Nese ka njeri njohuri ne lidhje me hi5 mund te me ndihmoje pasi me kan vjedhur pass dhe kur kerkoj pass ne adresen time me del qe kjo adrese eshte e pa regjistruar dhe nuk i perket asnje personi . Si mundem ta kem perseri pass ?
Me respekt AuGuSt
Nese ka njeri njohuri ne lidhje me hi5 mund te me ndihmoje pasi me kan vjedhur pass dhe kur kerkoj pass ne adresen time me del qe kjo adrese eshte e pa regjistruar dhe nuk i perket asnje personi . Si mundem ta kem perseri pass ?
Me respekt AuGuSt
Te faqja ku ben login,fut emrin si perdorus te sakte,me poshte fut passwordin.
Te faqja qe do hapet klikon ne fund,poshte te linku"forgot password"
Administratori i Hi5 do ta dergoje passwordin me email.
Po ti shiko mer cun sa kohe ke qe nuk e ke hapur faqen e Hi5, se ndoshta e kane c'aktivizuar nqs nuk e ke perdorur per nje kohe te gjate, se nuk ngeli hacker te merret me Hi5 ( po qe po e ben per praktike ndryshon puna)
Je munduar të shikosh profilin tënd pa qënë nevoja të identifikohesh?
Ke kërkuar tek Hi5 nëse mund të përputhet ndonjë llogari tjetër me emrin/adresën tuaj?
Kërkoi ndonjë miku/mikeshe të shikojë profilin tënd nëse ende ekziston.
Nëse nuk ekziston më si profil nuk ka më kthim mbrapa, alternativa e vetme është të hapësh një llogari të re tek Hi5!
Jeta ime, mban emrin e saj..
Se pari, mundohu te shikosh profilin tend me emrin qe je regjistruar pa qene nevoja te identifikohesh. Kete mund ta besh duke shkuar te Search, By Name/E-Mail. Aty fut emrin tend me te cilin je regjistruar ne Hi5, nese nga kerkimi nu do te dale asgje atehere accounti yt eshte fshire dhe duhet te regjistrohesh nga fillimi, nqs e gjen emrin tend aty, atehere accountin tend e kane vjedhur, kane ndryshuar dhe e-mail dhe per ty eshte e pamundur qe ta maresh serish passwd tend dhe te perdoresh accountin tend ne Hi5, perveçse te mundohesh te gjesh password.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt