Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Ditmir Zhuka
    Mua me hapen lojrat , vras mendjen si dreqin i kane kompresuar kaq shume.
    Hahaha, shiko ne sajtin e tyre ose ne rrjetin e ketyre sajteve diku me duket se e kam pare programin me te cilin behen keto prezentime dhe lojera. Mos gabofsha ne nje vend ishte i plote, une per vete nuk jam i interesuar te krijoj lojera, megjithese kjo teknike do te me interesonte.

Ajo qe me habit pa mase, eshte pasuria e grafikes e cila nuk ngece fare nga 3D lojerat qe kerkojne ++1Gig hapesire vetem si version instalues, pale sa behet kur te instalohet!?!

Kjo demo loja ishte bere ne realitet per te demonstruar kete menyre programimi, mekat nese kjo teknologji nuk ecen perpara, sepse kjo "gjuhe" garanton 3D lojera e argetim jashtzakonisht te pasur edhe ne paisje me memorje ekstremisht te kufizuar...

Pershendetje
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Baptist e shkarkova edhe nga ktu ku e ke shfaqur ti , por prap se leshon as qe futet aspak nuk e hap fare...

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Hmmm, me thene te drejten cilesia nuk esht e krahasushme me ato 1gig plus por eshte gjithsesi shume impresionuese. Rezulucioni maximal ishte 800x600, mendoj se ajo ishte gjeja qe e pengonte me shume, por eshte dicka shume e kuptueshme sepse fundja 96kb eshte. Cilesia e ndricimit (rrezatimeve te drites) ishte shume e mire por cilesia shaders(shkelqim te siperfaqes) ishte dukshem me dobet ne krahasim me aplikimet bashkohore te tanishme.

Ky eshte vetem nje pershkrim i ndershem qe kam dhene dhe nuk po shpreh zhgenjim apo ndonje perbuzje ndaj lojes. Mendoj se esht vertet dicka e pabuseshme qe une e mendoja te pa-arritshme.

Urime autoreve

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Absolutisht.

Edhe une mendoj ashtu por vertete shtrohet pyetja: sa muzike mund te fusesh ne 96KB me te njejten cilesi? Ha,ha...lol

Rayspill?
    Nuk e di, sepse mua me punoi vetem ne llaptopin e nipit dhe as qe kam shikuar detalet tjera sepse sepse ai menjehere filloi ta luante, por kam pritur nje rezolucion shume me te vogel dhe pos kesaj kam pritur ndricim shumefish me primitiv. Ne realitet kualiteti i kesaj demoje te bere per nje gare me duket tash para 7 vjetesh (ne vitin 2000), e tejkalon Quake III ne shumicen e aspekteve grafike.
    Imagjinoni sikur te kishte pak me teper perkushtim dhe kohe ne lidhje me konkursin grupi qe e punoi kete demo. Dhe sikur te shfrytezonte vetem rreth 1.44MB ose nje flopy kapacitet?

Sepse konkretisht loja ne fjale nuk eshte as demo e lojes por demo(nstrim) i teknologjise se perdorur per krijimin e saj.

Kjo eshte ajo qe me entuziazmoi dhe mbase i dhash pak me teper ...

Faleminderit per komentin gjithesesi
    Pershendetje.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL
    Baptist e shkarkova edhe nga ktu ku e ke shfaqur ti , por prap se leshon as qe futet aspak nuk e hap fare...
    Te njejtin problem e kam edhe une ne desktopin tim. Se kete loje e kam ne kompjuter tash 2 vite, dhe e gjeta mbreme serish rastesisht, dhe kerkova mos ka ndonje "update" qe do te me punonte thjesht ta shihja nga kurreshtja sepse nuk me besohej dickae tille. Mbase Gforce kartela?!!!
    Aeneas Dardanus

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Mua per vete me pelqen Caall of duty...nuk e di a e thashe mire...eshte ajo loja
    me partizane dmth aleate e gjermane...behemi 6 shoke dhe luftojme me njeri tjetrin neper llogore shtepi te rrenuara e pyje..tamem si dikur...ka lezet

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •