Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Redmond, WA, USA
    Postime
    181

Kërkoj video inçizimet e Paskal Milos 1999

Në kohën kur Serbia po krynte gjenocid mbi shqiptarët në Kosovë, Mal të Zi dhe Kosovë Lindore, gjatë viteve 1998 dhe 1999, Paskal Milo bëri një seri fjalimesh në Parlamentin Shqiptar që dënonte veprat e serbëve dhe përkrahte një intervenim ndërkombëtar.

Ju lutem nëse i keni ato inçizime më lajmëroni. Më duhet një kopje nga secila mbledhje.

Nuk e di a egziston apo si ta kontaktoj ndonjë arkiv shtetëror i cili do ti ruante këto video inçizime.

Faliminderit,
    //Agroni

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Ne nje emision para dy ditesh Paskal Milo deklaroi se qeveria Shqiptare ne kohen e genocidit vendosi te ndihmonte me arme UCK kete e deklaroi hapur perpara te gjitheve . Paskal Milo si ish minister i Jashtem i Shqiperise tha se kishte pasur takime me udheheqes te UCK dhe i kishte ndihmuar me armatime .

Kjo eshte nje deklarate e forte qe asnje nga politikanet tane nuk e ka thene ne publik . Pra dhe Shqiperia ka pasur nje rol ne luften e UCK dhe ka qene si nje prapavije per UCK .

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga King_Arthur
    Ne nje emision para dy ditesh Paskal Milo deklaroi se qeveria Shqiptare ne kohen e genocidit vendosi te ndihmonte me arme UCK kete e deklaroi hapur perpara te gjitheve . Paskal Milo si ish minister i Jashtem i Shqiperise tha se kishte pasur takime me udheheqes te UCK dhe i kishte ndihmuar me armatime .

Kjo eshte nje deklarate e forte qe asnje nga politikanet tane nuk e ka thene ne publik . Pra dhe Shqiperia ka pasur nje rol ne luften e UCK dhe ka qene si nje prapavije per UCK .
    Po spaska treguar ndonje Risi.........

Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga Ballisti_Tetove
    Po spaska treguar ndonje Risi.........
    ka treguar me shume ai por une e permblodha me pak fjale

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga King_Arthur
    ka treguar me shume ai por une e permblodha me pak fjale
    Ajo qe ka ndihmuar Shqiperia Kosoves eshte ''sekret publik'', te gjithe e dime kontributin e Shqiperise mirepo rrethanat e kane bere te tille rastin qe nuk eshte mundur te flasish haptasi

Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga Ballisti_Tetove
    Ajo qe ka ndihmuar Shqiperia Kosoves eshte ''sekret publik'', te gjithe e dime kontributin e Shqiperise mirepo rrethanat e kane bere te tille rastin qe nuk eshte mundur te flasish haptasi

normalisht qe shqiperia ka luajtur nje rol pasi dhe armatimet te gjitha nga shqiperia shkuan . por me vjen inat qe kjo gje te mbahet e fshehte fundja fare jemi shqiptare dhe pse mos ndihmojme njeri tjetrin .

mbi te gjitha kombi shqiptar

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Jo, mo, jo. Kohe te bukur pasak zgjedhur Paskali Milove per te deshmuar se Shqiperia fshehurazi i fryn zjarreve etnike ne rajon.

E mori cekun mujor nga Greku?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anëtarësuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Jo, mo, jo. Kohe te bukur pasak zgjedhur Paskali Milove per te deshmuar se Shqiperia fshehurazi i fryn zjarreve etnike ne rajon.
    E mori cekun mujor nga Greku?
    O styx po ti kujton se kane bere gje ne koke te tyren ne ate kohe?
    Pastaj e tha ai TIME IS NOW
    Nuk ka me rikthim pas. Le te krijojne greket videora me UCC apo ndonje gje tjeter si prishje tabelash, por asgje nuk ndodhe ne disfavor te shqiptareve. Eshtae pare qarte se Ballkani nuk ka pasur paqe sepse ka pasur ne brendesi nje prej tragjedive me te medha dhe nje prej padrejtesive me unike te bera ndaj nje kombi...SPASTRIMIN E SHQIPTAREVE....por kohet nuk jane me ato te qemotit.
    Pastaj, vetem sikur te duan perendimoret qe te hapin dosjet e grekeve...pa e sheh se c del dhe me se jane perzier. Keshtu qe greku s ka peshen qe ai vete kujton se ka, perkundrazi, ka pesuar humbje pikesh vitet e fundit

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Po pse si kujtoni ju qe SERBIA nuk i di keto gjera?
    Nje cete luftarake sic u formua U.C.K-ja nga i kishte gjet gjith ato arme te renda qe kishte...
    Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 22-06-2007 më 14:58
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Tema të Ngjashme

1. Permbledhje dua te zgjedhura
    Nga Nur_11 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2009, 08:09
  2. Paskal - Ushtrim ne Paskal
    Nga DORJANBITI në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 19-10-2007, 03:49
  3. Lutje për Muslimanët
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 10:59
  4. te kerkoj (se me mungon)
    Nga ^VJOSA^ në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-01-2003, 10:25
  5. Kërkoj!
    Nga zemri në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2002, 08:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •