Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    your "wrost" nightmare Maska e Militik
    Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Postime
    246

Nenndarjet me mesiperme

Me ra ne sy se ka 105 tema tek "Ne kerkim te asaj" dhe vetem 1 tek Ne "kerkim te atij".
    Si shpjegohet kjo?
    Se vajzat shqiptare pertojne te shkruajne?
    Apo nuk u pelqejne djemte shqiptare?
    Po qe keshtu pse mendoni se vajzat shqiptare preferojne me pak djemte shqiptare?

happy mom of 2 Maska e caligirl76
    Anėtarėsuar
    10-02-2003
    Vendndodhja
    california
    Postime
    16

Smile nendarje te mesiperme

Femrat ne pergjithesi kane deshire tu japin mend meshkujve (sepaku keshtu mendoj une qe jam femer vete) dhe sidomos kur jetojne jashte, Shqiperise tentojne ti mbushin mendjen vetes dhe te tjereve se s'do ngaterrohen me shqiptare po do marrin nje te huaj. Dhe te them te drejten nuk kam asnje kundershtim, kam disa miq dhe pjesetare te familjes qe kane krijuar familje me nenshtetas jo shqipetare; por ama eshte dicka qe dashuria nuk njeh kombesi apo nenshtetesi. Kur njeriu dashuron dashuron dhe nje femer ti heqe te drejtes veten te bjere ne dashuri me nje "shqipetar" eshte marezi. Nga eksperience personale(my ex eshte amerikan, dhe tani jam e martuar me nje shqiptar) kur iken nga nje vend kaq i prapambetur , kaq i varfer, dhe me kaq paragjykime akoma, femrat kujtojne se duke marre nje te huj do ndryshojne qenien e tyre si neper perralla. realiteti eshte shume ndryshe, ka meshkuj qe jane akoma injorante apo shume te liberizuar per kohen dhe vendin s'ka rendesi se ku ne shqiperi apo diku tjeter; por ka dhe nga ata qe jane te mrekullueshem dhe qe i gjen aty ku s'i pret dhe atehere fillon te jetosh vertet. te pakten ky eshte mendimi im, per jeten dhe bashkeshortin tim.

Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Postime
    246
    Ehh.
    Une per vete nuk mendoj se nje vajze shqiptare duhet te marre se sben nje burre shqiptar.Por degjoj shpesh nga gra qe kane qene jashte se do te marrin nje te huaj se shqiptaret jane te trashe dhe vulgare,gje qe nuk eshte aspak e vertet se ke burra te trashe kudo edhe jashte shqiperise.Sdo mend,ne jemi pak te prapambetur e me shume paragjykime por nuk do te thote se midis turmes nuk mund te gjesh dot nje djale per se mbari.
    Nuk them gjithashtu se grate shqiptare qe marrin nje te huaj e bejne se do tu vine kushte me te mira,por se keshtu do te duken sikur cfare kane bere do ndihen si superiore.

Si rrjedhoje e shume viteve izolim ka ardhur edhe ajo qe quhet mania ose kulti i te huajes ku njerezit preferojne dicka vetem e vetem sepse eshte e huaj.

Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Postime
    246
    Ehh.
    Une per vete nuk mendoj se nje vajze shqiptare duhet te marre se sben nje burre shqiptar.Por degjoj shpesh nga gra qe kane qene jashte se do te marrin nje te huaj se shqiptaret jane te trashe dhe vulgare,gje qe nuk eshte aspak e vertet se ke burra te trashe kudo edhe jashte shqiperise.Sdo mend,ne jemi pak te prapambetur e me shume paragjykime por nuk do te thote se midis turmes nuk mund te gjesh dot nje djale per se mbari.
    Nuk them gjithashtu se grate shqiptare qe marrin nje te huaj e bejne se do tu vine kushte me te mira,por se keshtu do te duken sikur cfare kane bere do ndihen si superiore.

Si rrjedhoje e shume viteve izolim ka ardhur edhe ajo qe quhet mania ose kulti i te huajes ku njerezit preferojne dicka vetem e vetem sepse eshte e huaj.

ThE KinG Maska e Imperator
    Anėtarėsuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    Siē dihet tashme, edhe ne realitet jo vetem ne virtualitet, femrat Shqiptare peresin qe djali te propozoje i pari e pastaj femra te vendose nese deshiron apo jo te krijoje nje lidhje me ate djale. Ndersa femrat, shume shume rralle mund te bejne nje propozim, ashtu siē shikohet dhe nga raporti ketu ne forum, pak a shume i tille raport eshte dhe ne realitet, prandaj nuk eshte per tu ēuditur per kete fakt ne shoqerine Shqiptare.

Imperator
    Albanian Perandory

Tema tė Ngjashme

1. Albtelecom
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 08-08-2017, 12:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •