Shume flm per postimet e juaja, shume me kan pelqyer postimet e Dorontines dhe Di Anes ( merci les filles) !!
Shume flm per postimet e juaja, shume me kan pelqyer postimet e Dorontines dhe Di Anes ( merci les filles) !!
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
sinqerisht edhe mua me kan pelqyer pastimet e Dianes dhe doronteines!!!
per me shum me ka pelqyer tema e jote qe ti ke hapur ,shum interesante kjo teme!
Flm BeharPostuar më parë nga BEHARI
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga J@mes : 06-12-2007 më 10:15
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Karakteri dhe energjija pozitive jane diqka qe ushtrohen sikur muskujt e atletit me ushtrime. Ka nje rregull te thjeshte;
Beje nje plan ne mbremje dhe te nesermen mos del nga aj plan qe e keni bere.
Rezultati i karakterit dhe i pozites se avancuar eshte qeshtje dite.
====================
JU NJE HAP - PUNA DY....
Postuar më parë nga Bardhi
me pelqen mendimi yt Bardhi .pajtohem me ty plotesisht
Per mendimin tim njeriu behet me i forte ne jete per te perballuar zhgenjime dhe gezime nepermjet eksperiences personale. Por gjithashtu edukata prinderore eshte shume e dobishme sepse nje dite kjo njohuri do te ndihmoje ne vendimet qe mund te marresh ne jeten tende.
Ndoshta e keni perjetuar vete por personalisht mund te them me siguri qe eksperienca personale me ka kalitur dhe formuar si person.
fillo palestren![]()
Une mendoj se njeriun e ben te forte fakti i pranimit te vetevetes ai qe eshte,pa tendencen per ta nenvlersuar as tejvlersuar vetveten.Ta dush veteveten dhe te jesh krenar per ate qe je dhe jo per ate qe ke do te thot qe karakteri yt nuk mund te rrenohet nga askush tjeter dhe derisa paraqitesh ne shoqeri origjinal ashtu si je dhe jo me maske,ky do te thot shperblim i madh per ty edhe pas ndoshta te tjeret nuk do te mund ta vlersojn ne kohen e duhur.
Te tregoj une ty se ca duhet te besh qe mos te ndjehesh e diskriminuar apo qe te tjeret jan duke te shkelur me kembe:
Celsi eshte tek menyra e te menduarit dhe te shprehja e ktyre mendimeve....cdo her dhe ne cdo situate perpiqu te mendosh edhe pse pergjigja eshte teper e thjesht, numero gjer ka 5 dhe pastaj kthe pergjigje, kshu te tjret ndryshojne meindim per ty dhe ti per veten.....ky eshte celesi i te qenit konfident.
Une per vete flas shum shpejt por ne shumicen e rasteve ja u muj miletit pranej lol
Une nuk foli shpejt vetem ne humor ...
une foli ngadale si ne miting politik ....e bindi njerin ...premtoj pamvarsi e keshtu ton desin me ymyd ....
jo po dal prej humori vertet pervoja me ka mesu me fol ngadale e mos me vra njerz edhe mos me i lan mem shit sallata n'pik dimni ....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Krijoni Kontakt