Te betohem dhe un kete gje deshta ta shkruaj me more fjalen nga gojaPostuar më parë nga ^AngeL^
![]()
![]()
Te betohem dhe un kete gje deshta ta shkruaj me more fjalen nga gojaPostuar më parë nga ^AngeL^
![]()
![]()
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Mbaj mire shendetin, rrespekto familjen, zgjidh partner te mire qe ju do dhe rrespekton, gjej pare, shetit boten, provo gjerat qe te interesojn ty.
Kaq.
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
looooooooooooooooooooooooooooooooool hahahahaPostuar më parë nga *Babygirl*
![]()
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
I lumtur je nese nuk kerkon me shum se qka ke.....
kerkersa pa fund te qon askund....
Pra edhe une si Rapsoul siq ka then shqiptari:buk kryp e qef...hajt edhe ni kafe...
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
qfar banaliteti!!!!Postuar më parë nga ^AngeL^
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Hahahhahaha, Danezet te paret per kenaqesi dhe lumturi. Kjo ne fakt nuk eshte aspak e vertete. Nuk eshte puna se danezet jane te lumtur, por danezet jane shume modest dhe nuk kerkojne dhe nuk presin shume nga ambienti shoqeror. Jane paksa pesimista e cila gabimisht lind idene se jane populli me i lumtur. Pra, nisur nga ajo qe jane pesimista, e mirepresin me te keqen ne perditshmeri, keshtu qe befasoehn pozitivisht kur ndodhe e kunderta.
Trust me I know them.
Nuk dua asesi te jemi si danezet qe deri para nje viti e lejonin web site te pedofilave ne net!!! Kane shume te mira, por kane dhe me shume te keqija.
Lumturine e vertete asnjeri e gjen,edhe ti kesh te gjitha ato pikat qe keni shkruar......Njeriu eshte gjithmon i pakenaqur.....
Postuar më parë nga ^AngeL^
Jane gjithmon te njejtit qe rasin hundet kudo qoft,cte duhet ti cka ben ky ne jeten private........................
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
o ximi lere vlla se nuk e kuptoj hic se cka ka shkruar sdi edhe si ti kunderpergjigjemPostuar më parë nga ximi_Te
pirdhake eshte...po te hysh ne chat e mer ne msn dhe te nxjer cicat ne kamere
Krijoni Kontakt