Shumicen E Rasteve Kalohen Ne Vende Bregdetare Vetem 10% Kalojne Ne Vende Tjera Jobregetare
Shqiperi
Turqi
Kroaci
Mal te Zi
Republiken Domenikane
Spanje
Greqi
Bullgari
Askund
Tjeter (shkruaje ne forum)
Shumicen E Rasteve Kalohen Ne Vende Bregdetare Vetem 10% Kalojne Ne Vende Tjera Jobregetare
Por ne pakicen e rasteve, dmth-ne ai 10% qe ke shenuar ty e perfshine kesaj here edhe anetarin MmEeTtIi qe kesaj here ka vendosur qe pushimet verore te mos i kaloj ne bregdet, por ne Kosoven e tij te dashur! Nje keshille miqesore: Asnjehere mos i pergjtheso gjerat dhe te flasish ne ne numrin shumes, sepse jo te gjithe gjerat futen ne nje thes!Postuar mė parė nga MASTER_94
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
SHUME MIRE E KUPTOVA GABIM I IMI FITOVE TI KTE HERE.Postuar mė parė nga Davius
PERSHENDETJE KERKOJ FALJE NE RAST OFENDIMI
nga data 3/08/ do jemi ne vlore sigurisht. mbas kaq vitesh duhet te kthehemi pak besoj dhe ne vendin tend.
me vone do te shkojme ne korfuz dhe neper disa ishuj te tjere grek, epo te marin nga nje evro dhe keta se skane...........
kam degjuar se ka dhe bare te mire ne vlore, kame ca kohe pa vajtur. ska rendesi po tju takoj megjith qejf te pime nga nje ipovriqio me ju te gjitheve. ipovriqio eshte tekila me birre.
Shqiperi dhe anembane evropes...gizili... hihihihh...![]()
![]()
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
...Dhe kjo pergjigje e pjekur..tregon se as qe ke gabuar fare...por..ka qene e paqellimte...falja kur duhet kerkuar eshte madheshtore.......Postuar mė parė nga MASTER_94
Dhe kur permenden vende kryesisht tonat ...sigurisht edhe Kosova duhet te jete ne liste...dhe sic e ka thene Davius jo te gjithe duan ujin..por, edhe fushat,malet,dhe vizitat ne vere vendlindjes...... Davius eshte i shkathet..i hatashem..ne s'me besoni shihni postimet..
Dhe une do te shkoj nja 1 jave ne NJ..ne fund te korrikut.per fat te keq jo me shume pushim per mua deri ne fund te vitit....vizite vellaut...dhe pushim njekohesisht...eshte ne Atlantic City..dhe po te deshiroje Albo te me vizitoje atje ..qe eshte gjyse ore larg..Philadelphia..athere une do tia heq darken dhe benzinen........
Me nderime per pushimet verore, menyren e kulturuar te komunikimit,qellimin e mire.....Kalofshi vere te lumtur te gjithe ju,
bili99,USA
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 22-06-2007 mė 17:39
Ku do ti kaloni pushimet verore 2007 ?
Momentalisht , pushimet e veres po ja kaloj ne shqiperi ,qysh ja kam kaluar 5 vjet rrjeshtdhe shum bukur po ja kaloj pse do dhot na njera, sepse vetem ne shqiperi bahet qefe ose me sakt pall arushe behet ha pi rri ne vend tat je menjen ske pse e vret se po vdiqe vdes ntoken tate , permena vdekjen se o dhe vap e madhe re njerez ca spo bahet vaki po na lejne fuqite si vap e madhe
PS: jam tu pi qef tim e nqef tjuj ajde gezuar tgjithve![]()
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Ne Shqiperi.. Velipoj - Shengjin - Durres - Vlore - Sarand Tur neper bregdetet shqiptare kete ver .. Shpresoj te na mbaj moti![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Ne Shqiperi... shyqyr mo!
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
mua me vjen me mir te kaloj pushimet ne male te kosoves se ne det te greqis :SPostuar mė parė nga MASTER_94
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Krijoni Kontakt