- Ricardo Quaresma (FC Porto - FC Inter = 24.6 m. euro), definitivisht transferimi më i dështuar i vitit të kaluar. Në afatin dimëror u dha huazim në Chelsea.
- Giovanni Dos Santos (Barcelona - Tottenham = 8.6 m. funte), shembull klasik se si digjen lojtarët e talentuar. Në afatin dimëror u dha huazim te Ipswich Town.
- Jô (CSKA Moscow - Manchester City = 19 m. funte), një nga transferimet më të palogjikshme të afatit të shkuar kalimtar. Në afatin dimëror, u dha huazim te Everton.
- Mancini (AS Roma - FC Inter = 13 m. euro), thjesht nuk ka qenë as 1% i asaj që jemi mësuar të shohim këtë futbollist në ekipin e AS Romës.
- Robbie Keane (Tottenham - Liverpool = 19 m. funte), investim i gabuar. Ky tip i lojtarëve, janë të lindur për ekipe të vogla dhe asnjëherë nuk bëjnë punë edhe në ekipe të mëdha.
- Martín Cáceres (Villarreal - Barcelona = 16.5 m. euro), asnjëherë nuk morri besimin e trajnerit Guardiola. Pritet të shitet këtë afat apo të jepet huazim.
- Alexander Hleb (Arsenal - Barcelona = 14 m. euro), më pak i merituari për "3-shen" e fituar të Barcës këtë sezon. Ishte fillestar vetëm në 5 ndeshje, në të gjitha garat. Kupa, Kampionati, Liga e Kampionëve. Vlerësoni vetë.
- Ronaldinho (Barcelona - AC Milan 21 m. euro), futbollist i harxhuar. Ndjeku hapat e bashkëkombësve të tij në Milano, Rivaldo e Ronaldo.
- Andrea Dossena (Udinese - Liverpool 7 m. funte), edhe një transferim i dështuar i Benitez. Futbollisti ka marrë dritë jeshile për t'u larguar nga klubi.
- Rafael van der Vaart (Hamburg - Real Madrid 15 m. euro), ishte yll në Bundesligë, por në Primera, mbeti i fundit.
Krijoni Kontakt