NewsFlash: Vazja me numrin 21 qe fitoj dhe miss shqiperia esht e dashura e sponsorit gjeneral te MissShqiperia... Ske cben sot fiton miku jo ajo qe e meriton !!! Aferdita ju ka pershendetur te gjithve dhe falenderon te gjith qe e kan votuar![]()
Adela Zeza Tirane
Adelina Miakaj Gjakove
Aferdita Dreshaj SHBA
Alba Gjanaj Kukes
Alba Xhixha Fushkruje
Argjirulla Shkembi Tirane
Arta Fejzullia Norvegji
Arsona Vasili Permet
Bora Panajoti Tirane
Diana Ndreu Tirane
Derisa Osmanaj Elbasan
Diana Nuzi Tirane
Diola Aliaj Fier
Efi Tatou Greqi
Elona Molgeci Tropoje
Eerisa Mancellari Tirane
Ermelinda Neziri Tirane
Viola Mezini Vlore
Igena Qypi Permet
Irisa Demneri Tirane
Johana Bici Korce Gramsh
Klodiana Dervishi Greqi
Kristina Neranxi Berat
Lorela Dervishi Durres
Olta Sulejmani Itali
Oriada Xhuxhi Tirane
Oriola Musa Berat
Reina Steva Tirane
Shpresa Vitia Angli
Viola Gaxhenji Tirane
Xhulia Elezi Permet
NewsFlash: Vazja me numrin 21 qe fitoj dhe miss shqiperia esht e dashura e sponsorit gjeneral te MissShqiperia... Ske cben sot fiton miku jo ajo qe e meriton !!! Aferdita ju ka pershendetur te gjithve dhe falenderon te gjith qe e kan votuar![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
nuk diskutojme qe gustot jane ceshtje personale po dhe kaq e fryre sic thua ti nuk eshte. eshte goxha e bukur 21. dhe aferdita e bukur eshte po me bukuri tjeter, tjeter lloji.Postuar më parë nga alnosa
te shenohet ne protokoll mbeshtjetja qe japin disa per 21 e
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
oh oh!! domethene nuk fitoi nga gjenet antike??Postuar më parë nga _FlorI_
![]()
Jo,jo, ai eshte nje teprim dashakeq i shqiptareve qe anojne ne psikologjine e tyre provinciale ende kah te afermit e vet provincial dhe ua mbulon provincializmi arsyen dhe gjykimin. Dhe une mendoj se kjo eshte paftyresi e tepruar.Postuar më parë nga Clauss
vajza 21 ishte e mitur, dhe nese eshte dashore e sponsorit gjeneral njeri prej tyre duhet te shkoje ne burg ndersa tjetri ne shtepi permiresuese sipas ligjit.
Por kjo ishte je shpifje nga radhet e 31-shi dhe te njohurve te saj qe i kishte aq shume edhe ketu brenda ne forum sa vertete ia mora inat vajzes pa pasur asnje gje kunder saj kurrre ne jete.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
i ketij mendimi jam dhe une faktikisht. se ajo eshte minorene. ne letra.
anyway, me pa sponsor eshte nga me te bukurat. cili eshte sponsori di njeri te na thote?
Qe te shkojme t'ia thyejme hundet apo ta pergezojme per shijen e mire lol?![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
ncncnc kush i ka rrejt se jane te bukura keto mi??mua miss me ka pelqyer Monika Zguro
mire e ka pas ime me ku me thoshte te ishe icik me e gjate do te coja per miss lol.
Te gjitha Te hallakatme Ku I Kon Gjet!?ASnji e Hajrit![]()
Dio C'è
Numuri 31 e meritonte te fitonte! Gjynaf ..
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Krijoni Kontakt