Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    … ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    jam shume kurioze ta shof filmin,duket interesant.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-02-2007
    Postime
    6
    Filmin e kam pare ne Rome( ku ishte e pranishme dhe regjizorja), dhe eshte shume i bukur, por aktori shqiptar ne kte rast nuk eshte i afte per vete faktin se nuk di te luaj ne gjuhen shqipe dhe ka nje nje theks teper kosovar (kjo ben qe te stonoj perkrah Ermela Telit, Xhepes dhe te tjereve). Kte gje ju a them sepse mund ta kuptojme vetem ne qe flasim shqip, dhe gjeja qe me jep te drejte eshte vete fakti qe protagonisti Durmishi kur flet ne gjermanisht duket sikur eshte me i cliruar dhe eshte teper i afte.
    Gjithsesi jam i bindur qe kjo menyre e te recituarit te huajve qe s'njohin gjiuhen shqipe do tju duket aftesi e aktorit, dhe do te kontribuoje ne vleresimin e performances se Eshref Durmishit.
    Gjithsesi uroj suksese aktorit dhe filmit ndonese nuk eshte se kontribuon per nje imazh te mire te shqiptareve por jam i mendimit se perderisa ngjarja eshte trilluar kaq mire, dhe te themi troc, nje pjese e mire e buxhetit te filmit eshte shpenzuar ne shqiperi nuk do te ket as efekte kolaterale.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-02-2007
    Postime
    6
    Citim Postuar mė parė nga Peniel Lexo Postimin
    Filmi ėshtė bazuar pjesėrisht nė jetėn reale tė Eduartit tė vėrtetė. Eduarti ka dalė nga burgu dhe ėshtė kthyer nė Shqipėri. Gazetari nuk e ka idenė se ēfarė ka shkruar. Nejse. Shikim tė kėndshėm. Nėse doni tė dėgjoni se cila ka qenė jeta reale e Eduartit e keni nė kėtė Forum intervistėn e tij.

ns
    Eduarti i vertete eshte akoma ne burg dhe do buaj denimin deri ne 2014 ..te pakte sipas asaj qe thuhet ne deklaratat e regjizores ...historia eshte komplet e trilluar, duke marre vetem subjektin per shkrimin e filmit dmth pendimin e Eduartit per vrasjen qe ben dhe dorezimin e tije

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  2. Shteti grek, ky armik i kombit shqiptar
    Nga ~Geri~ nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 09-04-2005, 07:33
  3. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  4. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-08-2002, 13:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •