Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24
    Tifoz i flaktë Maska e Juventini
    Anëtarësuar
    07-09-2005
    Vendndodhja
    Delle Alpi
    Postime
    353

Exclamation Maturantët në protesta për notat e provimeve të maturës

Sot me date 26qershor maturantet nisen protesten e tyre, ndersa neser te mbeshtetur nga levizje MJAFT do te zhvillohet nje proteste edhe me e madhe ku pritet te marrin pjese shume njerez. Shkaku eshte ky: nxenesve i eshte mohuar nota. Nxenesit kane ulje nga mesatarja e tyre te tmesrrshme. E kur vjet vetem ne shkollen "Petro Nini Luarasi" kishte 70 dhjeta sivjet ne Republiken e Shqiperise ka vetem 2 dhjeta. Duket qarte mosangazhimi i mesuesve ne korrigjim. Protesta e neserme do te zhvillohet ne oren 10:00 perballe Ministrise se Arsimit. Ne kete proteste jane te ftuar jo vetem maturantet por e gjithe levizja qytetare.

Anëtarësuar
    07-09-2005
    Vendndodhja
    Delle Alpi
    Postime
    353
    Edhe une si qytetar i ftoj te gjithe te marrin pjese ne kete proteste paqesore, sepse rinia eshte e ardhmja jone. Ne kete proteste merr pjese dhe media

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Si 70 dhjeta dhe 2 dhjeta ?

Aq poshte ka rene suksesi per nje vit apo ja kan fut kot profesoret
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Anëtarësuar
    07-09-2005
    Vendndodhja
    Delle Alpi
    Postime
    353
    lale nxenesit e dhjetes kane marre 7, 6dhe5. ja kan fut kot profesoret prandaj duhet te ngrihemi ne proteste

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    proteste le te behet dhe ishalla rregullohet dicka ... do bashkohesha me gjithe qejf dhe une sikur te isha ne Tirane por ja po i bashkangjitem dhe une thirrjes tende qe sa me shume te bashkohen ne proteste
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Anëtarësuar
    07-09-2005
    Vendndodhja
    Delle Alpi
    Postime
    353
    thirrja jote ne vesh te perendise

Anëtarësuar
    07-09-2005
    Vendndodhja
    Delle Alpi
    Postime
    353
    sa me shume veta jemi aq me e forte do te jete protesta

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Jam pro ksaj proteste ishalla regullohet dicka , pas ketij akcioni

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Juventini, me keqardhje te madhe te them se une kam kryer fakultetet e mija, dhe nder tjera nuk jam qytetar i Shqiperise. Por mua kurre nuk me ka interesuar vleresimi i diturise sime nga ana e profesorit. Gjithmone vleresimin e tij e kam kuptuar si pershtypje te tij. Aq me pak jam brengosur perse nuk morra dhjeten e merituar por sipas mendimit tim.
    Me beso kur te them se nuk eshte fajji i profesoreve per mosangazhimin e studentit. Absolutisht jo!
    Studenti i vertete, sepse student quhet njeriu qe studion, duhet te merret vet me studimin e tij, kurse puha e profesorit eshte ta udhezoje per aq sa eshte ne aftesine dhe pergatitjen e tij sa me mire qe te mundet ne menyre qe studienti i tij te kete me teper sukses me levrimin e lendes se tij.

Ajo qe kam kerkuar dhe qe do te vazhdoja te kerkoja nga profesori im ka qene dhe mbetet udhezimi ne literature, konsultimet dhe diskutimi i hapur i temave te caktuara te lendes. Argumentimet dhe kunderargumentimet. Njderrja e perbashket e ridefinimit te subjektit te temes. Arritja e plote e bashkemendimit te riargumentuar te subjektit tematik. Asistenca ne ardhjen e perbashket deri te konkluzat tashme te stervereteuara te lendes ne menyre te pavarur shtu qe te piqet dituria deri ne thelb qe te mund ta quaj si lende te pervetesuar.

Une thjeshte nuk e kku[tpj ate qe kerkoni ju. KAm pasur hsume profesore te cilet kur shihnin verejtje te tilla nga studentet kur thjeshte u thonin, lere mos e meso, te pelqen dhjeta, sillma indeksin te ta vej tani dhe mos eja me ne ligjerate.

Dhe ashtu eshte, te tille studente nuk e kan vendin ne fakultet. Ne fakultet e kan vendin vetem ata qe duan te zene diturine per te cilen kan vajtur te studiojne e kurresesi ata qe kane ardhur per numra, statistika, letra, forma, megjithese atij qe vertete perpiqet as keto nuk do t'i mungojne sado qe nuk eshte i dhene pas statistikave dhe shifrave me te cilat do te shes mend neser ne leter ndersa ne praktike do te mbetet dibidus dhe i pagdhendur ashtu sic ka qene para studimeve...

Sidoqofte une ju uroj sukses ne keto protesta qesharake, ahsut duhet ardhemria jone, -t'i merrni meritat me force c'ju duhet juve dituria?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kur Mjafti i edvin mustafe velise hyn ne valle do te thote se keta qe demonstrojne nuk kan hall dhjete por "3-shi" ..
    mafies i ka mbetur ora keq nga 3 korriku..
    se pushtetit vampiro hajdut i iku..
    ketu eshte meseleja..
    qe fut xixat veli mjafto haleja..

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Materiale mbi Provimet e Lirimit nga Ministria e Arsimit (MASH)
    Nga [Perla] në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 02-06-2012, 10:24
  2. Matura Shteterore(konsultimet)
    Nga Olimp në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 04:22
  3. Opozita: Protesta po cënoi votën Berisha
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-02-2007, 23:22
  4. Certifikatat e maturës me 12 elemente sigurie
    Nga Albo në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-08-2006, 09:34
  5. "Nano Ik", protesta sërrisht në Bruksel
    Nga Asteroid në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 02-05-2004, 12:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •