je ylli im i mengjesit...
je ylli im i mengjesit...
kur kam degjuar fjalen amnisti!!pas nje denimi!!!
Mirmengjes te gjith ju te forumit,une doja tju beja juve nje kompliment qe jeni te mrekullueshem e shume here me beni te qesh..Kompliment me i bukur qe un kam marur eshte kur nje mengjes shuku im qe bashkjetoj prej 5 vitesh me sgjon e me thote.....je drita e syve te mi...
Mirmengjes te gjith ju te forumit,une doja tju beja juve nje kompliment qe jeni te mrekullueshem e shume here me beni te qesh..Kompliment me i bukur qe un kam marur eshte kur nje mengjes shuku im qe bashkjetoj prej 5 vitesh me sgjon e me thote.....je drita e syve te mi...
Te dua perjet , mos me le te vetme
Sui generis
Komplimenti qe me kane bere : ta hengsha syrin ..........(turshi)
Keyboard not found .... press any key to continue!
Ditmir ma pershendet Divjaken se me ka marr malli,si goz divjake ta confermoj ke ky eshte kompliment i mir sepse ne Divjaksit kemi sy te bukur.....te fala nga plazhi krenaria jone.......
Ditmir ma pershendet Divjaken se me ka marr malli,si goz divjake ta confermoj ke ky eshte kompliment i mir sepse ne Divjaksit kemi sy te bukur.....te fala nga plazhi krenaria jone.......
kush i ben gropen tjetrit bie vete ne grope!!!Postuar mė parė nga zhorzhi
hi, o alma po pate mundesi na thuaj cfare gje te bukur ka divjaka.. pastaj na boni ndonje ftesePostuar mė parė nga Alma07
Krijoni Kontakt