Close

Rezultati i Sondazhit: Sa konfident jeni që Kosova do të fitojë pavarësinë?

Votues
456. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Shumë konfident

210 46.05%
  • Konfident

68 14.91%
  • Shqetësuar

71 15.57%
  • Shumë i shqetësuar

78 17.11%
  • Indiferent

29 6.36%
Faqja 14 prej 24 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 238
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-08-2007
    Vendndodhja
    ne strug
    Postime
    22
    resmi == un jam shum i shqetesuar per kete qe po thuet se a do te behet shtet kosova un me gjth zemer deshiroj qe kosova te jet shte por mesa duket armiqet tan nuk do ta pranojn kete esht shumn keq tash se e ka ne dor kshilli i evropes edhe e dim se sa na duen nev ska nevoj te komentohet kjo te na deshin nuk na ndashi copa copa per at ketu fshihet nje politik e djallezuar te evropes shtrig kaq kisha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-08-2007
    Vendndodhja
    ne strug
    Postime
    22
    per kosoven

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-10-2006
    Postime
    3
    Un jam i shqetesuar sepse ne Kosove disa Politikana jane duke u munduar qe ti a qojne amanetin deri ne fund Kryekriminelit Millosheviq prandaj pa dyshim se populli vuan gjith kete varferi te skajshme.
    Un per vet enuk jetoj ne kosove por nje gje bre vellllezer po u a them se po te me vie rasti qe ti shprehehm pakenaqesit e mia ndaj pushtetareve shqiptar kudo qofshin besoni se do ti a gerditi piolitiken dhe me ne fund ata politikana vet kan me nduar gishtin ne koke dhe kan me thane vertete qfare jam ka bej me mir po iki e mos ta marri popullin ne qafe ju pershendesi

Ndricim zhaku

Kosova shum leht ka per ta sphpallur pavaresine e kosoves

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-08-2007
    Postime
    1

Unhappy pavarsia

deshira e madhe e qdo qytetari shqiptar apo kosovar esht qe sa ma shpejt me shpall pavarsin po qysh pe lexoj shtypin botror akoma nuk esht as 10 perqind e realizuar vendimi per pavarsin e kosoves veq jon tu na mashtrue popullin

une besoj qe losova ce shpejti do ta fitoj pavaresine

i/e regjistruar Maska e sokrati
    Anëtarësuar
    02-03-2007
    Postime
    8
    Citim Postuar më parë nga Ali Baba Tepele
    SHQIPËTAR ! KUJDES !

Shqipëtar kudo që jeni,kujdes.Hapni sytë dhe tregohuni të vendosur para çdo provokimi të botës! Evropa plakë dhe skile e vjetër i nxori përsëri dhëmbët e mprehtë për të ndukur trojet Shqiptare.Këtë herë është më e rëndë goditja sepse Kosovën kërkon jo ta shkëpusë, por ta zhdukë nga historia si komb.Mos kujtoni se këto që jan arritur deri më sotë, na i ka falur kush! Çdo gjë është arritur me gjak.Ajo që ka frikë nga derdhja e gjakut, është Evropa.Le ti përgjigjemi mashtrimit të saj me mënyrën që dimë.Me shpatën të zhveshur.Mos harroni se janë armiqtë e kombit Shqiptarë ata që investojnë këtë ndërrmarrje makabre, në kurriz të kombit Shqiptar.
    Vëllezër kujdes! Mos lejoni që të hiqen simbolet tona Shqiptare nga Flamuri ynë kombëtar.Kjo është një dredhi e djallëzuar e radhës e Evropës Skile të vjetër.
    Ne do njihemi në Evropë siç jemi në të vërtetë.si Shqiptar.............................
    .................................................. ..............
    Une pajtohem kur ti thua: "Shqipetar ,kujdese".Nuk pajtohem me pjesen tjeter ku thuani se "Evrpa plake dhe skile" (edhe pse nuk e kuptoj kete "skile").Arsyeja eshte se kohrat kane ndryshu dhe Europa nuk eshte me ajo qe ka qene ne fund te shek.XIX dhe fillimit te shek.XX.
    Se eshte derdhur gjak,at te gjith e dijme.Flamuri do te ndryshoj,nuk ka asgje te keqe,nese deshirojme shtet te pavarur.Shpates i kaloj koha,tani nevojitet te perdoret koka.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga sokrati
    Une pajtohem kur ti thua: "Shqipetar ,kujdese".Nuk pajtohem me pjesen tjeter ku thuani se "Evrpa plake dhe skile" (edhe pse nuk e kuptoj kete "skile").Arsyeja eshte se kohrat kane ndryshu dhe Europa nuk eshte me ajo qe ka qene ne fund te shek.XIX dhe fillimit te shek.XX.
    Se eshte derdhur gjak,at te gjith e dijme.Flamuri do te ndryshoj,nuk ka asgje te keqe,nese deshirojme shtet te pavarur.Shpates i kaloj koha,tani nevojitet te perdoret koka.
    Mire e ke then,por ku ti marrim kokat?Kan mbet vetem ca kokebosha qe nuk shofin asgje tjeter perveq pasurimit te gjepave!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Citim Postuar më parë nga e panjohura
    Mire e ke then,por ku ti marrim kokat?Kan mbet vetem ca kokebosha qe nuk shofin asgje tjeter perveq pasurimit te gjepave!
    Si te mos pajtohem me ty mikesha ime e cmuar. Vertete nuk jan kokebosha (sepse nuk do te dinin te vidhnin) por jane trathetare qe nuk ua ndin per popullin dhe kombin e tyre, por vetem per pasurimin personal. Turp te kene. Dhe kane fytyre te dalin e te krekosen para kamerave, kur as ne mes vehte nuk merren vesh. Na mbetet vertete te shpresojme se interesi i SHBA-ve eshte i tille qe te mos na lere ne duar te shkjaut, sepse perndryshe, sa per politikanet (koketulat) tane vaj halli.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

Jam konfident se Kosova do te fitoje pavaresine e saj brenda nje periudhe 6 mujore. Nuk shoh zgjidhje tjeter llogjike pervec pavaresise. E vetmja gje e pasigurte per mua eshte nese pavaresia do vije per te gjithe territorin e Kosoves apo vetem per zonen shqiptare poshte lumit Iber!.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Faqja 14 prej 24 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parë i Republikës së Kosovës
    Nga Albanino në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Akademia e Shkencave dhe heshtja ndaj sfidave te kohes
    Nga &Mitrovicalia& në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 19:10
  4. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39
  5. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •