Vete e kane fajin qe shkojne ne Greqi. MOS SHKONI NE GREQI TE PUNONI PER GREKET, DEBILA!!!
Vete e kane fajin qe shkojne ne Greqi. MOS SHKONI NE GREQI TE PUNONI PER GREKET, DEBILA!!!
Postuar më parë nga Noerti
Mos je ti grek more majmun ?!!! Turp te kesh qe u del ne ndhimne ketyre gjakpiresve .
Tre policet dote shpallen heroj te kombit grek per malltretimet dhe injorimin qe i kane be shqiptareve ne kete video .
Nuk kam fjale te shreh indinjaten time dhe ju qe i dilni krah grekeve shikojeni edhe nje here se si ata nencmojne bashkombasit e tu !!!
Le te dij bota mbare se me Serb e Grek nuk shkon mbare . Duhet nanan me u va ... !!!
IceFus1on
WE WILL NOT GO DOWN!
edhe une e pashe videon
shume keq e perjetova
mendoj shqyqyr qe nuk jam atje,racizem ka kudo por jo si ne greqi
ata kane urrejtje per ne, por ata do kene URREJTJEN e Zotit dhe te gjithe atyre qe kane ndjenja njerezore,kur degjojne dhe shohin urrejtjen e shfrenuar te grekeve
a thua greket c'raporte kane me kombesite e tjera ne greqi?
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Kushedi sesa rrahje, keqtrajtime, vrasje dhe "vetevrasje" te shqiptareve nga greket shkojne pa denoncuar...
Nje poezi nga "peshku pa uje" ne pergjigje te postimit tend:Postuar më parë nga qorrbiba
Mora rrugën për Janinë
Lashë fëmijët nënën atin
Ika more pushtetarë
Mos ua pafsha më suratin
Mora rrugën për Janinë
I pangopur këmbëçarë
Se këtu në vendin tim
Zora njerzve u është tharë
Mora rrugën për Janine
Për pak shpresë për pak dhula
Se këtu në vendin tim
Shpresës i ka rënë damlla
Mora rrugën për Janinë
Nëpër male nëpër pyje
Nuk do jem më mysliman
Po do jem qirje Ilie
Mora rrugën për Janinë
Që të nxirja bukën time
Se ka vite që tek ne
Na ushqejnë me mashtrime
Mora rrugën për Janinë
Përmes dufit e trishtimit
Tek ne teneqetë ti varin
Vetëm ditën e votimit
Mora rrugën për Janinë
Cava kodra cava shtigje
Se këtu në vendin tim
Ka punë vetëm në mitingje
Mora rrugën për Janinë
Ilegal me shpirt në dhëmbë
I kam nja dy ditë të mira
Më shumë barkaz se në këmbë
Mora rrugën për Janinë
Kur vjen Bushi në Tiranë
Sdo shoh dot sahanlëpirsit
Sdo shoh dot servilët tanë
Obobo që sdo të jem
Kur të ndizet sheshi prush
Dhe të shoh ish komunistët
Si puthin borgjezin Bush
Mora rrugën për Janinë
Në xhep dy fotografi
Njëra ish e Fatos Nanos
Tjetra e shokut Sali
Mora rrugën për Janinë
Që të bëja prokopi
Fotografinë e Moisiut
E shtrëngoja fort në gji
Mora rrugën për Janinë
Të fitoja një copë bukë
Rrugës bëra shoqëri
Me ca rom e me ca kurdë
Mora rrugën për Janinë
Eca natë e eca ditë
O mor shqipëtar mavria
Je më keq se arixhitë
Morë rrugën për Janinë
Pa një lekë dhe si zagar
Skisha lekë ja dhashë të shumtat
Një polici shqipëtar
Mora rrugën për Janinë
Kaptova fusha e male
Ca lekë që më kishin mbetur
Mi mori një kurvë moldave
Mora rrugën për Janinë
Rash në dorë të një qafiri
*** andej e *** këndej
Ku të mbytet shqipo nxiri
Mora rrugën për Janinë
Skisha asnjë kartë për kokë
Pas më ndiq astinomia
Me kallash e mitraloz
Mora rrugën për Janinë
Të fitoja sadopak
Grekët bënin të babzitur
Sikur skishin bukë për darkë
Mora rrugën për Janinë
Më thanë piso allvanoz
Mora rrugën për Janinë
Vajta hu dhe erdha lloz
Mora rrugën për Janinë
Dhe ika në dhe të huaj
Por më ktheu policia
Prap do shoh suratin tuaj
Mora rrugën për Janinë
Dhe rëfeva të vërtetën
Se këtu në Shqipëri
Më shumë ikën se sa mbetën
S'jane te miat, sic thashe me lart eshte e postuar tek "peshku pa uje".Postuar më parë nga Zemrushja
Nga European News:
Te shohim cfare/sa "punishment" do marrin shtazet ....Greek police officer suspended over torture of young Albanians.
A video featuring the torture of two young Albanians by Greek police prompted the Greek government to suspend a police officer Saturday.
The commander of the central Athens Omonoia Square police station would be removed from his post, reports said.
The move came after Greek television showed a video which was made in July 2006 after two young Albanians were arrested for attempting to steal a woman's bag.
The video shows a policeman beating the two and forcing them to slap each other around the ears and insult each other. Each time they refused, he beat them with a baton while two other officers looked on.
One of the officers present recorded the beatings on a mobile phone.
'This incident, which I have seen on DVD, is unacceptable,' Public Order Minister Vyron Polydoras said. The incident damaged the country's culture, and those responsible would be brought to justice.
Greek media reported Saturday that the Premier Kostas Karamanlis had ordered an investigation into the incident and the punishment of those responsible. Several cases of police brutality have emerged in Greece in the last few months.
C'fare ndeshkimi more aman, ato as qe kane ndermend qe ta ndeshkojne. Ai personi biles qe i tha gjithe keto gjera zemerngrohese ka te njejtat mendime qe kane ata torturuesit, dhe vetem se eshte i detyruar te shprehet kshu zyrtarisht.....po te gjithe ne ketu e dime mire se ai po te ishte ne te njejten detyre do te kishte bere te njejten gje edhe me shume biles!
Asnje ndeshkim nuk do marri, vetem do e heqin nga puna deri sa te harrohet kjo histori, edhe vetem kut ta marrin prape ne pune pas 2 muajsh.
Kjo eshte krejtesisht e pa pranueshme, dhe gjithe kjo "police brutality" qe paska ndodhur, ku eshte ajo Evropa edhe Bashkimi Evropjan, apo i lejne apostafat qe t'i bejne te tilla tortura Shqiptareve te shkrete!
As qe du me dit!
kjo video eshte tragjike. dhe pak qesharake.
Natyrisht shume me qesharake jane deklaratat e mevonshme. Doli dhe Byron praetor urbanis dhe tha qe do denohen shkaktaret. po policet qe rrane qipriotin dhe thane qe u pengua ne vazot me lule? po ato kafshet qe rrahin studentat neper demostrata? po forcat speciale qe ngordhin anarkistat ku i gjejne vend e pa vend?
keto nuk jane prototipe. institucionalizimi i dhunes. dhune psikollogjike. strucizmi ne madheshtine te plote. radikalizimi i shoqerise ne kulm. "ata" dhe "ne". "tanet" dhe "te tjeret". "miqte" dhe "armiqte". ata qe dalin te fituar nga ngjarje te tilla jane ca Karaxhafera, ca Georgiadis, ca Barate, ca PrengSherra, te cilen gjithmone thone qe "ne" me "ata" nuk behemi. kemi shume per te ndare pervec kotheres qe do hame dhe 73,5 vjeteve qe do jetojme.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Qe ra kjo pyetje perse shkojne emigrantete tane te punojne atje ne greqi.
A keni mundesi ndokush te me spjegoni ju lutem se sa eshte paga mujore per nje puntor ndertimi atje ne greqi ?
po te rijt se kan menden qe ka barbar ne nji shtet te Be.......ky ka pas fat qe asht filmu po ata qe sjan filmu ?...se nuk asht i pari qe rrafet brutalisht ....Postuar më parë nga qorrbiba
Sali Berisha mir tha nji dit duhet me shku ne Itali me punu legalisht ....ilegal nuk te dihet fati ketu ne belgjik ka qe kan perfundu ne beton ..............asht gjiru nji film per firmat e ndertimtaris ....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Krijoni Kontakt