jam shume kurioze ta shof filmin,duket interesant.![]()
jam shume kurioze ta shof filmin,duket interesant.![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Filmin e kam pare ne Rome( ku ishte e pranishme dhe regjizorja), dhe eshte shume i bukur, por aktori shqiptar ne kte rast nuk eshte i afte per vete faktin se nuk di te luaj ne gjuhen shqipe dhe ka nje nje theks teper kosovar (kjo ben qe te stonoj perkrah Ermela Telit, Xhepes dhe te tjereve). Kte gje ju a them sepse mund ta kuptojme vetem ne qe flasim shqip, dhe gjeja qe me jep te drejte eshte vete fakti qe protagonisti Durmishi kur flet ne gjermanisht duket sikur eshte me i cliruar dhe eshte teper i afte.
Gjithsesi jam i bindur qe kjo menyre e te recituarit te huajve qe s'njohin gjiuhen shqipe do tju duket aftesi e aktorit, dhe do te kontribuoje ne vleresimin e performances se Eshref Durmishit.
Gjithsesi uroj suksese aktorit dhe filmit ndonese nuk eshte se kontribuon per nje imazh te mire te shqiptareve por jam i mendimit se perderisa ngjarja eshte trilluar kaq mire, dhe te themi troc, nje pjese e mire e buxhetit te filmit eshte shpenzuar ne shqiperi nuk do te ket as efekte kolaterale.
Eduarti i vertete eshte akoma ne burg dhe do buaj denimin deri ne 2014 ..te pakte sipas asaj qe thuhet ne deklaratat e regjizores ...historia eshte komplet e trilluar, duke marre vetem subjektin per shkrimin e filmit dmth pendimin e Eduartit per vrasjen qe ben dhe dorezimin e tije
Krijoni Kontakt