Close
Faqja 3 prej 25 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 243
    I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    dote kisha nje deshire qe ALBO te prononcohej pak per kete masaker te flligjur ,qe policia greke ben ndaj shqiptarve??

i drejtohem ALBOS meqense vazhdimisht grekerit i quan bujar dhe jo antishqitar!!

mallkuar qoft ai qe pranon fqinjesi te mire me flligjesirat greke!!
    turp i mall per grekrit!
    por shum mekat edhe per ata mijra shqiptare qe emigrojn nga halli ne ket shtet fashist sic eshte Greqia!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-11-2005
    Vendndodhja
    ITALY
    Postime
    166
    Citim Postuar më parë nga Noerti
    Kjo ka ndodhur ketu e 1 vit pra ne vitin 2006.
    Te bej nje sqarim nuk jane qe te dy Shqiptare, njeri nga te dy eshte GREK dhe tjetri eshte me duket nga VorioEpiriot nuk jam i sigurte .
    Si dhe qe te tre policat tani po meren ne pyetje nga Gjykatesi perkates.
    Po ti kerkon te na qetesosh shpirtin se njeri sqenka shqiptar, ik or pirdhu grek i poshter bashke me ata policet e qelbur. poshte greket e ndyre.
    Me kete vidio ata treguan edhe njehere se cilet jane. popull i ndyre dhe i poshter,.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2007
    Postime
    290
    Si i kane emrat keta dy fatkeqe?

Dhe per me teper: A jane akoma ne burg tani????

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Video-Skandal ne Greqi, Oficeri i policise torture mbi dy shqiptare. Shkarkohet

Derguar me: 16/06/2007
    • Skandali ka shperthyer menjehere pas publikimit ne internet te nje videoje te xhiruar ne nje dhome hetimi te rajonit te policise se Omonias ne Athine. Reagon ashper Karamanlis. Nisin hetimet

Nje oficer policie eshte shkarkuar nga Detyra ne Greqi, pas shfaqjes se tij ne nje video amatore duke ushtruar torture trupore dhe psiqike tek dy te rinj shqiptare. Eshte ndoshta nje prej ngjarjeve me te renda qe kane ndodhur ndonjehere ne Greqi ne rradhet e policise greke. Skandali ka shperthyer menjehere pas publikimit ne internet te nje videoje te xhiruar ne nje dhome hetimi te rajonit te policise se Omonias ne Athine. Ne video duket qarte nje polic grek qe qellon mbi dy shqiptare te arrestuar me nje shkop qe mban ne duar. Me pas i detyron te qellojne dhe te shajne njeri tjetrin. Ngjarja e turpshme ka ndodhur nje vit me pare, ne 24 qershor te 2006 ne nje prej dhomave te hetimit te rajonit te policise se Omonias ne Athine. Dy shtetasit shqiptare qellohen nga njeri prej policeve greke, me rroba civile, i cili me pas i detyron t’i gjuajne njeri-tjetrit. Ne dhomen e hetimit ndodhen edhe dy police te tjere, njeri prej tyre xhiron skenen me telefonin e tij celular, tjetri duket se ka uniforme. Rreth pese minuta e gjysem eshte gjatesia e videos e cila qarkullonte per me se nje vit neper celularet e policeve greke ne mbare vendin, ndersa dje u publikua ne nje faqe interneti. Per ngjarjen ka reaguar edhe Kryeministri Kostas karamanlis, i cili ka urdheruar ministrin e Rendit, Viron Polidhoras te veproje me rreptesine me te madhe. “Askush nuk mund te shperdoroje detyren dhe te nxije figuren e Greqise”, deklaroi kryeministri grek Kostas Karamanlis. Keshtu Drejtoria e Pergjithshme e policise urdheroi urgjent hapjen e nje procesi hetimi per ceshtjen. Ne te njejten kohe eshte pushuar perkohesisht nga puna polici, autori i kesaj ngjarjeje, ndersa eshte transferuar shefi i rajonit te Omonias. I pyetur sot ne mengjes nga hetuesi perkates polici pergjegjes tha se e gjithe skena ishte thjesht nje shaka dhe se nuk i mbante mend dy shoket e tij! “Operatori” i videos se turpit dhe kolegu i tij spektator akoma nuk jane cuar para drejtesise.

Nga Aleksander Marku – Korrespondent i News24 dhe Gazetes Shqiptare
    #VamosArgentina

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Turp turp turp,e shikova dhe ne lajme sonte kete video.

Me vjen shume keq per ket video qe pash,por nese ma kishin bere mua besoj se isha be kurban bashke me ato policet edhe keshtu do ta mirte vesht bota se çpo ndodh me ne shqipetaret,te them te verteten nuk e kisha kursy jeten ne ate moment nese me kishte ndodh mua.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga BARAT
    Opo ate pune e bnejne mire shqipot, nuk jane si greket qe ajne rekordmene per tendencat e tyre TUB X TUB (lexo ketu homo)/
    Por me mire te jesh nje shqipo i tille apo grek si ketu poshte?
    Greke e serbe njelloj e kane idene mbi ne. Mos u cudisni fare nga politikat e Greqise dhe sjellja e policise dhe ushtrise greke.

Se ka fajin greqia , e kemi fajin ne qe jemi bo gazi i botes !!! Shkojne dhe i shtallim doren per nje cop buke grekut , qe qenie ma te piste nuk ka ne keto bote .
    Ne te njejten menyre duhet te merren politikanet tane te cilet i bejne nder greqis te futen ne nje dhome dhe te q... mire . si Nano si Berisha qe mese 15 vite demokraci ne vend akoma nuk kane aritur nje fabrike ta vejne ne gjendje pune .
    Detyrojne qe per nje kafshate buke dikush te shtypi krenarine tone edhe ate ne video duke e pare e gjithe bota se sa per gjunah jena be.
    Kena qene komb me dinjitet , krenari dhe kulture , tani jemi be e kunderta e ketyre virtyteve .
    Dalim ne sheshe bartasim Nano e Berisha !!! FU them , kur nuk jane ne gjendje sic e thashe me larte per 15 vite nje fabrike ta vene prap ne gjendje pune .
    WE WILL NOT GO DOWN!

Shqiptar 100% Maska e Kristo_fier
    Anëtarësuar
    15-02-2007
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    33
    Nese ata ishin me te vertet hajduta, mire ja u ben policet. Ata duan aq dru sa te kuptoin dhe mos te vjedhin me. Une e kundershtoj vetem nese policat i qelluan per nacionalitetin e tyre.
    Ah moj e shkreta Shqipëri Etnike

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Kristo_fier
    Nese ata ishin me te vertet hajduta, mire ja u ben policet. Ata duan aq dru sa te kuptoin dhe mos te vjedhin me. Une e kundershtoj vetem nese policat i qelluan per nacionalitetin e tyre.
    po ta rafi une mamin tend si thua ti a ?

pse nuk irefin greket keshtu? pse e shkarkuan oficerin pastaj ?

i/e regjistruar Maska e JACK FOLLA
    Anëtarësuar
    10-11-2003
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    120
    Citim Postuar më parë nga Kristo_fier
    Tortura eshte e ndaluar me ligj,

ka ligje, proçese, gjykates qe vendosin dhe nje Polic Idiot dhe Rraciste.

Shqiptar 100% Maska e Kristo_fier
    Anëtarësuar
    15-02-2007
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga Ballisti_Tetove
    po ta rafi une mamin tend si thua ti a ?

pse nuk irefin greket keshtu? pse e shkarkuan oficerin pastaj ?
    Do ta them prape. Nese nuk i rahen per nacionalitetin por vetem per vjedhjen qe ben ateher jam dakort. Ata jan hajduta qe vjedhin cantat e plakave ne rug. Cfar do ti qe te them une qe o sa gjyna qe rahen hajdutat? Ata shkatrojne imazhin e Shqiperise ne per bote.
    Ah moj e shkreta Shqipëri Etnike

Faqja 3 prej 25 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  3. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  4. Cili është synimi i AKSH-së?
    Nga Faik në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •