hahahahah
jo de, eshte dhe nje tjeter qe e ka votuarftoj moderatoret te hapin kutite e votimit
Ave Baptist
Adela Zeza Tirane
Adelina Miakaj Gjakove
Aferdita Dreshaj SHBA
Alba Gjanaj Kukes
Alba Xhixha Fushkruje
Argjirulla Shkembi Tirane
Arta Fejzullia Norvegji
Arsona Vasili Permet
Bora Panajoti Tirane
Diana Ndreu Tirane
Derisa Osmanaj Elbasan
Diana Nuzi Tirane
Diola Aliaj Fier
Efi Tatou Greqi
Elona Molgeci Tropoje
Eerisa Mancellari Tirane
Ermelinda Neziri Tirane
Viola Mezini Vlore
Igena Qypi Permet
Irisa Demneri Tirane
Johana Bici Korce Gramsh
Klodiana Dervishi Greqi
Kristina Neranxi Berat
Lorela Dervishi Durres
Olta Sulejmani Itali
Oriada Xhuxhi Tirane
Oriola Musa Berat
Reina Steva Tirane
Shpresa Vitia Angli
Viola Gaxhenji Tirane
Xhulia Elezi Permet
hahahahah
jo de, eshte dhe nje tjeter qe e ka votuarftoj moderatoret te hapin kutite e votimit
Ave Baptist
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Postuar më parë nga *Babygirl*
e mire osh mi lali fytyr simpatike trupin gjithashtu te mire, por mu nuk osh se m`duket noigjo kushedi , se e paske si moter mesa po shifkam, se mos na bosh noi atentat![]()
Machooo jo jo nuk e kam moter.
Po normal se nuk eshte kush e din ca sepse nuk eshte si Merlyn Monro por un them nga 31 vajzat aty ka qen ajo me e mira. Pse ajo qe fitoj nr. 21 ishte me mire se nr 31?
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
fitoj shpirra .shume eshemtuar me duket .
po shqiperija aman esapi ,ja do e shohim kete gogolen se si do dal ketej qark .
shume ,shume e shpifur .
p's macho aferdita eshte vertet simpatike ,pavarsisht se dhe per mis nuk ishte ,por perpara kesaj fytyr ballcamosures 1000 here ..
lol, ca boni mi goca s`lat njeri pa shajt c`paskeni qen
tani e vura re qe paska fitu 21-shi, well ene kjo nuk osh e keqe por qeka e paformume akoma
31-shi ja merr ksaj... gjithesesi mire paska dal shoqerusja 1
Kjo shpirra nuk eshte e shemtuar fare. Sepse ka pamje ireale dhe perrallore. Ngjet saktesisht me nje Elf zane mali nga ato perrallat qe ke pare ne film.
Po ia keni inatin se eshte e bardhe e jo si ajo gjitaneja qe kish nje bukuri si gjithe femrat tjera normale qe mund ta hasesh kudo neper arat e fshatit, -plas tani!![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Machoo Ah me ne fund e pranove se me cmende
Ik p**** tani![]()
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
baptisto dhe valbona selimllari nqs e mban mend ne 90 apo 91 si ato te arave te fshatit ishte po pushtoj nje univers te tere me bukurine dhe brishtesin e saj .
dhe qe prej asaj kohe vetem shpirra kan dale misse .
kjo sikur tash eshte ngritur nga gjumi dhe i jane fryre syte !
shikoja si e ka hunden se kjo e beka me te shemtuar akoma ..
alnose, vallai Valbona osh me termen nji bomb sexuale
kan kalu kaq vite ne ajo po e njejta ngelet bile boet akoma mo e bukur, per mu ajo osh ikona bukurise Shqiptare s`ka tjeter qe ta zevendesoj, kto misset para asaj duken si BeeeeeeeP
o baby gal pse m`lendo :`(
Me befasoj shum Juria qe i lla Vendin e pare kesaj me Numrin 21,ket kur po e shkikoj ketu kisha than se as sdo kulifikohet me 10 me te mirat....
Une ne cdo webFaqe Kam pare se Aferdita ka qen e votuera ma e shumta nga te Gjitha...
Aferdita e ka Meritua Vendin e pare,Nuk po thom per ata se jam nga Malesia dhe e kampas Afer,Por po thom se ka qen ma e Bukura dhe ma e mira aty..
Pervec se e ka meritua te jet Miss Shqiperia e ka meritua te jet elle Miss Buzqeshja,Miss Inteligjenca dhe Miss Eleganca...Per mendim tim...
the_best (Pjeter Gjonaj)
Staff AlbaSoul NetWork
Krijoni Kontakt