Cili ju duket problemi kryesor shqetesues ne kryeqytetin ton "Tiranė" jepni voten tuaj dhe komentin tuaj
Ndertimet kaotike
Trafiku dhe rruget
Ajri i ndotur
Mungesa e hapesirave te gjelbra
Te gjitha se bashku
Cili ju duket problemi kryesor shqetesues ne kryeqytetin ton "Tiranė" jepni voten tuaj dhe komentin tuaj
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Te gjitha keto.Problemi me shqetesues eshte trafiku edhe moszbatimi i ligjeve rrugore eshte nje problem kryesor.
nga tia nisesh e nga tia mbash. e para qe me erdhi ne mendje mungesa parkingu
trafiku,uji .dritat.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Momentalisht problemi me kryesor per tiranen dhe shume shqetesues eshte zgjedhja e kandidatit demokrat Solkol Olldashi ne krye te tiranes.
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
hhahahaahhaah me shpetoj kjo situat nga vemendja
parazgjedhore ,ndoshta nga qe jam e sigurt se EDIN aty do e kemi perseri
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
epo bebushja duhet te behesh me e vemendeshme :P
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
Meqe ra muhabeti per Sokol Olldashin dua tju them dicka, sepse doli tek emisioni Shqip dhe e pergenjeshtroi faktin qe eshte nga Durrsi. Une kam qen komshi me Sokolin dhe e mbaj mend qe i vogel, me motren e Sokolit, Ada Olldashin shkonim bashke ne shkolle kur ishim ne 8-vjecare. Me ca fytyre del e thot se eshte nga Tirana dhe jo nga Durrsi.
Pse nuk vjen e te kandidoj ne Durres ai? Po ku te vij? Dhe ne lagje ai nuk i fliste asnjerit, ishte tip mendjemadh dhe medioker, dhe jo me te votosh per ate dhe te zgjidhi hallet e qytetit ai. Jo me qe ai nuk ka asnje lidhje me Tiranen........!![]()
Kush e njeh Sokolin qe i vogel e kupton shume mire se ca po them.
Tirana...Qytet ne zhvillim, por mungesa e vendeve per parkim dhe pluhuri ne permasa ekstreme, ta veshtiresojne jetesen.
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Krijoni Kontakt