Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Post Më 17 shkurt, parlamentarët serbë në Mitrovicë

Parlamenti serb pritet të mbaj një seancë provokative në Mitrovicë, më 17 shkurt. Më shumë se 250 deputetë serbë do të udhëtojnë të martën drejt veriut të Mitrovicës, për të rikonfirmuar mbështetjen për serbët e Kosovës në ditën e shënimit të njëvjetorit të pavarësisë.

Kryetarja e parlamentit serb, Slavica Djukic-Dejanovic, ka thënë se mbajtja e seancës në veri të Mitrovicës do të bëhet pas kërkesës së kryetarëve të komunave paralele serbe të Kosovës. Ajo ka thënë se transporti për Zveçan tashmë është siguruar, dhe do të zgjasë 5 orë rrugë me makinë nga Beograd.

Karshi provokimeve të vazhdueshme serbe, që mbajnë vulën zyrtare të shtetit, qeveria e Kosovës nuk ka ndonjë plan, të paktë jo për mediat. Zëdhënësi i qeverisë, Memli Krasniqi, ka thënë se nuk mund të përgjigjet cili është plani, ndaj pyetjeve hipotetike nëse do të lejohen deputetët serb të hyjnë brenda Kosovës apo jo.

Sipas tij, parlamentarët serbë do të lejohen të hyjnë në Kosovë si qytetarë por jo si zyrtarë shtetëror. Por, si mund ta bëjnë policët e Kosovës identifikimin se kush është qytetari serb e kush deputeti, mbetet të shihet?

Ditë më parë, ministri i Jashtëm serb, Vuk Jeremiq, kishte bërë thirrje për djegien e pikave kufitare në veri të Kosovës, më 17 shkurt. Krerët e lartë shtetëror dhe përfaqësues ndërkombëtar kishin kritikuar deklaratat për dhunë që vinin nga Beogradi. /ktv/
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    ani more le te vin edhe ata e te marrin pjes ne festen ton te madhe shtetrore qe e kem
    ajo veq ka fillue 2 dit para te 17-tit
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Budall je a? 250 Parlamentar SERB .. ne Veri te Mitrovices po vin me festu Pavarsin?

Jo lajme te mira per ne ne Kosov , te vijn mbi 250 serb nga Parlamenti per ne veri te Mitrovices.. pika e pare eshte turp i Qeveris.. nqs lejojn nje gje te till dhe ajo e dyta e gjith te huajve qe veprojn ne Kosov dhe nuk i hapin syt dhe ti shohin provokimet .. ca i bejn serbet!!

Por deklarata e Memli Krasniqit .. zagarit te vogel te Hashimit.. ishte per te ardh keq.. ku njeherit.. ai tha se.. .. Sipas tij, parlamentarët serbë do të lejohen të hyjnë në Kosovë si qytetarë por jo si zyrtarë shtetëror... .. epo kjo eshte per tu ardh keq.. si mund te arijn me te vertet te dihen se si do hin.. ata po duan te futen ne Mitrovic dhe te mbajn tubime me qytetar bile bile.. me 17 Shkurt eshte kerkuar edhe te dixhen pikat kufitare ..

Qeveria.. ka deshtu moti koh .. por edhe kete here nqs nuk vepron .. ateher eshte dhi.. dhe zgjedhjet e ardheshme.. perseri te .."HIJA" se vetem aty e kan vendin zagaret.. qe luftojn per karrige por jo per interesa te vendit/popullit!

niemand
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga niemand Lexo Postimin
    Budall je a? 250 Parlamentar SERB .. ne Veri te Mitrovices po vin me festu Pavarsin?

Jo lajme te mira per ne ne Kosov , te vijn mbi 250 serb nga Parlamenti per ne veri te Mitrovices.. pika e pare eshte turp i Qeveris.. nqs lejojn nje gje te till dhe ajo e dyta e gjith te huajve qe veprojn ne Kosov dhe nuk i hapin syt dhe ti shohin provokimet .. ca i bejn serbet!!

Por deklarata e Memli Krasniqit .. zagarit te vogel te Hashimit.. ishte per te ardh keq.. ku njeherit.. ai tha se.. .. Sipas tij, parlamentarët serbë do të lejohen të hyjnë në Kosovë si qytetarë por jo si zyrtarë shtetëror... .. epo kjo eshte per tu ardh keq.. si mund te arijn me te vertet te dihen se si do hin.. ata po duan te futen ne Mitrovic dhe te mbajn tubime me qytetar bile bile.. me 17 Shkurt eshte kerkuar edhe te dixhen pikat kufitare ..

Qeveria.. ka deshtu moti koh .. por edhe kete here nqs nuk vepron .. ateher eshte dhi.. dhe zgjedhjet e ardheshme.. perseri te .."HIJA" se vetem aty e kan vendin zagaret.. qe luftojn per karrige por jo per interesa te vendit/popullit!

niemand
    o trim ata sdo te vin hiq kurr
    une veq thash me u tall me ty pak se le te vin e te festoin me ne
    por nese me te vertet vin ini ju trimat qe aq shum po e permendeni veriun e Kosoves thua ti qe bash u han palla per te jo jo ju sun e mashtroni kerkend
    qe po u vjen dita pra dilni ju trimat e vonuar e ndalni hajt kush po ju nal.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Sa pasive paskeni qene edhe ju kosovaret. E prisni c`do gje nga bota. Duhet te dini me e mbajt pavaresine se te hujt nuk do meren gjithe kohen me ju. 5 bomba do mjaftonin per me i vra te gjithe parlamentaret serbe ne qofte se shkelin ne Kosove.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Le te vin ne Kosove, a s'po ka burra kosova qe i "mir-pret" ?

Po hyn ne territorin e Kosoves ata, pavarsia e Kosoves do shfuqizohet!
    Ja erdhen ata, e ça do bojn? Atyne do i bohej qefi nqs dikush do ngrihej ne protesete ndaj tyre. Protesta i vlerson jasht mase ata.

Syrigana Maska e Kujtim Demiri
    Anëtarësuar
    04-12-2007
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    150
    momenti i duhur me kallzu Kosova se eshte shtet, duke i ndaluar deputetet serb...
    1.asgjë nuk ndodhë rastësisht
    2.çdo rast ka lidhje me një tjetër
    3.asgjë nuk është ashtu siç duket

Destabilizimi i situates nuk i leverdis Kosoves qe tregon se esht shtet, por serbve qe kerkojn ta shkatrrojn ket shtet.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Kosova mos ta caj kaptinen hic. Me pak fat, ndahet Maqedonia, kenaqet Rusia. Po u kenaq Rusia, s`ka me mbeshtetje per Serbine dhe i bien pendet Jeremicit.
    Mbahu bac mos ki frike, se ke goxha Amerike.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rexhep Mitrovica
    Nga PORTI_05 në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 08:15
  2. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Katalog shenjtorësh
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:31
  4. Kosova me kod të ri ndërkombëtar postar
    Nga Arb në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-06-2005, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •