Jo mi sipas ketyre nr 21 e meritontePostuar më parë nga Zemrushja
Baptist nuk te cuditem sepse per kete gje jemi ne shqipetaret te ia kemi inat njeri-tjetrit dhe te tregohemi "interesant" pa qen...
Adela Zeza Tirane
Adelina Miakaj Gjakove
Aferdita Dreshaj SHBA
Alba Gjanaj Kukes
Alba Xhixha Fushkruje
Argjirulla Shkembi Tirane
Arta Fejzullia Norvegji
Arsona Vasili Permet
Bora Panajoti Tirane
Diana Ndreu Tirane
Derisa Osmanaj Elbasan
Diana Nuzi Tirane
Diola Aliaj Fier
Efi Tatou Greqi
Elona Molgeci Tropoje
Eerisa Mancellari Tirane
Ermelinda Neziri Tirane
Viola Mezini Vlore
Igena Qypi Permet
Irisa Demneri Tirane
Johana Bici Korce Gramsh
Klodiana Dervishi Greqi
Kristina Neranxi Berat
Lorela Dervishi Durres
Olta Sulejmani Itali
Oriada Xhuxhi Tirane
Oriola Musa Berat
Reina Steva Tirane
Shpresa Vitia Angli
Viola Gaxhenji Tirane
Xhulia Elezi Permet
Jo mi sipas ketyre nr 21 e meritontePostuar më parë nga Zemrushja
Baptist nuk te cuditem sepse per kete gje jemi ne shqipetaret te ia kemi inat njeri-tjetrit dhe te tregohemi "interesant" pa qen...
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Definmitivisht,
por se pari lexoje revyne time pastaj fol http://www.forumishqiptar.com/showth...2662&page=4#63
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Un kete lexova...Postuar më parë nga Baptist
Nejse kam then qe s'do shkruaj me ne kete tem sepse nuk ia vlen
Gjith te mirat!
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
lol qeka merzit babygal, pse je merzit mi lali, se nuk fitoi shoqja :`(
ka fitu zemrat tona ajo kshuqe mos u merzit![]()
ketu ne greqi qe thua eshte nje si shprehje, si tip ngacmimi, tres banal patjeter: "me thuaj kush te beep ti bej nje beep" hahahah. ne nuk do arrijme ne keto extreme natyrisht hahaha but anyway.. nje pergezim, pak energji pozitive lolPostuar më parë nga Baptist
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Si nuk e fitoj njehere ajo qe e meriton vertet.Kete vit ishte si e bardha mbi te zeze qe e meritonte Aferdita se ishte me e mira po ja si gjithmon ne Shqiperi se fiton asnjehere ajo qe vertet e meriton.Pastaj pa ofendime ne Shqiperi ka vajza shume te bukura qe ja vlejne te konkurojne
.Vajzat nuk ishin te keqija po jo aq sa te marrin pjese ne nje miss
O sa mire me ken Shqiptar
Ne Tironcat themi kur shko per n'byth e ha n'byth... nuk eshte banale nese e merr kshu grekerisht, madje mbase dhe me nxjerr per noi dark.Postuar më parë nga Clauss
![]()
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
si e ka emrin missi qe u zgjodh??? edhe ka dikush ndonje foto te saj??
♥♥♥♥♥♥
1.Irsa Demneri 21
2.Aferdites Dreshaj 31
3.Diena Nuzi me 28
weeeeeeeeeee sa e keqe.....vajza me numrin 31 e merotonte ....sa e gjat edhe e bukur shume....qfar jurie![]()
♥♥♥♥♥♥
Krijoni Kontakt