Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 60
    i/e regjistruar Maska e crudelia
    Anëtarësuar
    02-11-2006
    Postime
    123
    Asaj vajzes, bravo i qofte nese e ka marre shkollen me forcat e veta. Megjithate une e shikoj Harvard sikurse shikoj dhe universitet et e tjera. Eshte pak me i shtrenjte se disa e pranoj, megjithate mjafton te kesh njerin ose te dy prinderit pedagoge dhe endrra do kthehet ne realitet hehe. Po imagjinoj sa nxenes jane kercenuar me shantazh ( per ngelje ne klase po flas) me qellim zonjusha Borana, si fillim, te marre burse per ne Norvegji. Te gjithe e dime se si funksionon ne Shqiperi apo jo.
    Personalisht nuk shikoj ndonje arsye te arsyeshme qe perkrah publikimin e ketij lajmi ne gazete. Me duket tejet i rendomte, dhe per me teper, me format hartimi(nga ato te gjimnazit). Nese lajmi eshte me te vertete per vajzen, athere nuk duhet te behen komente ne lidhje me "madheshtine e US". Ajo eshte thjesht nje studente e diplomuar ne nje universitet dhe kaq. Nuk shikoj asgje me teper. Do te doja te dija historine e vertete prapa ketij hartimi, sepse po te ishte per nota 10-ta, e per nxenes te shkelqyer, kushedi sa shqiptare do kishin fituar bursa gjithandej neper bote, perfshire Harvard. Por ceshte e verteta, 99% mbeten ne universitetin e Tiranes apo atyre te rretheve. Eshte turp ti leme pa permendur studente te tille shume te mire por qe nuk e kane pasur fatin te kene prinderit pedagoge.

P.S. Endrra ime ne sirtar eshte te kisha pasur njerin nga prinderit pedagoge, dhe tjetrin mesues ne gjimnazin Qemal Stafa qe te dilja me te gjitha notat 10-ta. Nuk kam asgje kunder zysh Behares sepse vetem nje dite me ka dhene mesim, por nga ana tjeter nuk kam dhe gje pro saj. Me sa di une, pas asaj dite mesimi ajo u transferua ne nje shkolle tjeter private ku mesova se paguhej sa qimet e kokes(kjo besoj se eshte totalisht ne kundershtim me perkufizimin e fjales "Burse" te cilen Borana e ka fituar me forcat e saj).

Urime te gjithe nxenesve te pedagogeve te cilet po lexojne postimin tim tani. Mundesisht kerkojini prinderve te jene me pak te korruptuar se normalisht(sa per sevap). Por jeni te justifikuar te mos e beni kete gje ne rast se keni frike mos ngeleni studente ne Shqiperi nese prinderit tuaj sillen sipas ligjit.

Esht turp sa poshte kemi rene si komb. Nuk i thurim lavde atyre te cilet me te vertete e meritojne...
    Ndryshuar për herë të fundit nga crudelia : 12-01-2008 më 00:13 Arsyeja: editim gabimesh
    "bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci

atdhetar Maska e bledikorcari
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    duke bere cicin ne omonia
    Postime
    289
    urime dhe me behet qejfi qe shqiptaret po ecin ne rrugete e veshtira te botes
    PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Urime, Urime, Boranes,
    Qe ka mbaruar shkollen ne Harvard eshte lajm me i madh sesa qe punon per Google. Nqs do te behet CEO apo ekzekutive ne administraten e larte te Google athere mund te meritoje bujen e madhe.
    Suksese te metejshme,

Ed
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 23-09-2008 më 10:39
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga miki_al2001 Lexo Postimin
    Me thuj ti nje tjeter dhe ne e bejme lajm gazete.Po sqe ne Harvard edhe Princeton pranohet.Edhe yale vetem ma thuaj ti dhe e nxjerre une ne cin gazete ke qef ti.
    Ne duhet te krenohemi me keto njerez .
    Ja te them une nje..
    Mirela Bogdani. Ka nje cv te pambaruar ..

http://mirelabogdani.com/bogdaniEnglish/cv.htm

Hidhini nje sy faqes se saj ne internet..Mund te them qe vjet kandidoi me partine e Margaret Thatcherit..

Borana eshte tjeter histori dhe ka tjeter moshe..Nuk krahasohen po Mirela eshte shume shume e vecante..ja vlen te krenohesh me te..
    Ne Shqiperi e nxorren nga partia se doli kunder kryetarit te saj..( ka idiota plot ne fakt)..
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Suksese ED...
    Me behet qejfi po eshte e vertete...

( se mos me fshish ndonje postim, i varfri ti hahahaha j/k)..
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2008
    Postime
    36
    Si gjithmone me te miret nuk kthehen me ne Shqiperi...per te ardhur keq

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    kete mamane e boranes e kam pasur mesuese po si mesuese sishte ndonje gje megjithse historine e kam pasur gjithmone shume qejf !!! hihiihhihihi ishalla botojne edhe per mua ndonje lajm meqe kam qene nxenesi i mamase se boranes !!!

urime ishalla i shikojme te gjithe shqiptaret kshu si borana !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Urime vajzes, sigurisht qe te diplomohesh ne Harvard eshte sukses dhe eshte nje gje qe nuk e bejne dot c'do student. Me sa di une Harvard eshte nga universitet me te mire te Amerikes dhe se aty pranohen nxenes te shkelqyer, pra qe nuk shikohen vetem nga parate. Lexova me nje vend qe 91% e studenteve qe aplikonin per ne Harvard ktheheshin mbrapsht.

Megjithate nuk eshte ndonje gje shume e madhe se mbarove ne Harvard shkelqyer, se per ate pune Bill Gates e la pergjys shkollen dhe shih ku eshte !

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    suksese kesaj boranes se temes ketu.. ne gogle.. e pertej..

deshira ime do ish qe ju rinija qe jini profilizuar ne informatika e kompjuterika e internetika..

te mblidheni e te beni nje shoqate ku te perpunoni nje platforme se si te internetizohet administrata shqiptare e sidomos spitalet e shkollat..

se jemi prapa shume me boten..

suksese..
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 16-04-2008 më 17:51

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    kush di gje te thote..

suksese kesaj boranes se temes ketu.. ne gogle.. e pertej..

deshira ime do ish qe ju rinija qe jini profilizuar ne informatika e kompjuterika e internetika..

te mblidheni e te beni nje shoqate ku te perpunoni nje platforme se si te internetizohet administrata shqiptare e sidomos spitalet e shkollat..

se jemi prapa shume me boten..

suksese..
    Eshte me te vertete dicka e rendesishme por duke pare se sa te ndare qe jemi ne Shqiptaret nuk mendoj se eshte e mundur.
    Une do te mendohem dhe do te shkruaj me shume ndoshta ne nje teme tjeter.
    Kalofsh mire,
    Ed
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 23-09-2008 më 10:41
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema të Ngjashme

1. Hajdeni në Harvard!
    Nga Davius në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-08-2006, 10:52
  2. Votëbesohet në parlament qeveria Berisha
    Nga zeus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •