pershendetje adin ndokush te thyej pasword ne msn aka ndonje program ju faleminderoj kush me ndihmon
me rrespekt reflex01
pershendetje adin ndokush te thyej pasword ne msn aka ndonje program ju faleminderoj kush me ndihmon
me rrespekt reflex01
I bashkohem parafolses..
E kujt i plasi po na pergjuan aman..?? Vetem nudo mos dilni se ju nxoren neper tabela.. lol
pa per bisedat le ti pergjojne, dava spiunesh njerez qe sja din kuptimin jetes, normale qe me kte do merren te pergjojne te tjeret, ndoshta eksitohen nga kjo gje.
Dihet shumë mirë se i-neti sot përgjohet nga shërbime të ndryshme të sekrete, si arsye e luftës kundër terrorizmit. Kur kjo bëhet nga ana e këtyre organeve atëherë d.m.th. se është i mundur përgjimi. Kështu që një person me njohuri të mirë në këtë lëmi nuk do të ketë problem aq të madhë që të vështroj një bisedë në msn.
hahahahahhahaha akoma nuk e dini pse eshte interneti po normal qe eshte te kontrollohet krejt njerzimi edhe te argetohet me te amo njerzit nuk e kuptojn se per qka eshte ne te vertet neti dmth per qafre qellimi eshte
shpiuni pa pages eshte tel mobil normal munde te pergjohet qdo njeri e vetmja menyre per te ndale pergjimin nga celulari eshte ti hjeket bateria se edhe kur nuk jeni duke bere bisede telefonike munde te pergjohet psh biseda ne nje dhome mos harroni hjeke baterin ..............
Iiiii pun e madhe edhe pse te ndegjojn apo shofin se mos po kemi ndonje bissnes ne msn. Pffff
Pass e msn tim e din me se pakti 6-7 persona![]()
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Jemi qe jemi, s'na e sqarove neve injoranteve qe s'dime kete gjuhe, ca dmth kjo fjala Sconosciuto?
Mua s'ma ke thene ende? Edhe ne MySpace s'te shoh me?
Po MySpace mund te shihet nga dikush tjeter nese i kam bere fotot private dhe lejoj vetem ata qe dua une t'i shohin fotot per ti pare?
Ndryshuar për herë të fundit nga Alienated : 02-11-2007 më 00:20
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
a nuk hargjohet asnje lek kur ben call nga msn ne cel?do doja ta dija.se keshtu ne spo hargjojme me lek nga cel ne cel
Une e kam idene se si funksionon msn, dhe e di qe dikush qe mund te hyje ne serverat qendrore te msn mund te pergjoje bisedat.
Problemi eshte, si ti pergjosh bisedat dikujt qe eshte larg, eshte ne pc private, dhe qe i di vetem adresen?
????????????????????????????
ktu vetem llafe pashe, po askend qe te na japi pak idene se si na u pergjoka msn nga njerezit e thjeshte, jo nga sherbimet sekrete , apo punojesit ne msn.
Krijoni Kontakt