Po e fillojme per ato qe vdesin mbas humorit Shqipetar, cilat batuata ose komedi ju kane lene mbresa me shume qe ju kane lene me dhembe perjashta e kam fjalen(nese i mbani mend)???? Nje nga shprehjet dhe skena me e lezetshme deri sot ka qene ajo e komedise "Nje baba Teper" nje skene kur Lakja merr gruan e Arsenit per ta cuar te shpija dhe i ndolo polici ne rruge.
Polici - dokumentat!!
Lakja - ik e m'blej nji pakete cigare ti ihere...
Polici - uhhh Lake ne vend as nuk e diskutoj.
Lakja - e shef kete gangsterin e vogel ee (per policin)...e kom punesuar une
G. e Arsenit - qenka njeri i mire
Lakja - ehh sa ndere u kom bo njerezve une me shkoj jeta vish njonin e zhivish tjetrin po kush ta di per ndere..
Polici - urdhno cigaret Lake, amon desha i ndere kom dhendrin pa pune, njeri i mire osht burg ka bo, shif ndonje vend per te anej nga komisariati nr. 1, nr. 2, nr. 3 a naj vend ministrie a kryeministrie e di vete ti mo...
Lakja - shif veten tate e punen tate ti ihere mos u ngatarro me njeri.....se po te zhveshen nuk te vesh mo...qarte ee
Polici - si urdhno Lake, ej amon mer meqe paske ene shoqeri (per gruan e Arsenit) vetem se jom ne sherbim se do e kishim bo NJE TRESHE TE FORTE!!!!! lol
ose kjo tjetra me Parodistet e Vlores
Kush e vrau, kush e vrau, kush e vrau Ali Pashane.ohhh-oohhh!!! He kush e vrau? E vrau Arif Ladi ne Stadiumin e sportit...eeeeehhhhhh kushhh eee vraauu...baaaaammm....eeeeeeehhhh kusssshhhh eee vrauuu bammmm....O ba hiqe ate se te vret ajo lol
di dhe te tjera se humori jone nuk ka mbarim, por po jua lej juve rradhen.
easy life
twist
Krijoni Kontakt