet te lejohen antishqiptaret te shkruajne ne forum?" tregojne pikerisht shkallen e kultures dhe emancipimit te hapesit, pasi nje njeri me kulture nuk ben pyetje te tilla budallacka.

Dhe budallalleku i ketij sondazhi eshte i trefishte:

- Si pa dashur, ti dhe shume te tjere merrni persiper qe te dalloni "shqiptaret" nga "anti-shqiptaret" qe nuk eshte as me shume e as me pak praktika e trasheguar komuniste e fleterrufese ne mes te qytetit.

- Ne menyre te perseritur, te kam bere te qarte ty dhe shume te tjere, qe stafi i ketij forumi nuk eshte ne misionin e ndarjes se shqiptareve ne "shqiptare" dhe "anti-shqiptare", bile asnje rregull i forumit apo misioni i tij nuk ze ne goje "tradhetine kombetare". Ne jemi ne biznesin e kultivimit te fjales se lire brenda etikes dhe normave demokratike pasi vetem keshtu do te dali ne pah realiteti shqiptar me ngjyrat e plota te tij.

- Kur stafi i forumit nuk e merr mundimin qe te beje nje dallim te tille midis anetareve te forumit, kush kujton se ta jep te drejten ty qe te etiketosh anetaret e ketij forumi me epitete te pahijshme?!

Shpresoj qe te ndjekesh keshillen tende e ti pergjigjesh pyetjeve te bera. Te na sqarosh ne menyre argumentative se pse Albo, ky partizan i demokracise, te drejtave themelore te njeriut, mendimit te lire dhe mbi te gjitha debatit argumentativ, zgjedh rrugen e shuarjes se postimeve dhe temave.
    Kur te kesh edhe ti ate eksperience qe kam une ne mirembajtjen e forumeve dhe debateve, do te ta dija per faleminderit per cdo keshille qe do te me jepje. Por deri atehere, ti ben mire te mesosh nga une se jane te tjere anetare te forumit ata keshillen e te cileve une e vleresoj.

Albo

Tema tė Ngjashme

1. Veshtrim kritik i romanit ''I huaji ''- Albert Kamy.
    Nga Biondina nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 10-10-2011, 19:47
  2. Kritikė ndaj mėsuesve tė fesė islame nė Austri
    Nga DYDRINAS nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 10-02-2009, 20:42
  3. Elbasani prenoton miqėsore me Barcelonėn
    Nga ClaY_MorE nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 30-09-2006, 21:05
  4. A ekziston masa kritike e materjes ne gjithesi?
    Nga buki19 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-11-2005, 13:24
  5. “Shqipėria dikur njė enigmė, plot njerėz miqėsorė dhe mikpritės”
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-06-2005, 17:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •