Postuar mė parė nga strong_07
Cka zgerdhindesh ti mer?! Ca te vjen interesant apo e ke nga inati qe nuk fitoi barca kete sezon...![]()
![]()
Forzaaaa Realll
Cka zgerdhindesh ti mer?! Ca te vjen interesant apo e ke nga inati qe nuk fitoi barca kete sezon...![]()
![]()
Forzaaaa Realll
Sui generis
ku e more bre ti vesh qe kane vdekur ahah leje bre mos fol palidhje mos u ban edhe ti si femij ndesh me naj uru fitoren po mso desh mos posto bre vlla a nitePostuar mė parė nga strong_07
qa po poston kur shkrun palidhje ketu.........![]()
We Are Simply The Best REAL MADRID
a mos je smu edhe ty o lesh k...Postuar mė parė nga Albanian^Boy
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
jo dost snaj dha dhurat barca po e fitum me merite
tash kush do te jete viktime ne barcelone per tu larguar
Huan Laporta,Frenk Rajjkard.ronaldinho gaucho apo samuel eto'o
hahahah vaj halli per barcelonen kuukuukkuku per ta
We Are Simply The Best REAL MADRID
o ma hanksh ***** sem qet pi kontrolle krejt po jam smu edhe une ti a kije doni problem? Heccccc shko thejth cejc lope mu ha vue shom e shom.
Sui generis
kemi dal faqe bardh ne ket kampion baraz me pik jemi dhe kerkush nuk do ta leshoj barcelona asnje yje do te qendrojn dhe vitin tjeter po une po te thme nje se sonte e shum te tifoz te realit jan semur nga infrakti po ishalla ju kapercen
Urime fitoren dhe kampionatin 2006/2007 Reallit dhe te gjithve adhuruesve te ketij klubi suksese ne te ardhmen.
E meritoi titullin e 30.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
A jan smu a sjan smu tej mu va ha voet shom e shom.Tej cullo rej punen tonde mu bon kot e kot gjaja.Se kini bo larjen e leshit ket vjet.De vu dalin kit lojtaret pi Barcelone.A imi baraz me pi a simi ne imi Champion ne spanj.Per at rej mu ha shom e shom.
Sui generis
po jan smu o shipec keq edhe ate pi infraktit po dhash zoti se do te sherohen
Strong ja dha apo sja dha Realli u shpall kampione e sezonit 2006/07 e tash e din ti cka haha psht zerin nuk dua me ta ndi,kampionati i juaji ishte po per fat te keq nuk ditet me mbajt hajt trego cka me u bo me juve hahaha me vjen keq.
Nuk jam tifoz i Reallit po vetem e di se Realli u shpall kampione hehe.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Krijoni Kontakt