Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 62
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga selina_21
    looooooooooooool
    C'oreks paske dhe ti mo ne 2;00PM........Bohhh..kushedi sa ha diten...lolololololololololololololololol
    Po nuk isha vetem moj selina...ishim 5 shoke..madje nder ta ishte edhe djali i komshise te ciles i mora pulat...ishte pikerisht ai,i cili i kerkonte me ngulm mezete.
    Ishte bere derrase...pulat e qymezit tim kisha kohe qe i kisha mbaruar...ti thosha qe nuk te jap me meze,me vinte zor...keshtu qe vendosa te beja kete veprim...rendesi ka qe ai mbeti i kenaqur..aq i kenaqur mbeti sa qe ngriti goten duke me thene...-mos tu mbarofshin kurre mezete or tank miku

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Po dhe nje fshatarit qe i kishin vjedhur lopen keshtu i thane e ai i shkreti me ne fund ja ktheu ''po ai qe me vodhi lopen nuk ka faj?

Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Nje nga ata isha dhe une dhe padashje Tanku me futi dhe mua ne mekat.Kur pulat jane te pjekura nuk duken te vjedhura.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Do te na perpijne flaket e ferrit,Ajzberg vellai...megjithate rendesi ka qe do te jemi bashke...bashke ne te mire e ne te keq...miq te pandare...gota te pathyera..
    dolli te vyera...edhe ne ate bote do te vuajme ajzberg..ne nuk kemi para te pista
    qe te lajme mekatet tona...e imagjinon dot?...ne te mjeret duke u djegur ne flaket e ferrit dhe politikanet duke na veshtruar nga veranda e parajses...na shohin e qeshin me te madhe..ndersa ne pime...pime per te harruar dhimbjen e poshterimin....po mos caj koke ajzberg...edhe vete djallin do ta bejme mik..do te na luse te vije e te pije nje gote me ne...kazani ne te cilin do te na valoje do te shnderrohet ne nje kazan rakie...brenda do te hidhet dreqi pa e menduar dy here
    dhe kur te dale qe andej,do te jete shnderruar ne engjell...mendohu vella..do ta shnderrojme ferrin ne parajse...gezuar..per mekatet tona..

Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Qe do te pije djalli raki Skrapari do te pije por politikanet megjithmend do te jene te reshtuar tek veranda parajses duke qeshur ,me njerin krah edhur ke shoku dhe tjetrin me gishtin e mesit te drejtuar poshte tij .Sa te gezuar do te duken me gisht ne b....th.
    E keshtu vella .te prita mbreme te rufisnim ndonje gote raki dhe pakez poezi por u vonove dhe une si me thene rash me pulat per te fjetur.
    Kafene e mengjezit sot po e sheqeroj pa mekatuar me nje xhin dopio.

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Parajsa...apo ferri.......?

Citim Postuar më parë nga theodora*
    eh
    ti billi e ke ne terezi lal
    hahahah
    Pershendetje e nderuar nikoqire e temes...theodora,

Sa per terezine ne nje shkalle vete i bejme punet ne terezi ne boten e lire, dhe ata qe na e prishin terezine do rregullohen ngadale..por, ata qe na prishin terezine dhe nuk jane ne fuqine tone qe ti ndryshojme ..ti leme me nje ane..
    Per derisa nuk kemi deshmitare okular per ferrin dhe parajsen ...une nuk e dua vetmine dhe dua te shkoj me mekataret...nuk dua te jem NJI I VETEM NE PARAJSE.
    Dhe me mbyti dilema...Dua te jeme ne mes njerezve te mire, por vdes edhe per lulet...Ku te shkoj?

Me nderime per theodora dhe jeten me sa me pak mekate ,

bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 04-07-2007 më 22:12

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    veprimi me i keq per mua eshte se ja kam varur shkolles fare dhe tani po mundohem te lexoj ndopak dhe se bej dot me.

do doja shume ta filloja dhe njeher nga e para po me duket shume vone
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga bili99
    Pershendetje e nderuar nikoqire e temes...theodora,

Sa per terezine ne nje shkalle vete i bejme punet ne terezi ne boten e lire, dhe ata qe na e prishin terezine do rregullohen ngadale..por, ata qe na prishin terezine dhe nuk jane ne fuqine tone qe ti ndryshojme ..ti leme me nje ane..
    Per derisa nuk kemi deshmitare okular per ferrin dhe parajsen ...une nuk e dua vetmine dhe dua te shkoj me mekataret...nuk dua te jem NJI I VETEM NE PARAJSE.
    Dhe me mbyti dilema...Dua te jeme ne mes njerezve te mire, por vdes edhe per lulet...Ku te shkoj?

Me nderime per theodora dhe jeten me sa me pak mekate ,

bili99
    thank you
    nuk e prisja ter kete hartim nga ty
    thnx.ke then ca gjera te bukura.
    se per nje gje jam e un dakord me ty
    se njeriu nuk ka lindur qe te jetoje vete e normale edhe ne parajse nuk do qe te te jete vete.
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Kam ndjekur nje djal nga puna,por nuk u pendova sepse ishte dembel edhe cdo gje kishte arritur ne kulem.Por nuk do te doja te arrija perseri ne kete ceshtje sa ti heq nje njeriu buken e gojes.

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga YaSmiN
    Kam ndjekur nje djal nga puna,por nuk u pendova sepse ishte dembel edhe cdo gje kishte arritur ne kulem.Por nuk do te doja te arrija perseri ne kete ceshtje sa ti heq nje njeriu buken e gojes.
    po ai po te kishte mend, do e linte dembel-llekun e te zinte nje pune te mire per ty
    po edhe te jesh parazit esht mekat
    e te zhvatesh tjetrin esht mekat
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A jeni penduar ndonjëherë në jetë?
    Nga ALBA në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 160
    Postimi i Fundit: 15-03-2024, 05:04
  2. "Jam penduar, por nuk kisha rrugë tjetër"
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 23-02-2007, 14:41
  3. Besimi, Ndjenjat dhe Veprimi
    Nga Hyllien në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 05-04-2004, 19:08
  4. Jam penduar...
    Nga Mina në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-05-2003, 12:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •