Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 45
    i/e regjistruar Maska e reflex01
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Postime
    21
    pershendetje adin ndokush te thyej pasword ne msn aka ndonje program ju faleminderoj kush me ndihmon
    me rrespekt reflex01

Like The Dead Maska e Erindi
    Anëtarësuar
    12-07-2002
    Vendndodhja
    Ka Fry Era
    Postime
    203
    Citim Postuar më parë nga XX22 Lexo Postimin
    Pyetja ime eshte po nese behet nje ftese per video call,pra edhe flet e degjon personin dhe e shikon a vjen kjo ne faturen e telefonit apo internetit??gjithmone nga msn e kisha fjalen.A del ne bill nr i tel i personit qe ben telefonaten nga msn apo no??besoj s eme kuptuat,pra video call,nuk e kam tek shpenzimet por tek infot qe vijne nepermjet bill per kete person a vjen shteti dhe nr i tij apo jo?Po nese ftesa behet nga une a ndodh ky problem nga ana tjeter ?faleminderit paraprakisht.

Nqs Ben Video Call Me Nje Person Tjeter Nuk Harxhon Asnje Gje edhe Nqs ben Vetem Call Nga Msn Per te Cel Ose Fiks Dhe NUmri Nuk i Del I Del ID Sconosciuto
    Dio C'è

Citim Postuar më parë nga Ervisa Lexo Postimin
    po edhe po pergjuan, pune e madhe...pse kaq muhabete personale beni ne msn?
    I bashkohem parafolses..

E kujt i plasi po na pergjuan aman..?? Vetem nudo mos dilni se ju nxoren neper tabela.. lol

pa per bisedat le ti pergjojne, dava spiunesh njerez qe sja din kuptimin jetes, normale qe me kte do merren te pergjojne te tjeret, ndoshta eksitohen nga kjo gje.

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808

Përgjimi i databazave kërkuese nga shërbimet sekrete

Dihet shumë mirë se i-neti sot përgjohet nga shërbime të ndryshme të sekrete, si arsye e luftës kundër terrorizmit. Kur kjo bëhet nga ana e këtyre organeve atëherë d.m.th. se është i mundur përgjimi. Kështu që një person me njohuri të mirë në këtë lëmi nuk do të ketë problem aq të madhë që të vështroj një bisedë në msn.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-10-2007
    Postime
    22
    hahahahahhahaha akoma nuk e dini pse eshte interneti po normal qe eshte te kontrollohet krejt njerzimi edhe te argetohet me te amo njerzit nuk e kuptojn se per qka eshte ne te vertet neti dmth per qafre qellimi eshte

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-10-2007
    Postime
    22
    shpiuni pa pages eshte tel mobil normal munde te pergjohet qdo njeri e vetmja menyre per te ndale pergjimin nga celulari eshte ti hjeket bateria se edhe kur nuk jeni duke bere bisede telefonike munde te pergjohet psh biseda ne nje dhome mos harroni hjeke baterin ..............

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Iiiii pun e madhe edhe pse te ndegjojn apo shofin se mos po kemi ndonje bissnes ne msn. Pffff
    Pass e msn tim e din me se pakti 6-7 persona
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Erindi Lexo Postimin
    Nqs Ben Video Call Me Nje Person Tjeter Nuk Harxhon Asnje Gje edhe Nqs ben Vetem Call Nga Msn Per te Cel Ose Fiks Dhe NUmri Nuk i Del I Del ID Sconosciuto
    Jemi qe jemi, s'na e sqarove neve injoranteve qe s'dime kete gjuhe, ca dmth kjo fjala Sconosciuto?

Citim Postuar më parë nga *Babygirl* Lexo Postimin
    Iiiii pun e madhe edhe pse te ndegjojn apo shofin se mos po kemi ndonje bissnes ne msn. Pffff
    Pass e msn tim e din me se pakti 6-7 persona
    Mua s'ma ke thene ende? Edhe ne MySpace s'te shoh me?

Po MySpace mund te shihet nga dikush tjeter nese i kam bere fotot private dhe lejoj vetem ata qe dua une t'i shohin fotot per ti pare?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Alienated : 02-11-2007 më 00:20
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-10-2007
    Postime
    99
    a nuk hargjohet asnje lek kur ben call nga msn ne cel?do doja ta dija.se keshtu ne spo hargjojme me lek nga cel ne cel

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Une e kam idene se si funksionon msn, dhe e di qe dikush qe mund te hyje ne serverat qendrore te msn mund te pergjoje bisedat.
    Problemi eshte, si ti pergjosh bisedat dikujt qe eshte larg, eshte ne pc private, dhe qe i di vetem adresen?
    ????????????????????????????
    ktu vetem llafe pashe, po askend qe te na japi pak idene se si na u pergjoka msn nga njerezit e thjeshte, jo nga sherbimet sekrete , apo punojesit ne msn.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Në Shqipëri është krejt i mundshëm përgjimi
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 17:42
  2. Sisteme Operativë: M$ Windows si mjet përgjimi
    Nga Tini- në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-01-2005, 06:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •