Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Mrekullia e radhes nga Google Earth!

Mrekullia kesaj radhe vjen nga Google Earth!

Kodren Uhud po ta shikoni nga Google Earth do shikoni qe ka pamjen e emrit te profetit tone Muhamed a.s.
    Personalisht kur e pashe u mahnita por dhe pata dyshime se mos ndoshta eshte ndonje perpunim me Photoshop . E bera verifikimin vete dhe ajo qe pashe eshte vertete nje mrekulli qe te le pa fjale.

Per te gjithe ato qe nuk e dine kodra Uhud eshte nje koder prane Medines, qytet ku profeti Muhamed formoi shtetin e pare Islam.

Kushdo qe ka deshire ta verfikoje mjafton te kerkoni ne Google Earth '' Al - Medinah, Saudi Arabia''
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Esselamun alejkum we rahmetullahi we berekatuhu..." Ne do t’u bėjmė atyre tė mundshme qė tė shohin argumentet Tona nė horizonte dhe nė veten e tyre deri qė t’u bėhet e qartė se ai (Kur’ani) ėshtė i vėrtetė. A nuk mjfton qė Zoti yt ėshtė dėshmitar pėr ēdo gjė? "[Fussilet 53]

PAQE!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    une nuk e gjeta dot..me vjen keq per keqperdorime te tilla te kuranit , fjaleve te tij dhe fjaleve dhe emrit te muhametit as..nuk ka nevoj per '' mrekulli '' te tilla o njerez ...keto qe bini ju ne forum vetem sa i bejne me qeshe forumnistet..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Malsori, nese e sheh nje kend te caktuar, pra jo "NORTHIN" ta kesh ne veri, po nga nje kend tjeter, me te vertete "MAJET E MALIT" e formojn emrin MUHAMED ne gjuhen arabe. Kjo ishte dicka interesant. Une e di gjuhen arabe dhe e provova, me te vertete kishte perngjasim te madh mes te dyjave...

Mirepo duhet ta dish gjuhen e para, se paku ta lexosh emrin ne fjale, dhe e dyta ta gjejsh kendin e duhur.

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Malsori, nese e sheh nje kend te caktuar, pra jo "NORTHIN" ta kesh ne veri, po nga nje kend tjeter, me te vertete "MAJET E MALIT" e formojn emrin MUHAMED ne gjuhen arabe. Kjo ishte dicka interesant. Une e di gjuhen arabe dhe e provova, me te vertete kishte perngjasim te madh mes te dyjave...

Mirepo duhet ta dish gjuhen e para, se paku ta lexosh emrin ne fjale, dhe e dyta ta gjejsh kendin e duhur.
    te lutem..keto jan budalliqe..nuk kan nevoje besimtaret per gjera te tilla..kjo mani eshte amatoreske..edhe nder shqiptare dolen mrekulli te tilla..bile njeri nga tetova na pruri nje kastravec..shkas qe te tjeret te tallen

i madhi zot nuk ka nevoje tjua mbushe mendjen besimtareve me mrekulli te tilla..kush deshiron ta ndjeke besimin islam e ndjek nga dashuria per te e jo nga mrekullite e tilla ..e ndjek nga besimi qe ka ne kuranin e madhnueshem e jo ne mrekulline e kastravecit tetovar apo qengjit kumanovare..apo te reve ne qiellin e hapur apo kemben e nje djaloshi cecen..te jem une moderator te tilla gjera i fshij menjehere nga forumi dhe nuk ju jap shkas besimtareve te feve te tjera te tallen me mrekulli te tilla...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Vidasusi
    Anėtarėsuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    Unė me sa e shoh aty te fotoja e parė, ku ėshtė shėnuar mbi malin ajo pjesa e verdhė, pėr tė definuar shkrimin... epo me duket se ca pjesė tė malin janė anashkaluar pėr tu pėrfituar ajo qė duhet.

Pastaj, mendojeni, alfabeti arab (po edhe ai kinez) ėshtė i tillė qė ku do mund tė gjesh forma nėpėr natyrė. Provoni tė gjeni shkrime nė alfabetin latin.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    te lutem..keto jan budalliqe..nuk kan nevoje besimtaret per gjera te tilla..kjo mani eshte amatoreske..edhe nder shqiptare dolen mrekulli te tilla..bile njeri nga tetova na pruri nje kastravec..shkas qe te tjeret te tallen

i madhi zot nuk ka nevoje tjua mbushe mendjen besimtareve me mrekulli te tilla..kush deshiron ta ndjeke besimin islam e ndjek nga dashuria per te e jo nga mrekullite e tilla ..e ndjek nga besimi qe ka ne kuranin e madhnueshem e jo ne mrekulline e kastravecit tetovar apo qengjit kumanovare..apo te reve ne qiellin e hapur apo kemben e nje djaloshi cecen..te jem une moderator te tilla gjera i fshij menjehere nga forumi dhe nuk ju jap shkas besimtareve te feve te tjera te tallen me mrekulli te tilla...
    I nderuar Malsor!
    Sigurisht qe zoti mrekullite e tij i demostron ne menyra te ndryshme qe te ti hape syte ty e shume te tjereve qe jeni skeptik ndaj shenjave te tilla.

Sigurisht qe eshte e qarte qe ti nuk e lexon Arabishten sepse po ta lexoje e ta kuptoje do ta merrje vesh qe aty behet fjale per mrekulli.

Vidasusi , le ta marrim si te vertete ate qe thua ti qe mundesia e kombinimit te germave ne gjuhen Arabe eshte e madhe per tu formuluar nje shkrim i tille qe ngjason me emrin e Muhamedit.

Por me thuaj sa do egzistonte mundesia qe pikerisht emri i Muhamedit te shfaqej pikerisht ne te vetmin mal qe ndodhet ne qytetin e pare Islam ne histori , vetem pak metra larg xhamise se tij ne Medine?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    I nderuar Malsor!
    Sigurisht qe zoti mrekullite e tij i demostron ne menyra te ndryshme qe te ti hape syte ty e shume te tjereve qe jeni skeptik ndaj shenjave te tilla.

Sigurisht qe eshte e qarte qe ti nuk e lexon Arabishten sepse po ta lexoje e ta kuptoje do ta merrje vesh qe aty behet fjale per mrekulli.

Vidasusi , le ta marrim si te vertete ate qe thua ti qe mundesia e kombinimit te germave ne gjuhen Arabe eshte e madhe per tu formuluar nje shkrim i tille qe ngjason me emrin e Muhamedit.

Por me thuaj sa do egzistonte mundesia qe pikerisht emri i Muhamedit te shfaqej pikerisht ne te vetmin mal qe ndodhet ne qytetin e pare Islam ne histori , vetem pak metra larg xhamise se tij ne Medine?
    nuk ka nevoje ta lexoj arabishten pasi sapo e pashte titullin e kuptova qe eshte nje mashtrim..une e di qe rrini tere kohes duke rremuar neper faqe islamike me na sjelle mrekulli te tilla..gjeni montazhe dhe na i bini ne internet me na mbushe mendje..
    dikur e provokova njerin qe si puna jote binte foto te tilla..kishte pru ekipin e egjiptit duke ju fale zotit ne nje moment te lojes..une i thash a u falkan lojtaret e manqesterit pasi kostumet i kishin te njejta..po tha falen ..kur ja tregova foton e kujt eshte ngeli..keshtu eshte edhe puna jote..ti apo ata qe e ka kriju kete foti kan bashku ato pika qe kan dashte..thjeshte me bere propogande..

nejse vazhdo e bjer '' mrekulli te tilla '''

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •