BerdnShuster
I REAL-it
![]()
hose mourinho mendoi qe eshte me i miri sepse e beri porton kampion te chamipon league-s kurse me chelsea-n e fitoi dy her titullin e premier leauge-s
Qa kam qeshur kur i kam lexuar keto. Forumista per te treguar se kush eshte me i miri nuk keni nevoje te shkruani emrin e trajneri...-eshte sondazhi per kete. Une do te prpozoja qe kjo teme te fshihet dhe te rihapet nje teme e re me te njejtin emer. Shiqoni njehere se qka jeni duke postuar. Jeni duke postuar emrin e trajnerit qe mendoni se eshte me i miri-per kete eshte sondazhi. Ndersa ne mesazh shkruani emrin e trajnerit dhe arsyen pse mendoni se eshte me i miri. Une i lexova tere postimet e juaja dhe te rralle ishin ata persona qe kishin bere kete gje. Do te ishte bere shume me mire sikur te postonim arsyet pse eshte me i mire. Ose te mos hapet sondazhi fare se ne fund te fundit kur ne vend se te tregoni arsyet se pse ky trajner eshte me i mire se tjetri, ju vetem po shkruani emrin e trajneri atehere....
Nuk e di se qka mendoni ju mirpo une mendoj se kjo teme nuk ka kurrfare vlere. Mos u beni dembela shkruani more pak. Shiqoni njehere Daviusin dhe mesoni se si postohet.
Ndryshuar për herë të fundit nga Goldanitus : 18-11-2007 më 20:55
Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten
Trajneri me i mire nga te gjith keta eshte Arrigo Sacchi
Te gjith keta Capello, Ancelott, Rijkaard, Van Basten, Donadoni...te gjith kan qen "student" ne vitet kur Milani i madh u ndertua dhe u drejtua nga Arrigo Sacchi.
Sot dhe ne vitet e kaluara ka patur plot tranjer te mire por Sacchi esht legjende jo vec ne nivelin e klubit por dhe kombetare ku me drejtimin e tij sot jan gjith keta trajner te mire qe drejtojn ekipe si Italia, Milan, Real Madrid, Barcelona, Juventus, Parma...
Secili tranjer ka taktiken e tij
Per te nxjerrur talenta te rinj eshte Arsen Wenger per momentin nuk po e them une ,por e thone tere bota.
Mua gjithashtu me pelqejne
Alex Ferguson
Rajjkard
Sven Ericson
Ancelott
You are the master of your fate...You are the captain of your soul...
Luaciano Spalleti
Giusepe Dossena
JO SEKS PARA MARTESE
Alex Ferguson eshte me i miri per mua.
м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.
Ku eshte Ottmar Hitzfeld???? 2 X fituesi i Champions League me 2 skuadra te ndryshme, nuk me kujtohet ndonje trainer tjeter qe ka arritur nje gje te tille ... pa dyshim profesor Hitzfeld per mua traineri me i mire ne 10 vjecarin e fundit ;-)
Une votova Capello-n, kudo qe ka qene ka fituar. Ka mentalitet fituesi.
Nuk ben fuboll spektakolar, por fiton.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Krijoni Kontakt