Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga neomatrix Lexo Postimin
    po si duket ajo qe ke provuar ti nuk ka qene dashuri se vete dashuria te shtyn te besh marrezira per te
    ia te fus edhe nje doren tek tigani ta provoj ishte dashuri apo ndonje gje tjeter !!! une per dashuri e kisha gatuar por mund te kete dal ndonje lloj tjeter !!! gjithsesi flm per keshillen !!! gjithe te mirat !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga bebushja Lexo Postimin
    Nje e afrmja ime per te dale me te dashurin ne disko(behet fjal per nje qytet te vogel) i dha gjyshes se vet 3 tableta valium (ja treti ne uj tabletat dhe i tha se vetem nje te treta)e la gjyshen 24 ore ne gjume (lol)
    vajti dhe erdhi nga diskua,fjeti dhe ca ore vet,po shkonte dreka e gjyshja nuk po ngrihesh nga gjumi mori direkt urgjencen duke kerkuar ndihme(hahahahahahah) erdhi ambulanca mori gjyshen ,dhe kure pyeten mjeket si ndodhi qe eshte kaq ore ne gjum,kjo filloj te qante dhe tregoj te verteten ,filluan

ter personeli urgjences te qeshte me te madhe,duke then se desh iku gjyshja dem per nje nate ne disko qe donte i dashuri jote.
    ja kjo vertet eshte cmenduri dhe pse tingellon icik keq.
    Ky rast ne europ denohet...........
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    ia te fus edhe nje doren tek tigani ta provoj ishte dashuri apo ndonje gje tjeter !!! une per dashuri e kisha gatuar por mund te kete dal ndonje lloj tjeter !!! gjithsesi flm per keshillen !!! gjithe te mirat !!!
    edhe ti shendet plako klm se nuk kam me nerva me shkrujt sidomos per dashurine

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga aliz Lexo Postimin
    Kam mashtruar persona qe kam vertet per zemer, dmth kam mashtruar shume shume persona,vetem per dike qe si perfundim me fali vetem zhgenjim.
    sa persona ke mashtru mi?paske baben qefli ti shum vellezer e motra duhet te kesh meq qenkan shume shume.. po mos ke mashtru dhe ate personin qe te ka zhgenjyer moj se na fike se ne zemer e ke pas dhe ate,menoj

un nga qefi qe kisha prane meje personin qe enderroja,jam bo tap per vit ri,per heren e par ne jeten time dhe mka zon gjumi ne 22,30,pa prit vitin e ri mo.
    Vetem per at vajze skuptoja ca po boja aq i gezuar isha

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Nuk i trėmbem natės
    Nga riza2008 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 664
    Postimi i Fundit: 28-08-2014, 16:59
  2. Marrezi Ligjore Apo Cmenduri E Ligjshme
    Nga B U R R I nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 13-02-2009, 18:42
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-05-2006, 17:43
  4. Vetvrasja
    Nga DINA nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 09:03
  5. dashuria lot e marrezi
    Nga San_Valentino nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 03-11-2002, 15:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •