Close

Rezultati i Sondazhit: Cili eshte trajneri me i mire sipas jush?

Votues
56. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Fabio Capello

20 35.71%
  • Alex Ferguson

9 16.07%
  • Rafael Benitez

2 3.57%
  • Frenk Rajjkard

10 17.86%
  • Carlo Anceloti

4 7.14%
  • Arsen Wenger

10 17.86%
  • Hose Mourinho

7 12.50%
  • Bernd Shuster

7 12.50%
  • Luciano Spalleti

2 3.57%
  • Llippi

4 7.14%
  • Tjeter

4 7.14%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 61
    i/e regjistruar Maska e 100% MERENGUES
    Anëtarësuar
    05-06-2007
    Postime
    293
    Citim Postuar më parë nga KOKASHTA
    Me ate emrin e atij Schuster ne liste e keni prish fare.
    Nga u be trainer i mire Schuster mer...??? Apo se do ta bleje reali i madridit dhe duhet te jete trainer i mire.
    Un vleresoj nje trainer te cilit ja kam pare punen dhe trofete jo schusterin e leshit.
    hey shoki une jam me realin edhe kete teme e kum hap sipas deshires time edhe ndesh me posto me zor sjem ka te shtim sdon mos hyn hiq a nite shoki

se kan menove me shty prej trajnere tjere mos menove trajnerin e kosoves Edmond Rugoven jo dost une kete teme e kam hap sipas deshires time edhe kush don me postu eshte i mireseardhur kush sdon ska nevoje me postu hiq

me fal shoki po sjam ka te shi me postu me zor
    We Are Simply The Best REAL MADRID

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Me ate emrin e atij Schuster ne liste e keni prish fare.
    Shume koment domethenes! Sipas meje Schuster eshte nje trajner shume i vogel, ne krahasim me moshen qe ka, per te qene ne kete liste per TRAJNER ME TE MIRE. Ai ende nuk ka asnje trofe me ekipe te medha, por as me te vogla, fundja ende nuk ka udheheq ekipe te medha, e kur u be me te drejtoj Realin???

Keto jane ekipet qe ka drejtuar Schuster, dhe valle nje trajner qe ka drejtuar keto ekipe qe nuk ka asnje titull, mund te jete i madh? Pfyyyyy!

1997-1998 = Fortuna Köln
    1998-1999 = 1. FC Köln
    2001-2003 = Xerez CD
    2003-2004 = Shakhtar Donetsk
    2004-2005 = Levante UD
    2005-2007(?) = Getafe CF

Gjykoni vete dhe krahasoni me cilen do biografi te trajnereve dhe do shikoni se Schuste eshte me i dobet se Sulejman Mema apo Bilbil Sokoli e Edmond Miha.
    My silence doesn't mean I am gone!

I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anëtarësuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovë/Iliridë
    Postime
    501
    Po pse Kalderon me mish e shpirt do qa te bjere Shusterin ne real apo pse nuk eshte e mire a? Gabim e keni se Shusteri eshte trajner i mire, nuk themi se ka fituar shum por eshte nje trajner i mire . Po mos te kishe bere hic nuk do e kerkonte reali me shpirt per ta pru aty kaloni mir tgjith.
    El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Per mendimin tim tranjeret me te mire ne bote 2 jan

Fabio Capello

Marcello Lippi

Keta Dy Jan Legjendat Per Momentin
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Anëtarësuar
    05-06-2007
    Postime
    293
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Shume koment domethenes! Sipas meje Schuster eshte nje trajner shume i vogel, ne krahasim me moshen qe ka, per te qene ne kete liste per TRAJNER ME TE MIRE. Ai ende nuk ka asnje trofe me ekipe te medha, por as me te vogla, fundja ende nuk ka udheheq ekipe te medha, e kur u be me te drejtoj Realin???

Keto jane ekipet qe ka drejtuar Schuster, dhe valle nje trajner qe ka drejtuar keto ekipe qe nuk ka asnje titull, mund te jete i madh? Pfyyyyy!

1997-1998 = Fortuna Köln
    1998-1999 = 1. FC Köln
    2001-2003 = Xerez CD
    2003-2004 = Shakhtar Donetsk
    2004-2005 = Levante UD
    2005-2007(?) = Getafe CF

Gjykoni vete dhe krahasoni me cilen do biografi te trajnereve dhe do shikoni se Schuste eshte me i dobet se Sulejman Mema apo Bilbil Sokoli e Edmond Miha.

me fal davius kjo teme u hap sipas mendimit tem edhe une jam i kenaqur shume qe e kam hapur temen por une i kam fut aty te gjithe trajneret me te mire per momentin kurse tek vendimi se pse e kum fut bernd shusterin eshte se eshte trajneri me i perfolur ne media edhe mbase kerkohet nga klubi me i forte ne bote REAL MADRID dhe e mora si nje trajner qe bene te jete pjese e ketij sondazhi edhe ashtu kshtu nje vote e paska pas ca kohe mund te kete edhe me shume vota keshtu qe shume anetareve i ka pelqy qe e kam fut bernd shusterin

kurse atyre qe si pelqen skam qa i boj don me postu mire sdon qa me bo
    Ndryshuar për herë të fundit nga 100% MERENGUES : 22-06-2007 më 09:04

Administrator Maska e gen|us
    Anëtarësuar
    21-03-2007
    Vendndodhja
    Poroj
    Postime
    272
    fRank Rajkard

Perjashtuar Maska e mancha
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Postime
    335
    trajneri me i mire ne bote per momentin eshte anitpatiku,ai qe flet me se shumti,ai qe bene shpesh si femije pra HOZE MURINJO.

ai eshte trajneri me i mire per momentin.

Ndersa Capello dhe Sir Alex Ferguson jane trajneret me te mire te moshes se tyre mbi 60 vjeqare.
    Capello me cdo ekip ka fituar ndersa Ferguson e ka shkruar per 20 vite mbi gjysmen e historis se Man U.
    Ferguson ka fituar edhe tituj ne Skoci me Abreden dhe disa ekipe tjera pastaj Fergi e ka qu Skocin ne kampionatin Boteror ne vitin 1986.

Fergi eshte trajneri me me se shumti tituj nga te gjithe trajneret ne kohen e sodit,por Murinjo ka dicka te posaqme nga trajneret e tjere.

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Citim Postuar më parë nga 100% MERENGUES
    hey shoki une jam me realin edhe kete teme e kum hap sipas deshires time edhe ndesh me posto me zor sjem ka te shtim sdon mos hyn hiq a nite shoki

se kan menove me shty prej trajnere tjere mos menove trajnerin e kosoves Edmond Rugoven jo dost une kete teme e kam hap sipas deshires time edhe kush don me postu eshte i mireseardhur kush sdon ska nevoje me postu hiq

me fal shoki po sjam ka te shi me postu me zor
    O filan leri temat sipas qejfit tend ti se nuk eshte forumi personal i joti ky. Kur hap tema, hapi icik per te qene mos ja fut si kau - peles.

Si mund te krahasosh schusterin me legjendat e futbollit...sikur sja vlen barra qerane apo jo?
    Beje temen icik me interesante, se te vleresojne dhe ty me shume.

hajt shnet dhe me fal qe nderhyra ne temen tende personale.

P.S Nje trainer nuk gjykohet sipas tifozllekut por sa i afte eshte per te qene ne stol. Un kete capellon qe kur iku nga juventusi si hajdut e mora inat, por nuk i them dot qe eshte trainer kot, sepse vete trofete flasin.
    Ishte te milani i fitoi te gjitha, iku te reali prap fitoi champions , kampjonat e kupe, iku te roma, e nxorri nje here nen-kampione dhe nje here kampione, iku te juvja 2 here kampjone megjithese linden shume problem, erdhi te reali deri nga gjysma e kampjonatit po e shanin te gjithe...dhe ja tek e shpalli realin kampjon.

e KSHU MUHABETI
    Ndryshuar për herë të fundit nga KOKASHTA : 22-06-2007 më 14:33
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Anëtarësuar
    05-06-2007
    Postime
    293
    O filan leri temat sipas qejfit tend ti se nuk eshte forumi personal i joti ky. Kur hap tema, hapi icik per te qene mos ja fut si kau - peles.

Si mund te krahasosh schusterin me legjendat e futbollit...sikur sja vlen barra qerane apo jo?
    Beje temen icik me interesante, se te vleresojne dhe ty me shume.

hajt shnet dhe me fal qe nderhyra ne temen tende personale.

P.S Nje trainer nuk gjykohet sipas tifozllekut por sa i afte eshte per te qene ne stol. Un kete capellon qe kur iku nga juventusi si hajdut e mora inat, por nuk i them dot qe eshte trainer kot, sepse vete trofete flasin.
    Ishte te milani i fitoi te gjitha, iku te reali prap fitoi champions , kampjonat e kupe, iku te roma, e nxorri nje here nen-kampione dhe nje here kampione, iku te juvja 2 here kampjone megjithese linden shume problem, erdhi te reali deri nga gjysma e kampjonatit po e shanin te gjithe...dhe ja tek e shpalli realin kampjon.

e KSHU MUHABETI

me fal shoki kete fjalen icik spe kuptoj.
    pastaj as nuk thashe se eshte forumi im po duhet me pas respekt pak ndaj autorit te temes pa marre parasysh se kush eshte ai kur te thote e kam hapur temen sipas deshires time normal qe duhet me respektu vendimin e tij.
    Kurse edhe tema eshte mjaft interesante dhe une askujt si them mos posto, kjo eshte teme e lire edhe mundeni me shkru qadush po fjale banale jo.
    Dhe ke te drejte te nderhysh ne kete teme se normal qe eshte teme per te gjithe dhe e kan te drejten e vleresimit ja qe edhe ti e ke kete te drejte

edhe me fal shoki kalo sa ma mire ne kete teme tungi .......te gjithe kaloni mire ne kete teme ................klm te gjithe
    Ndryshuar për herë të fundit nga 100% MERENGUES : 23-06-2007 më 18:31

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Ore DON FABIO u a merr te gjitheve kudo qe shkon e con kupen

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Trajneri turk pushohet nga puna sepse është musliman
    Nga Drini_i_Zi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 26-12-2008, 12:46
  2. Maradona, trajneri i ri i kombëtares argjentinase
    Nga Ka Vetem DINAMO në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 08-11-2008, 19:14
  3. Dunga - trajneri i ri i Brazilit !
    Nga bayern në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 14-10-2008, 17:52
  4. Marco Van Basten, trajneri i ri i Hollandës!
    Nga Hyllien në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 132
    Postimi i Fundit: 29-09-2007, 02:51
  5. Kampionati Shqiptar - Superliga Sezoni 2006 - 2007
    Nga Bledari në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 24-12-2006, 05:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •