Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Del ponte liron 2 gjeneral serbë; Jo rezolutë për Kosovën!

Zëdhënsja e qeverisë të re serbe, Karla del ponteviç, liron 2 gjeneralët serb, Nebojsha Pavkoviq dhe Vlladimir Lazareviq, për meritat e tyre që lidhen me gjenocidin që kanë kryer në Kosovë.
    Zëdhënsja e koshtunicës poashtu ka vendosur t'a qojë drejtësinë në vend e të dënojë rëndë : Fatmir Limaj, Ramush Haradinaj, Isak Musliu, Haradin Balaj, Lahi Ibrahimaj dhe Idriz Bala, si dhe shumë ish luftëtar kroat e boshnjak!
    Paçavra e Zvicres shkon edhe më larg, tejkalon kompetencat e veta dhe i propozon KS që "rezoluta për Kosovën" të zvarritet në pafundësi, e ndërkohë, me ndihmën e evropës bushtër e të të kriminelve serbë, pavkoviçit e lazareviçit t'u këthehet "nderi" i humbur e të këthehen në Kosovë për të mbaruar punës e pakryer!
    Kjo është ajo drejtësia e vendeve demokratike e jo Kanuni i Lek Dugagjnit!
    Janë tragjike, pikëlluese, tronditëse dhe shumë shqetësuese shkeljet, mospërfilljet e themeleve të një drejtësie nga një institut siç është ky farë "tribunali i Hagës"! Edhe më shqetësues është fakti i gjunjëzimit para krimit dhe kriminelit të pandëshkuar, premisa të këthimit në fuqi të social-nacionalizmit dhe nacizmit që besohej se ishin zhdukur i herë e përgjithëmonë në Nuremberg!

Marr nga DardaniaFORUM
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

I come back
    Anëtarësuar
    01-10-2005
    Postime
    345
    E ç'fare ka per tu shqetesuar ketu! Kush e pyet Karla del Ponten?
    Pse shqetesoheni, Kosova e ka pavaresine ne xhep.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Gjilanas, mos i deformo lajmet. Dardania Forum nuk eshte burim i akredituar informacioni.

DelPonte deklaroi dje gjate nje interviste te shkurter ne Euronews se me nje vendim te shpejte pro pavaresise se Kosoves, mund te rrezikohej procedimi penal ndaj te akuzuarve per shkak te c'pernqendrimit qe do te shkaktohej. Kjo mund te insinuoje shtyrje te procesit, ose qe Del Ponte nuk eshte dakord, por gjithesesi mbeten aludime.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi
    Zëdhënsja e qeverisë të re serbe, Karla del ponteviç, liron 2 gjeneralët serb, Nebojsha Pavkoviq dhe Vlladimir Lazareviq, për meritat e tyre që lidhen me gjenocidin që kanë kryer në Kosovë.
    Zëdhënsja e koshtunicës poashtu ka vendosur t'a qojë drejtësinë në vend e të dënojë rëndë : Fatmir Limaj, Ramush Haradinaj, Isak Musliu, Haradin Balaj, Lahi Ibrahimaj dhe Idriz Bala, si dhe shumë ish luftëtar kroat e boshnjak!
    Paçavra e Zvicres shkon edhe më larg, tejkalon kompetencat e veta dhe i propozon KS që "rezoluta për Kosovën" të zvarritet në pafundësi, e ndërkohë, me ndihmën e evropës bushtër e të të kriminelve serbë, pavkoviçit e lazareviçit t'u këthehet "nderi" i humbur e të këthehen në Kosovë për të mbaruar punës e pakryer!
    Kjo është ajo drejtësia e vendeve demokratike e jo Kanuni i Lek Dugagjnit!
    Janë tragjike, pikëlluese, tronditëse dhe shumë shqetësuese shkeljet, mospërfilljet e themeleve të një drejtësie nga një institut siç është ky farë "tribunali i Hagës"! Edhe më shqetësues është fakti i gjunjëzimit para krimit dhe kriminelit të pandëshkuar, premisa të këthimit në fuqi të social-nacionalizmit dhe nacizmit që besohej se ishin zhdukur i herë e përgjithëmonë në Nuremberg!

Marr nga DardaniaFORUM
    Kjo eshte nje kunder 1 miljard , deri me tash secili politikan i cdo vendi te botes ka qene pro pavarsis se Kosoves bile kan kerkuar sa me shpejt te aplikohet , po kjo no koment...!
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e Stefan07
    Anëtarësuar
    08-04-2007
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    140
    Citim Postuar më parë nga qafezezi
    E ç'fare ka per tu shqetesuar ketu! Kush e pyet Karla del Ponten?
    Pse shqetesoheni, Kosova e ka pavaresine ne xhep.
    po ta ksihte pavarsin ne xhep qe moti do e kishte shpall veten te pavarur...
    por,ketu po luhet nje loj,nje loj qe do te kete pasoja te medha per kosoven ne te ardhmen.
    Nje zgjidhje e vetme dhe perfundimtare eshte qe te gjithe shqiptaret te realizojn nje revolocion mabre kombetar.Ne kete menyre,evropa do i ja ket frigen shqiptareve.
    Une besoj se zgjidhje e vetme te problemit shqipater eshte,pa dyshim,nje revolocion islamik,ashtu si ne iran,qe do e shpetoj kosoven nga sllavistat dhe do i thote evropes ''Stop'' me fatin e shqiptareve...

Tema të Ngjashme

1. Masakra e regjistrimit komunist në ushtrinë shqiptare
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-02-2010, 14:31
  2. Unë Kam Dhënë Shumë Më Shumë Pare Për Kosovën Se Sorosi
    Nga Harudi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 15:11
  3. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39
  4. SERBI, Parlamenti miraton një rezolutë për Kosovën
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-03-2004, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •