Kumanovë....![]()
Shkodra
Kukësi
Durrësi
Tirana
Burreli
Elbasani
Fieri
Berati
Vlora
Gjirokastra
Saranda
Korça
Lezha
Mirdita
Dibra
Tetova
Gostivari
Shkupi
Kumanova
Struga
Kërçova
Prishtina
Mitrovica
Gjilani
Gjakova
Prizreni
Preshevë-Bujanovc-Medvegjë
Ulqin dhe Malsi e madhe
Çamëria
Një tjetër qytet, [shkruani qytetin në postim]
Nga Athina.Por nga Tirana me orrigjin.
Po e hap kete teme per te ditur se anetaret tone , nga na vizitojne , pra te shohim se ne cilet cepe te botes gjenden shqiptaret dhe po ne ato cepe njihet forumishqiptar , ju kisha lut te tregoni se nga ku paraqitni dhe aktivizoni ForuminShqiptar....
Formati i pergjigjes:Vendbanimi-(Shteti)
PS: Une Personalish Nga Tetova (Maqedoni)
Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 23-06-2007 më 10:59
O rapsoul ke bere shume mire qe e ke hapur kete teme dhe une i pari po te pergjigjem duke te thene se jam nga Tirana. Por te lutem, te lutem shume merr pak nga koha qe harxhon ne forum dhe meso shqipen zyrtare(me gramatike) mor burre i dheut, sepse na nderon te dyve, si ty dhe si mua. Ta them sinqerisht ty dhe te gjithe bashkeatdhetareve tane ne diaspore, sepse shqiptari mbetet shqiptar kudo qe te jete, por e rendesishme eshte qe gjuha te flitet dhe te shkruhet bukur kudo qe te jete. Me shume respekt dhe nderime dhe te luuuutem mos ma merr per keq kete verejtje, pasi jemi shqiptare dhe me njeri - tjetrin duhet ti themi gjerat hapur.
pershendetje,
Une lajmrohem nga Melburni i Australis[por rrenjet i kame ne Kosove]
Tetova - Macedonia![]()
#VamosArgentina
Tiranë - Shqiperi
Forever![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Unë lajmrohem nga Novegjija , me origjin jam nga kumanova ju pershëndes gjith shqipëtarët në tër rruzullin toksorPostuar më parë nga RaPSouL
Unë lajmrohem nga Novegjija , me origjin jam nga kumanova ju pershëndes gjith shqipëtarët në tër rruzullin toksor
Një përshendetje te ngroht nag Norvegjija e ftoht gjith shqiëtarve ne mbar rruyullin toksor
Krijoni Kontakt