Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15

Cilat shkathtėsi i posedoni ju?

TUNG

Kisha njė pyetje tek ju forumista. ĒFARE SHKATHTESIE POSEDONI JU PERSONALISHT! Dikush eshte i mire ne gjuhet e huaja, tjetrit i shkon teper mire sporti, njerit mesimi, tjetrit i ec puna bukur me femrat, e keshtu me rradhe....me rradhe...

Po ju cilet shkathtesi i zoteroni dhe qe mund te krenoheni ketu ne forum para nesh.
    æQuién ganarį la Champions? = BARĒA

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Dituri Te Pakufishme
    Sui generis

Fine Wine Maska e ildushja
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajėr
    Postime
    832
    Une mendoj se shkathtesia ime me e madhe eshte qe jam open-minded.... nuk jam tip qe i fut te gjithe ne nje kavanoz, lejoj c'do njeri te me ler mua te krijoj opinionin tim per ta, jo ti gjykoj nga fjalet e te tjerve. Jam shume e shkathet ne muhabete me njerzit, nuk para ma fusin, nuk me shkel njeri siper, jam e zotja e vetes...
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i pėrcjell Guximtarėt !
    Postime
    1,028
    Citim Postuar mė parė nga Manci
    TUNG

Kisha njė pyetje tek ju forumista. ĒFARE SHKATHTESIE POSEDONI JU PERSONALISHT! Dikush eshte i mire ne gjuhet e huaja, tjetrit i shkon teper mire sporti, njerit mesimi, tjetrit i ec puna bukur me femrat, e keshtu me rradhe....me rradhe...

Po ju cilet shkathtesi i zoteroni dhe qe mund te krenoheni ketu ne forum para nesh.
    Sa i perket gjuheve te huaja i di vetem 3 sosh , kur isha ne shkollen fillore e fituam vendin e 1- re ne football , isha goalkeeper ( portjer ) pas lojes shtese d.m.th. ne pentalti , i mbrojta 3 penalti dhe fituam , atebote isha ne klasen e 8-te si semi maturant , ishte nje eksperience e bukur , ndersa ne shkollen e mesme ne oret e edukates fizike profesori ishte me trajnerin e klubit te handballit dhe me tha te bej 3 hapeshin ne handball , une mendoja qe e kishte fjalen te me vleresoje me ndonje note , mirepo pas asaj me eshte dhene nje oferte te luaj per klubin e qytetit tim ne handball , mirepo une refuzova per faktin se me pelqente me shume basketball-i pas asaj klubi i basketball-it ishte ne formim e siper ku me eshte dhene mundesia aty te luaj ne 5-shen startuese . Ne anen tjeter jam edhe nje penzioner goxha me eksperience sepse luaj shah nje kohe te gjate , momentalisht jam ne nivelin e 6-shte ne lojen e shahut me kompjuter e cila i ka gjithsej 9 nivele , loje kjo e cila eshte e realizuar nga Richard Lang Kampion i 10-te fishte i Botes ne Shah . Sa i perket Mesimit momentalisht jam ne Fakultet Filologjik - Dega : Gjuhe Dhe Letersi Angleze , jam afer per te fituar kushtin per vitin e 3-te .

Sa i perket , punes me femra , une personalisht mendoj qe , nese je nje njeri qe i respekton te tjeret , ke raporte te mira me ta , nuk tenton te dallohesh nga shoqeria , qofte ajo menyre per tu treguar se
    " kush jam une "
    apo mundohesh te ulesh disa njerez me qellim qe te arrish dicka nga te tjeret , s'ke per qellim te lendosh njerez , ose s'ke deshir te keqperdoresh ndjenjat e njerezve , atehere jam i bindur se cdo njeri do te kete suksese edhe ne kete aspekt .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gimi3 : 12-06-2007 mė 13:58
    Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .

i/e regjistruar Maska e Clizia
    Anėtarėsuar
    26-05-2007
    Vendndodhja
    somewhere...lost
    Postime
    38
    Citim Postuar mė parė nga gimi3
    nese je nje njeri qe i respekton te tjeret , ke raporte te mira me ta , nuk tenton te dallohesh nga shoqeria , qofte ajo menyre per tu treguar se
    " kush jam une "
    apo mundohesh te ulesh disa njerez me qellim qe te arrish dicka nga te tjeret , s'ke per qellim te lendosh njerez , ose s'ke deshir te keqperdoresh ndjenjat e njerezve , atehere jam i bindur se cdo njeri do te kete suksese edhe ne kete aspekt .
    Komplimente!

Personalisht s'kam zotesi te theksuara,NDOSHTA diēka qe me veēon nga te tjeret eshte fakti qe i pershtatem situatave dhe konteksteve ne pergjithesi...

i/e regjistruar Maska e Vdekja
    Anėtarėsuar
    20-06-2007
    Postime
    268
    Vetem nje -Pa shkathtesinė hahaha

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga Vdekja
    Vetem nje -Pa shkathtesinė hahaha
    O Vdekja, pashkathtesia shkathtesi eshte a? Po nese eshte shkathtesi, eshte e lindur apo e fituar?
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar Maska e Vdekja
    Anėtarėsuar
    20-06-2007
    Postime
    268
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    O Vdekja, pashkathtesia shkathtesi eshte a? Po nese eshte shkathtesi, eshte e lindur apo e fituar?
    Eshte nje lloj talenti ..........e talenti nese nuk e ke me te lindur mund ta fitosh .....

udhetare.... Maska e Klaraaa
    Anėtarėsuar
    29-08-2003
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    181
    kontrollin e situates @ pergjigjen ne maje te gjuhes, (lol)
    Enya-Adiemus

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anėtarėsuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    nje talent e kam vertet.
    jam shume acaruese dhe loz me te tjeret sic dua une.
    dont worry be happy

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •