une them se dashuria dhe shendeti jane dy gjera krejt te ndryshme per ti krahasuar me njera tjetren ...por po aq njelloje te rendessishme per te te prishur qetesine athere kur nuk i ke
une them se dashuria dhe shendeti jane dy gjera krejt te ndryshme per ti krahasuar me njera tjetren ...por po aq njelloje te rendessishme per te te prishur qetesine athere kur nuk i ke
shendeti mbi te gjitha.............
pastaj edhe dashuria....edhe te tjerat.
dont worry be happy
..................
Ndryshuar për herë të fundit nga miki_al2001 : 14-07-2007 më 08:04
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Te dyja jane te lidhura me njera tjetren.
Nuk je i lumtur nese nuk i ke te dyja.
Postuar më parë nga zhorzhi
Mbi te gjitha dhe perpara te gjithave.....
Nje spjegim per shendetin..lumturine dhe dashurine qe mua ma ka be babai im ..shume i thjeshte dhe domethanes.Keshtu me nje matematike te thjeshte permes nje numri ma ka spjeguar babai dhe shkon keshtu;
Nr.1 eshte shendeti..dhe per te gjitha te tjerat shtonte nga nje zero(0)...psh.dashuria ,lumturia, pasuria,dituria, bujaria,...etj.....
qe do te duket 100000..tash ai hiqte nga nje zero qe sigurisht jo te pavlefshme dhe demtonin"buxhetin" e lartpermendur.por jo edhe aq shume..por po te heqish numrin nje qe eshte perpara te gjithave cdo gje tjeter barazvleresohet me ZERO...thote plakushi im i dashur.
Une nuk kam dyshim se ka gje me te shtrenjte dhe me te rendesishme se shendeti.
Me nderime per shendetin te tjerat behen,prandaj ka mbetur tek ne shendoshe..per cdo gje....
bili99
Krijoni Kontakt