Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Ka ndryshu Alsati apo kane ndryshuar standardet Cimo???
    Shume mire e kam cek lart se per nga aspekti teknologjik dhe emisionet eshte me i mire se mediumet maqedone mirepo per nga ana e informimit politik eshte total partiak DUI-ist .

p.s
    Une me e sa e shof ti nuk je ne rrjedha se cka ndodh ketu dhe te them edhe njehere si shok qe te kam stopohu pak te me citosh.

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Cimo Lexo Postimin
    Shume mire e kam cek lart se per nga aspekti teknologjik dhe emisionet eshte me i mire se mediumet maqedone mirepo per nga ana e informimit politik eshte total partiak DUI-ist .

p.s
    Une me e sa e shof ti nuk je ne rrjedha se cka ndodh ketu dhe te them edhe njehere si shok qe te kam stopohu pak te me citosh.
    E pashe mo Cimo, e pashe.
    Nese sheh si te kam cituar, me te kuqe i ndava pelqimet, me te zeza i lashe ceshtjet partiake.

Qe s'jam ne rrjedha s'do mend, se jam 6000 km larg, por nuk e di nese brenda gjithe ketyre fjaleve fshihet dicka, dhe akoma nuk e kuptoj nese ka nevoje qe dhe ne forum te fshihen gjera midis rreshtash.

Tani Forumi eshte arene diskutimesh, dhe perderisa ne publikojme nje mendim, nje shkrim a nje qendrim aty, do presim edhe te na citojne, edhe te na replikojne, edhe te na kundershtojne... Ne dhe ne nje tavoline kur ulemi diskutojme apo jo? Edhe kundershtojme njeri tjetrin, i bindemi njeri tjetrit.
    Pse do ishte ndryshe ne Forum, ku per me teper kemi dhe anonimatin?!

Nejse... me vjen keq nese te ka prekur dicka ai shkrimi im...
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-05-2008
    Postime
    33
    Cfar televizioni Alsat-M a???!!! hehehe interesante...

Do te ishte mire qe ky far pronari Vebi Velija i ketij televizoni te jepte sqarime se cfar televizioni eshte.
    Dhe te tregonte hollesisht takimet me Branko Cervenkovskin para hapjes dhe vazhdimin e takimeve edhe sot e kesaj dite me te gjith Kryetaret qe jane zgjedh ne LSDM, prej te Buckovski, Shekerinska dhe tek ky i fundin Zaev.

Ti Alienated
    Shum larg be kokshe ti, po ishalla kur te kthehesh me aeroplan te ket ndonje prej qatyne grupeve islamike qe pi mershin aeroplanan peng dhe drejte ne deti.

Shendett gjithve...

i/e regjistruar Maska e v3t0n
    Anėtarėsuar
    02-07-2008
    Postime
    117
    televizioni alsat-m , eshte nje e arritur e madhe e vecanarisht me lajmet ne gjuhen maqedonase (e them kete sepse lajmet jane te njejjtat si ne gjuhen shqipe poashtu edhe ne gjuhen maqedonase dhe keto lajme kane permbajtje te kombit shqiptar dhe ngjarjet i perceptojn si na duken me mir neve dhe eshte mire kur keto lajme ndiqen nga maqedonasit dhe mund ta kuptojne realitetin.)

i/e regjistruar Maska e Modesti
    Anėtarėsuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Alsat M ėshtė kompani profitabile. Si e kėtillė ajo shikon interesin e saj profitabil nė radhė tė parė, ndėrsa interesi kombėtar fare nuk i intereson, edhe pse quhet TV Kombėtar?! Cilit komb i pėrket?

Favorizon qeverinė, tregohet e "civilizuar", dhe jep informata gjysmake! Pėr njė TV tė kėtillė nuk kanė nevojė shqiptarėt, tė kėtilla ishin TV i Prishtinės sė dikurshme nėn sundimin serb, TV i Shkupit nė gjuhėt jo sllave, kur ua lanin kokėn shqiptarėve me akull! Web faqja zyrtare e kėtij televizioni ende ska emajl? Ku gjenden kėto njerėz? Nė Tunguzi? Kanė vėnė tablonė ku mund tė lėsh komente pėr lajmin e caktuar, ndėrsa atė koment askund se botojnė!

Personalisht mendoj se zaten duke treguar civilizim dhe kulturė tė lartė ne shqiptarėt jemi ku jemi, asnjė milimetėr nuk jemi duke ecur para! Kėto janė fakte, ndėrsa ju urdhėroni dhe mi tregoni faktet e "pėrparimit"? Dhe kjo nuk vlen vetėm pėr ne shqiptarėt e Maqedonisė, por pėr gjithė shqiptarėt, thjesht nuk kemi platformė ku lidhet "karaxha" pėr asnjė drejtim.
    Ēdo njeri do tė pėrgjigjet para Zotit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-08-2006
    Postime
    63
    Pse ?
    Alsatin e llogaritni Tv shqiptar a ?

duke filluar nga drejtori gjeneral deri te drejtori i marketingut:

TE GJITHE MAQEDON I KA

SASHO ORDANOVSKI ( kelysh i Branko Crvenkovskit ) eshte drejtor gjeneral

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Me shum e prishi apo e katranosi kur e nxjeri ate spotin per Maqedonin dmth ajo skishte asnje vegel shqiptare dhe Alsat-M e pranoi per para,turp i botes.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

SHQIPTARE Maska e h_one_y
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    189
    Televizion i perkryer, sidomos ket emisionin e kam shume qejf " Na zdravje shishanje"- ( Me shendet qethja)
    Rrahjet e zemrės nuk janė asgjė tjetėr pos hapa qė tė ēojnė drejt njė vdekje tė sigurtė!!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •