sille ka ta sillsh Capello apet trajner ma i mire se te tjeret
sille ka ta sillsh Capello apet trajner ma i mire se te tjeret
We Are Simply The Best REAL MADRID
Jeni shume 'tifozë' ne qendrimet tuaja ne lidhje me gjerat qe nuk i perkasin vetem klubit tuaj te zemres. Mua me vjen keq pse i shikoni gjerat nga nje kendveshtrim aq i ngushte, sa qe cdo gje qe eshte nga klubi juaj i zemres eshte perfekte: si president, trajner, mbrojtes, mesfushore, sulmues, golat me te mire te shenuar, kampionati me i mire dhe shume cka tjeter, qe keto muajt qarkullon neper forumin e sportit. Une ju kam verejt se jeni te verbuar nga bindja e klubit tuaj se ato jane me te mire, dhe nuk i shikoni gjerat nga nje kendveshtrim me realistik, duke u marre me thelbin e problematikes, dhe mos anuar nga ajo pale qe ne simpatizojme. Duhet te beni dallime te tilla, se profesionalizmi eshte shume me shume se sa bindjet personale. Mundohuni gjithmone qe ne mendjen tuaj te kete realitet, dhe jo bindje personale.
My silence doesn't mean I am gone!
Mbase ke pak te drejte, po sinqerisht mua Gjermania me ka pelqyer dhe prej trajnerve obviously pasi ata kan shume te bejne me lojen e ekipit tim.. gjithsesi 3 trajneret qe emerova sjan nga preferenca e ekipeve, por kshu me duken mua... dhe mos harro qe ekipi tregon rezultatin e trajnerve...Postuar më parë nga Davius
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Per mua Ildushja mban rekord ne trajnim sportistesh
(sorry, smund te rrija dot pa e thene se m'ka marr shpirtin lol)
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
trajneri me i mir dhe me korrekt eshte 2.Alex Ferguson,
sepse sban dallavere as iher ky trajner![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Hose Mourinho ki eshte dhe nuk ka tjeter
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Fabio Capello eshte tranjeri qe vendos 11 me te mire ne fushe, per nderrime s'ja thote shume. Gjithsesi ngelet tranjieri me i mire per mua.
Per mendimin tim jan ne balotazh Capello dhe Lippi
Lippi kampion bote po nuk eshte se ka fituar aq shum trofe sa ka arritur te fitoj capello
kemi harruar ne te gjithe edhe Rafa Benitezin
1.Arsenal
20.Tottenham
Per mua eshte Schuster sepse e covi Getafen (pe ishte nje skuder pe koti) ne finale e Copa del Rey, edhe qe Getafe ka mbrojten me te forte ne Primera Division.
Welt Meister 2014
Krijoni Kontakt