Real Madrid kompleton blerjen e mbrojtesit te majte holandez Royston Drenthe, i cili shquhet si Roberto Carlosi holandez. Shuma e transferimit eshte 14 milion euro nga Feyenoord.
![]()
Real Madrid kompleton blerjen e mbrojtesit te majte holandez Royston Drenthe, i cili shquhet si Roberto Carlosi holandez. Shuma e transferimit eshte 14 milion euro nga Feyenoord.
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Lojtar i ri.18 vjec.Une e kam pare ne nje ndeshje i papam ishte.Blerje shume e mire.
Do ti shohim keta blerjet e mira ne kampionat cfar do na tregojne![]()
#VamosArgentina
Deportivo, 2 - Real Madrid, 1
Imazhe nga ndeshja:Postuar mė parė nga FcBrC
![]()
Keta te Reali kane fituar ndeshjen apo keta festojne edhe kur humbin ?Postuar mė parė nga Davius
Gjat ketyre ndeshjeve qe u luajten kam pa vetem ftyra te reja ne fush.. ato qe din te bojn golla kan qen jasht.. prandaj dhe per real nuk jan interesante shum keto loj dhe kshtu i teston edhe lojtaret e ri dhe blerjet e reja..
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Golat e ndeshjes:
Supergol i Baptistes.
Postuar mė parė nga Davius
Ta shohesh kete video qe ke vene me mire i vjen te thuash Super Loje e Deportivos![]()
#VamosArgentina
E ke par ndeshjen ne La Liga kur Reali e beri lesh , REALI ne miqsore vetem luan pamarr parasysh a humbet a fiton :P
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Krijoni Kontakt